Ελλάδα

Αστυνομικός εξαπατούσε πολίτες σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων

Αστυνομικός εξαπατούσε πολίτες σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων
Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης

Συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, αστυνομικός και ιδιώτης που εξαπατούσαν πολίτες, σε αγοροπωλησίες αυτοκινήτων, μέσω του Διαδικτύου.

Oι δύο συλληφθέντες ανήκαν σε κύκλωμα, τα μέλη του οποίου τηλεφωνούσαν σε άτομα που είχαν καταχωρήσει αγγελίες πώλησης οχημάτων σε διαδικτυακό ιστότοπο και εμφανίζονταν ως ενδιαφερόμενοι αγοραστές αυτών.

Στη συνέχεια κατάρτιζαν και απέστελναν, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, πλαστά αποδεικτικά τραπεζικών εμβασμάτων κατάθεσης του αντιτίμου για την αγορά του οχήματος και αφού παραλάμβαναν το όχημα, το διέθεταν προς πώληση με τον ίδιο ακριβώς τρόπο στον ίδιο ιστότοπο, κάνοντας χρήση ψευδών στοιχείων πωλητή και τιμή πώλησης αρκετά χαμηλότερη της τρέχουσας αξίας.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική αρχή.

Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θεσσαλονίκη: Βουτιά θανάτου για 47χρονη από μπαλκόνι πολυκατοικίας

ΕΥΑΘ: "Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξει νέο πρόβλημα με το νερό"

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι γονείς των δυο Ελλήνων στρατιωτικών – Τους επισκέφθηκαν στη φυλακή

Συνεχίζονται οι τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments