Αυτοκίνητο

Ρούχα και αξεσουάρ ψωνίζουμε και από τη …Mini!

Ρούχα και αξεσουάρ ψωνίζουμε και από τη …Mini!
Μια σειρά από ποιοτικά και επώνυμα αξεσουάρ λανσάρει η Mini. Στόχος να προσφέρει στους πελάτες της – και όχι μόνο – δημιουργίες που φέρουν τη σφραγίδα γνωστών σχεδιαστών από όλο τον κόσμο.

Η MINI δεν ποντάρει μόνο στους τέσσερις τροχούς την εμπορική της επιτυχία. Αλλά, και στην ανδρική μόδα και τα αξεσουάρ. Πρόσφατα παρουσίασε τη νέα της Capsule Collection στην Pitti Uomo όπου η μάρκα συνεργάστηκε και πάλι με πέντε ανερχόμενους διεθνείς σχεδιαστές.

Η συνεργασία με τη MINI απέφερε πέντε fashion items για τον ταξιδιώτη της πόλης που του αρέσει να ‘κινείται’ ανάμεσα σε διαφορετικές κουλτούρες και στυλ ζωής, στην πόλη και όχι μόνο. Τα προϊόντα των σχεδιαστών Diego Vanassibara, Edwina Hörl, Pronounce, Post Imperial και Perret Schaad συνδυάζουν παραδοσιακά πολιτισμικά στοιχεία των χωρών καταγωγής τους με σύγχρονα στοιχεία από τις υιοθετημένες πατρίδες τους.

Το σχέδιό του για τη συλλογή BEYOND NATIVE βασίζεται στο κλασικό, Βρετανικό derby style, ένα κομψό δερμάτινο παπούτσι το οποίο ερμηνεύει με Βραζιλιάνικη ‘ελαφρότητα’ και δημιουργική χαλαρότητα. Το σχέδιο με τρύπες κομμένες μέσω λέιζερ χαρίζει στο μαύρο, δερμάτινο πάνω τμήμα μία αέρινη, ανάλαφρη αίσθηση που δημιουργεί αντίθεση με την εντυπωσιακή χοντρή, αυλακωτή σόλα, η οποία αποτελείται από ένα καινοτόμο συνδυασμό βουλκανισμένου ελαστικού και υφάσματος. Ο μπλε πάτος, από την άλλη, προσθέτει μία έξτρα χρωματική πινελιά, σε γνώριμο στυλ ΜΙΝΙ.

Η Αυστριακή Edwina Hörl για τη συλλογή BEYOND NATIVE, εμπνεύστηκε από το σχέδιο ενός παραδοσιακού Ιαπωνικού κιμονό (haori) και συνεργάστηκε με τη MINI για να δημιουργήσει ένα άνετο, unisex, λινό επανωφόρι. 

Οι Yushan Li και Jun Zhou, , κατάγονται από την Κίνα και για τη MINI δημιούργησαν ένα φούτερ.

Ο Niyi Okuboyejo γεννήθηκε στο Λάγος της Νιγηρίας δημιουργήθηκε το μεταξωτό φουλάρι που προοριζόταν για τη BEYOND NATIVE. Είναι διακοσμημένο με μία τυπική εικόνα από τη Νιγηρία με την παραδοσιακή τεχνική βαφής των ανθρώπων Yoruba. 

Η Tutia Schaad κατάγεται από το Βιετνάμ αλλά τώρα ζει και εργάζεται στη Γερμανία. Έχει την ετικέτα Perret Schaad μαζί με τη Johanna Perret από το 2009. Για την BEYOND NATIVE Capsule Collection, οι δύο σχεδιάστριες επινόησαν μία εκδοχή ταξιδιωτικού σάκου – απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σοβαρό ταξιδιώτη – κατάλληλη για καθημερινή χρήση στην πόλη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments