Διεθνή

Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Αιμορραγικό σοκ έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή (vid)

Δολοφονία ζευγαριού στη Λευκωσία: Αιμορραγικό σοκ έδειξε η νεκροψία – νεκροτομή (vid)
Σοκ έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία ενός ζευγαριού που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Κύπρο.

Ολοκληρώθηκε αργά το απόγευμα της Πέμπτης η νεκροψία – νεκροτομή και έδειξε πως το ζευγάρι που δολοφονήθηκε στη Λευκωσία πέθανε από αιμορραγικό σοκ, συνέπεια πολλαπλών θλαστικών ρήξεων οργάνων από αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με το sigmalive, ο άτυχος 60χρονος έφερε 25-30 μαχαιριές από το λαιμό, μέχρι τα πόδια, ενώ η γυναίκα έφερε 10 μαχαιριές κυρίως στο λαιμό και το θώρακα.

Το χρονικό του εγκλήματος

Όλα έγιναν στη 01:00 σήμερα τα ξημερώματα. Η άτυχη Ελληνίδα Ντ. Σ. και ο 60χρονος σύζυγός της Γ. Χ. βρέθηκαν άγρια δολοφονημένοι, μέσα σε λίμνη αίματος, μέσα στην κρεβατοκάμαρά τους. Ο ανήλικoς γιος τους ήταν στο σπίτι την ώρα του φονικού κι εκείνος που ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες και έτσι ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Η αστυνομία της Κύπρου, με μήνυμά της στο twitter, ζήτησε από τα ΜΜΕ να μην αναπαράγουν τα ονόματα των δυο θυμάτων. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής Κύπρου, ο 15χρονος ανακρίνεται εδώ και πολλές ώρες.

Η ίδια πηγή αναφέρει ότι ο ανήλικος αρχικά κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι οι γονείς του δολοφονήθηκαν από άγνωστους κουκουλοφόρους που εισέβαλαν στο σπίτι.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο γιος, σύμφωνα με την «Καθημερινή» ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία. Η αστυνομία αξιολογεί τις μαρτυρίες που έχουν ενώπιον τους με όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά.

Το ζευγάρι περιγράφεται από τους γείτονες ως φιλήσυχο. Ο καθηγητής μαθηματικών περιγράφεται ως ένας θεοσεβούμενος άνθρωπος χαμηλών τόνων χωρίς έχθρες στο εργασιακό του περιβάλλον όπου βρισκόταν σε διαδικασία αφυπηρέτησης. Πρόσφατα είχε περάσει μια περιπέτεια με την υγεία του. Στο εργασιακό του περιβάλλον η δολοφονία έσκασε σαν βόμβα. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει ότι το συγκεκριμένο πρόσωπο έπεσε θύμα δολοφονίας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ» από το εργασιακό περιβάλλον των δύο θυμάτων το τελευταίο διάστημα εντός της οικογένειας επικρατούσε ένταση.

Ένα άλλο στοιχείο που διερευνά η αστυνομία έχει να κάνει με τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία ότι το δολοφονημένο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικό τους κληρονόμο.

Με πληροφορίες από: Καθημερινή Κύπρου, politis.com.cy, Φιλελεύθερος, sigmalive*Εξωτερική φωτογραφία: Φιλελεύθερος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δολοφονία ζευγαριού στην Κύπρο: Ανακρίνεται ο 15χρονος γιος

Φρίκη! Ο διάσημος παιδίατρος Χανς Ασπεργκερ έστελνε εκατοντάδες παιδιά στον θάνατο – Η συνεργασία με τον Χίτλερ

Η οικογένεια Σίμσονς δεν αγαπήθηκε παντού – Σε ποιες χώρες τη μισούν και γιατί

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments