Ελλάδα

Η απολογία του Τούρκου – Φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο η ποινή (vid)

Η απολογία του Τούρκου – Φυλάκιση και χρηματικό πρόστιμο η ποινή (vid)
"Δεν ήξερα ότι βρισκόμουν στην Ελλάδα" είπε μεταξύ άλλων.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο Τούρκος που συνελήφθη εχθές, νωρίς το απόγευμα, στις Καστανιές Έβρου, με την κατηγορία της παράνομης εισόδου στη χώρα.

Στην απολογία του είπε πως δεν κατάλαβε ότι μπήκε στην Ελλάδα και συνέχισε λέγοντας ότι και την στιγμή που τον πλησίασαν Έλληνες στρατιώτες, πίστευε πως ήταν ομοεθνής του. Μετά την απολογία του, του επιβλήθηκε φυλάκιση 5 μηνών με 3ετή αναστολή, πρόστιμο 1.500 ευρώ, ενώ αποφασίστηκε να κατασχεθεί το όχημα, με το οποίο πέρασε παράνομα στην Ελλάδα.

Ο Τούρκος υποστήριξε ότι βρισκόταν στο σημείο κοντά στο φυλάκιο και εκτελούσε εργασίες για τοποθέτηση αγωγών ύδρευσης ενώ αποδίδει το πέρασμα της οριογραμμής των συνόρων σε δικό του λάθος, καθώς, όπως είπε, βρέθηκε για πρώτη φορά εκεί και δεν γνώριζε τον χώρο. Μέχρι στιγμής, το μόνο που απομένει είναι η οριστική απέλασή του ώστε να επιστρέψει πίσω στην Τουρκία.

Ο 38χρονος θα παραμείνει κρατούμενος στο τμήμα Ορεστιάδος, μέχρι να εφαρμοστεί η απόφαση για την απέλασή του, κάτι το οποίο, σύμφωνα με τον δικηγόρο του, θα γίνει μέσα στο επόμενο διήμερο. Να γίνει γνωστό, ότι η απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ορεστιάδας είναι εφέσιμη και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η υπεράσπιση του Τούρκου αναμένεται να καταθέσει έφεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σύλληψη Τούρκου: Τα χλευαστικά πρωτοσέλιδα των Τούρκων

Η κίνηση του Ερντογάν που δείχνει ότι… παίζει τα ρέστα του για να εκλεγεί ξανά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments