Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πολιτική σύγχυση ο Κυριάκος Μητσοτάκης

ΣΥΡΙΖΑ: Σε πολιτική σύγχυση ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της ΝΔ σε σημερινές του δηλώσεις στον Real FM.

«Τα όσα δήλωσε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυρ. Μητσοτάκης κατέστησαν σαφές πως βρίσκεται σε πλήρη πολιτική σύγχυση, αφού σε όλα τα θέματα υπέπεσε σε κραυγαλέες αντιφάσεις», αναφέρεται στη ανακοίνωση και προστίθεται:

«Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, λοιπόν, ο κ. Μητσοτάκης: Θέλει και δεν θέλει λύση στο ονοματολογικό της ΠΓΔΜ. Θέλει και δεν θέλει Συνταγματική Αναθεώρηση.

Θέλει και δεν θέλει επαναδιαπραγμάτευση με τους δανειστές. Θέλει οι εργοδότες να τηρούν την εργατική νομοθεσία, αλλά έχει καταψηφίσει όποιον νόμο ενισχύει τους εργαζόμενους που έχει έρθει στη Βουλή. (…)

Εκεί που δεν έχει καμία σύγχυση, είναι στην εμμονή του σε αντικοινωνικές πολιτικές απολύσεων δημοσίων υπαλλήλων, και στη διάλυση του κοινωνικού κράτους», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητσοτάκης για Καμμένο: Δεν είναι απλά ανίκανος, αλλά και επικίνδυνος

Ο Καμμένος βρήκε τη λύση στην εγκληματικότητα: Να μάθουν αυτοάμυνα στα ΚΑΠΗΚΚΕ για Υπουργικό: " Τα περί «ανάκαμψης δεικτών» θα ήταν αστεία, αν δεν ήταν επικίνδυνη η συγκυρία"Ο Στέλιος Πέτσας νέος διευθυντής του Γραφείου του Κ. Μητσοτάκη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments