Αθλητισμός

Ο Χιμένεθ έβαλε “φωτιά” στην ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης παίρνει μέτρα

Ο Χιμένεθ έβαλε “φωτιά” στην ΑΕΚ και ο Μελισσανίδης παίρνει μέτρα
Η ξαφνική δήλωση του Χιμένεθ για Σεβίλλη που φέρνει τα πάνω - κάτω στην ΑΕΚ. Τι σκοπεύει να κάνει ο Μελισσανίδης.

Ο Μανόλο Χιμένεθ το δήλωσε ορθά – κοφτά φίλοι μου. Τον πήραν τηλέφωνο από τη Marca κι αυτός τους είπε πως "Αν το θέλει η Σεβίλλη, φυσικά και γυρίζω πίσω". Μάλιστα, το ξεστόμισε δύο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Και τη μέρα που στην Ισπανία γινόταν γνωστό πως η Σεβίλλη βγαίνει ξανά στη… γύρα για προπονητή.

Έτσι είναι αυτά. Όταν ο άλλος είναι επαγγελματίας και του δίνεται η ευκαιρία να δουλέψει πάλι στην Πριμέρα Ντιβιζιόν, δεν θα κάτσει στην Ελλαδίτσα, να βλέπει τα ματς να διακόπτονται και να μην ξέρει πόσους βαθμούς έχει η κάθε ομάδα. Σωστά σκέφτεται ο Ισπανός. Σου λέει "άσε να αφήσω ανοιχτή την πόρτα" και στην πρώτη ευκαιρία μπαίνει στο αεροπλάνο κι έφυγε.

Στην ΑΕΚ, όμως, επειδή ξέρουν ότι σήμερα είναι εδώ και αύριο στην Ισπανία, δεν κάθονται με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη ο Μελισσανίδης κοιτάζει τι θα μπορούσε να βρει. Ποιος θα ήταν ικανός να σηκώσει το βάρος της… πρωταθλήτριας και να την οδηγήσει σε νέες επιτυχίες. Και το πρώτο όνομα που… σφύριξαν στον πρόεδρο ήταν ελληνικό. Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Μαρίνος δύσκολα θα μείνει στον Παναθηναϊκό, ακόμα κι αν αλλάξει η διοίκηση. Και αν βγει ελεύθερος στην αγορά, τότε αρκετοί θα είναι εκείνοι που θα τον θελήσουν. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να αποτελέσει εξαίρεση. Αλλά όλα αυτά είναι μακρινά. Προς το παρόν στην ΑΕΚ προετοιμάζουν τον τελικό Κυπέλλου. Το ίδιο κάνει και ο Χιμένεθ. Τα υπόλοιπα εν καιρώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments