Ελλάδα

Νεότερη εξέλιξη: Σε μηχανική υποστήριξη & καταστολή ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στην Κηφισιά

Νεότερη εξέλιξη: Σε μηχανική υποστήριξη & καταστολή ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στην Κηφισιά
Έπειτα από 11 ώρες και δύο χειρουργεία, ο επιχειρηματίας Αλέξανδρος Σταματιάδης είναι σε μηχανική υποστήριξη και καταστολή.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου Γεννηματάς μιλώντας σε δημοσιογράφους ανέφερε ότι επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι ληστές στην Κηφισιά είναι σε μηχανική υποστήριξη και σε βαθιά καταστολή.

Σύμφωνα με όσα είπε ο κ. Κεκερής, ο Αλέξανδρος Σταματιάδης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ βαριά κατάσταση και υπεβλήθη σε δύο χειρουργεία που συνολικά κράτησαν 11 ώρες.

Έχει υποβληθεί σε νεφρεκτομή, αλλά ακόμα τα ζωτικά του όργανα, όπως το ήπαρ και ο θώρακας, αντιμετωπίζουν πρόβλημα. «Οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο διοικητής του νοσοκομείου προσθέτοντας ότι έχει χάσει πολύ αίμα. Στην ερώτηση των δημοσιογράφων πόσες σφαίρες δέχθηκε, ο διοικητής δεν μπορούσε να απαντήσει και είπε οτι πιθανώς να είναι δύο οι σφαίρες, ίσως και τρεις.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας νοσηλεύεται αυτήν την ώρα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ληστεία Κηφισιά: Αυτός είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν οι δράστες (pics&vid)

Κρίσιμη η κατάσταση του επιχειρηματία – Πώς πάλεψε με τους ληστές (vid&pics)Κηφισιά: Σε κρίσιμη κατάσταση ο επιχειρηματίας που πυροβολήθηκε από ληστέςΠάτρα: Λήστεψαν 59χρονο και εκείνος έπαθε ανακοπή

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments