Ελλάδα

Γενικός διευθυντής ΑΠΕ: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές στην Τουρκία θα έχουμε τέτοιες επιθέσεις

Γενικός διευθυντής ΑΠΕ: Όσο πλησιάζουμε στις εκλογές στην Τουρκία θα έχουμε τέτοιες επιθέσεις
Eκτιμά πως «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές στην Τουρκία».

Ο Γενικός Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων Μιχάλης Ψύλλος με αφορμή την τελευταία επίθεση στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων το βράδυ της Δευτέρας, έκανε λόγο για συνεχείς κυβερνοεπιθέσεις από τους Τούρκους

Σύμφωνα με τον κ. Ψύλλο το απειλητικό για την Ελλάδα μήνυμα με φράσεις όπως «θα σας ρίξουμε στη θάλλασα» διήρκησε 4 λεπτά. Μάλιστα εκτιμά πως «τέτοιες επιθέσεις θα γίνονται ολοένα και πιο συχνές όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές (σ.σ. στην Τουρκία)».

Όπως ανακοίνωσε, τέλος, μιλώντας στο ΣΚΑΪ η επίθεση των Τούρκων χάκερ θα γίνει γνωστή «στα διεθνή φόρα και τις επαγγελματικές ενώσεις στις οποίες ανήκουμε».

Τι έχει συμβεί

Μπαίνοντας στην αρχική σελίδα του ΑΠΕ-ΜΠΕ και έπειτα από αναμονή λίγων δευτερολέπτων, εμφανιζόταν ένα μήνα στα τουρκικά.

Στο μήνυμα γινόταν σαφή αναφορά στην υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που βρίσκονται στην Ελλάδα και δεν έχουν εκδοθεί στην Τουρκία, στην οποία κατηγορούνται ως πραξικοπηματίες.

Το μήνυμα απειλούσε ευθέως την Ελλάδα, καλώντας την «να μην ξεχνάει το παρελθόν της» και «να μην υποθάλπει τρομοκράτες».

«Ελλάδα ξεχνάς γρήγορα, ρίξαμε στη θάλασσα τους προγόνους σας, θα το ξανακάνουμε» έλεγε το μήνυμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments