Αυτοκίνητο

Αυτοκίνηση 2016: Άνοιξε τις πύλες της

Αυτοκίνηση 2016: Άνοιξε τις πύλες της
Από 23/10 έως 30/10 στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας

​Σημείο συνάντησης των φίλων του αυτοκινήτου είναι το Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας (πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο), όπου ο καθένας μπορεί να επισκεφτεί και να θαυμάσει από κοντά το αγαπημένο του μοντέλο καταβάλλοντας το ποσό των 6 ευρώ (τα παιδιά είναι δωρεά – φοιτητικό και ειδικές κατηγορίες 3 ευρώ).

Οι μάρκες που συμμετέχουν είναι οι, Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo ενώ το παρών δίνει και η εταιρεία μοτοσικλετών Yamaha.

Οι επισκέπτες έχουν επίσης την ευκαιρία να πραγματοποιήσουν test drives με πολλά μοντέλα της ελληνικής αγορά και με αυτό τον τρόπο να βγάλουν τα προσωπικά τους συμπεράσματα συγκριτικά με τον ανταγωνισμό.

ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΣάββατο 22 Οκτωβρίου – Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016

Ωράριο ΛειτουργίαςΔευτέρα – Πέμπτη : 15.00 – 21.00Σάββατο – Κυριακή : 10.00 – 21.00Παρασκευή 28η Οκτωβρίου : 10.00 – 21.00

Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Εύκολη Πρόσβαση με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝΓενική Είσοδος : 6 €Μειωμένο Εισιτήριο : 3€(ΑμεΑ, πολύτεκνοι, άνεργοι, φοιτητές, παιδιά 12-18 ετών. Για τα εκπτωτικά εισιτήρια, απαραίτητη η επίδειξη της αντίστοιχης κάρτας ανεργίας/πολύτεκνων/ΑμεΑ και ταυτότητας)Παιδιά κάτω των 12 ετών : Δωρεάν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments