Πολιτική

ΝΔ για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση αποτυγχάνει και αναζητά συνενόχους

ΝΔ για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση αποτυγχάνει και αναζητά συνενόχους

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τις επαφές του κ. Κοτζιά για το Σκοπιανό.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΝΔ αναφέρει ότι η κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να ενημερώσει τα κόμματα και ψάχνει συνενόχους για τη διαφαινόμενη διπλωματική της αποτυχία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας:

«Ύστερα από τρεις μήνες μυστικών διαπραγματεύσεων που συνεχίζονται, παρότι οι εκπρόσωποι της πΓΔΜ αρνούνται να αναθεωρήσουν το Σύνταγμά τους, η Κυβέρνηση αποφάσισε ξαφνικά να “ενημερώσει” τα Κόμματα.

Η Νέα Δημοκρατία εξυπακούεται ότι θα ενημερωθεί στο επίπεδο που όρισε η Κυβέρνηση.

Θα προτείναμε, ωστόσο, στους κυρίους Τσίπρα και Κοτζιά να ξεκινήσουν την “ενημέρωση” από τον κ. Καμμένο, μήπως καταλάβουν, επιτέλους, ότι είναι τραγέλαφος, μια Κυβέρνηση σκορποχώρι, να αναζητά συνενόχους στην Αντιπολίτευση για την διαφαινόμενη διπλωματική αποτυχίας της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Συγκρατημένη αισιοδοξία από τον Νίμιτς με πολλά αλλά (vid)Πώς θα ενημερώσει ο Κοτζιάς για το Σκοπιανό – Το πρόβλημα με τη ΝΔΚικίλιας: «Η ταυτότητα και η συνείδησή μας δεν αντέχει αυτά τα οποία προκρίνετε στα εθνικά μας θέματα»Προανήγγειλε αλλαγές στη Νέα Δημοκρατία ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.