Ελλάδα

Λάρισα: Δυο άδειες καρέκλες σε εκκλησία για τους Έλληνες στρατιωτικούς (pics)

Λάρισα: Δυο άδειες καρέκλες σε εκκλησία για τους Έλληνες στρατιωτικούς (pics)
Μία συγκινητική και συνάμα αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν στην ενορία του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, του νεομάρτυρος εξ Ιωαννίνων, στη συνοικία των Ηπειρώτικων στη Λάρισα, μέλη της επιτροπής της εκκλησίας. Σε περίοπτη θέση, μπροστά από το ιερό βήμα στο ναό, βρίσκονται εδώ και ημέρες δύο άδειες καρέκλες, πάνω στις οποίες υπάρχουν οι φωτογραφίες, τα ονόματα […]

Μία συγκινητική και συνάμα αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβαν στην ενορία του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου, του νεομάρτυρος εξ Ιωαννίνων, στη συνοικία των Ηπειρώτικων στη Λάρισα, μέλη της επιτροπής της εκκλησίας.

Σε περίοπτη θέση, μπροστά από το ιερό βήμα στο ναό, βρίσκονται εδώ και ημέρες δύο άδειες καρέκλες, πάνω στις οποίες υπάρχουν οι φωτογραφίες, τα ονόματα και τους βαθμούς των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που βρίσκονται υπό τουρκική αιχμαλωσία εδώ κι έναν μήνα. Ακριβώς από πάνω σε άλλη πινακίδα αναφέρονται τα εξής: “Θέσεις για τους εν αιχμαλωσία αδελφούς μας, Αγγέλου και Δημητρίου, οι οποίοι κρατούνται παρανόμως από τους Τούρκους από τις 9/3/18”.

Μιλώντας στο onlarissa.gr μέλη της επιτροπής του ναού, εξηγούν πως «οι θέσεις με τα ονόματά τους συμβολίζουν ότι για εμάς δεν λείπουν, επειδή η σκέψη μας είναι συνεχώς κοντά τους και στις οικογένειές τους.

Προσευχόμαστε για την ταχεία απελευθέρωση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών, που είναι παιδιά όλων μας και ευχόμαστε την ειρήνευση στην ευρύτερη περιοχή μας».

Είθε η αξιέπαινη πρωτοβουλία της επιτροπής του Ι. Ναού Αγίου Γεωργίου του νεομάρτυρος εξ Ιωαννίνων, στην συνοικία Ηπειρώτικα της πόλης της Λάρισας, να βρει και άλλους μιμητές.

Δείτε τις φωτογραφίες:

πηγή:onlarissa.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Μητροπολίτης Ανδριανουπόλεως για Έλληνες στρατιωτικούς: «Πήγα να τους δώσω κουράγιο, αλλά αναπτέρωσαν το δικό μου ηθικό»

Πασχαλινό τραπέζι προς τιμήν των δύο Ελλήνων στρατιωτικών στο στρατόπεδο της Λαμίας

Μπιναλί Γιλντιρίμ: Γιατί ο Τσίπρας δεν αναφέρεται στους 8 Τούρκους γκιουλενιστές;

Καμμένος για Έλληνες στρατιωτικούς: "Όμηροι του τουρκικού καθεστώτος"

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments