Lifestyle

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Ο έρωτας που έφτασε στον γάμο και το άδοξο τέλος

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Ο έρωτας που έφτασε στον γάμο και το άδοξο τέλος
Ένα ζευγάρι που αγαπήθηκε πολύ, έφτασε στον γάμο και τη δημιουργία οικογένειας. Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης έζησαν μια παραμυθένια ζωή και τελικά έφτασαν σε ένα σκληρό διαζύγιο.

Έρωτας από το μίσος απέχουν αρκετά θα έλεγε κάποιος. Όχι όμως σε όλες τις περιπτώσεις… Η Τζίνα Αλιμόνου, μία από τις ομορφότερες γυναίκες της Ελλάδας από το 2006 -οπότε και παντρεύτηκε τον Παύλο Βαρδινογιάννη– άρχισε να ζει μια παραμυθένια ζωή.

Σήμερα όμως όλα αυτά αποτελούν παρελθόν. Από το «αγάπη μου» φτάσαμε στο «εχθρός μου». Και έτσι η ιστορία του Παύλου με την Τζίνα θυμίζει αλησμόνητες σχέσεις που οδηγήθηκαν από τον κεραυνοβόλο έρωτα σε επικούς χωρισμούς.

Παύλος Βαρδινογιάννης και Τζίνα Αλιμόνου γνωρίστηκαν το 2005, σε ένα καλοκαιρινό πάρτι στον Αστέρα. Η σχέση φανερώθηκε στη Μύκονο σε ένα πάρτι που έδωσε ο Παύλος Βαρδινογιάννης για τη γιορτή του καθώς και στο ότι έφυγαν μαζί με το σκάφος εκεινού για διακοπές στην Ελούντα. Έμειναν αμέσως μαζί στο πολυτελές διαμέρισμα εκείνου στο Κολωνάκι. Μόλις το διαζύγιο του Παύλου Βαρδινογιάννη με την πρώτη του σύζυγο Κρίστεν, εκδίδεται, οργανώνεται ο γάμος τους. Η ζωή τους μοιάζει παραμυθένια!

Μετά από έναν ονειρικό γάμο και τέσσερα παιδιά το ζευγάρι χάνεται από τα φώτα της δημοσιότητας καθώς δεν ζει πια στην Ελλάδα. Κανείς δεν μιλάει για το ζευγάρι, κανείς δεν μαθαίνει νέα του, κανείς δεν φαίνεται να γνωρίζει αν εκείνη η ζωή σαν παραμύθι συνεχίζεται. Είναι προφανές πως το τέλος του γάμου πλησιάζει και το διαζύγιο γίνεται γνωστό το φθινόπωρο του 2017.

Λέγεται πως η Τζίνα αδυνατούσε να ανεχτεί τη ζωή στην πλούσια πολιτεία του Κονέκτικατ, με το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα και, τον υψηλότερο δείκτη ανθρώπινης ανάπτυξης σ όλες τις ΗΠΑ. Δημόσια φροντισμένα πάρκα, ειδυλλιακή φύση, κόκκινες φυλλωσιές στα δέντρα, μεγάλες ιδιοκτησίες, πολιτισμένη συμπεριφορά, μεγάλοι δρόμοι, καθαριότητα! Το Κονέκτικατ ήταν και είναι η πολιτεία για τους εκλεκτούς του πλούτου, με ασφάλεια, νόμο, ευγένεια και υπέροχες κατοικίες. Τη Τζίνα λένε, φίλες της, την έπνιγε και την έβρισκε «καταθλιπτική» και «θλιβερή».

Ο χωρισμός ανακοινώθηκε το φθινόπωρο του 2017 και από τώρα έχει ξεκινήσει μια δικαστική διαμάχη με την Τζίνα να ζητά 700.000 ευρώ ετησίως για διατροφή. Βγαίνουν στη φόρα όλα πλέον και ίσως αυτό να μην είναι καλό για όλους. Όλες αυτές οι αλληλοκατηγορίες και τέτοιες «πολεμικές αντιπαραθέσεις» συμβαίνουν σε πολλά μα πάρα πολλά διαζύγια. Όμως ποιος ασχολείται με το διαζύγιο της Μαρίας και του Κώστα;

Η κλειδαρότυπα της Μπαλατσινού και του Κωστόπουλου, της Μενεγάκη και του Λάτσιου, της Θεοδωρίδου και του Φουστάνου έχουν περισσότερο “ψωμί”. Όταν όμως υπάρχουν παιδιά καλό θα ήταν όλοι να είμαστε λιγότερο πιο προσεκτικοί σε όσα λέμε, γράφουμε, κρίνουμε, σκεφτόμαστε. Για τη σωτηρία των παιδιών. Μόνο αυτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αλιμόνου – Βαρδινογιάννης: Η ζωή σαν παραμύθι που καταλήγει σε διαζύγιο – θρίλερ Τζίνα Αλιμόνου: Ζητάει διατροφή 700.000 ευρώ τον χρόνο από τον Παύλο Βαρδινογιάννη Τζίνα Αλιμόνου: Η σειρά στην οποία την ερωτεύτηκε όλη η Ελλάδα (pics)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments