Ζώδια

Ζευγάρια και Πάθος!

Ζευγάρια και Πάθος!
Ποια είναι τα ζευγάρια που ζουν για το σεξ;

Ποια είναι τα ζευγάρια που ζουν για το σεξ; Που περνάνε τη σχέση τους σε άλλο επίπεδο μέσα από αυτή τη μαγική διαδικασία; Κάποια ζευγάρια, μαθαίνουν πρώτα καλά ο ένας τη συμπεριφορά του άλλου, και μετά ξανοίγονται. Και είναι κάποια άλλα, που μπορούν να γεφυρώσουν όλες τους τις διαφορές, μόνο και μόνο για να μη χάσουν το απόλυτο ταίρι που έχουν βρει στον έρωτα! Και αυτά τα ζευγάρια, καταφέρνουν να νικήσουν όλα τα εμπόδια! Γιατί το σεξ, δεν είναι απλή διαδικασία. Είναι χημεία, ψυχολογία και θρησκεία, μαζί! Ας δούμε τα ζευγάρια που κάνουν σεξ όχι μόνο με το σώμα τους, αλλά με ολόκληρη την ψυχή τους!

Λέων και ΣκορπιόςΑν μιλάμε για το απόλυτο σεξ, εδώ είμαστε! Ο Λέων και ο Σκορπιός, έχουν πολλοί σοβαρούς λόγους να συναντηθούν σε αυτή τη ζωή, και μόνο λόγω του ότι στον έρωτα είναι απίστευτα ίδιοι, ή μάλλον συμπληρωματικοί! Το πάθος του λέοντα, που είναι κάπως πιο ανοιχτό, πιο αισιόδοξο, βρίσκει απόλυτη ανταπόκριση με την υπέροχη νύχτα που κρύβεται στον έρωτα του Σκορπιού! Είναι τόσο αφοσιωμένοι στο να εξερευνήσουν όλες τις περιοχές της σεξουαλικότητας, ώστε καταλήγουν να ξεχνάνε και τους εγωισμούς και τις ανασφάλειες, ή μάλλον, καταλήγουν να τις εντάσσουν στο σεξουαλικό τους πεδίο!

Κριός και ΤοξότηςΕσωτερική, φλογερή υπόθεση το πάθος και το σεξ του Κριού με τον Τοξότη! Είναι τόσο μεγάλη η έλξη που αισθάνονται μεταξύ τους, και είναι τόσο συμβατοί ο ένας με τον άλλον, που ξεχνάνε ότι κανονικά έχουν τη φήμη του άπιστου! Μπορεί να είναι αλήθεια ότι και ο ένας και ο άλλος – περισσότερο ο κριός, αλλά και ο Τοξότης δεν πάει πίσω – έχουν την ανάγκη της κατάκτησης για να λειτουργήσουν σεξουαλικά. Κανένα πρόβλημα, κατακτούν ο ένας τον άλλον κάθε φορά από την αρχή! Είναι απίστευτο το σεξ μεταξύ τους, και λειτουργεί τέλεια για να τους φέρει κοντά και ψυχικά

Ταύρος και ΙχθείςΕίναι ένας έρωτας που πιάνεται από τα μάτια, κανονικά! Το βαθύ και αισθησιακό βλέμμα του ταύρου, ξεσηκώνει τον ιχθύ, και τον κάνει να νιώθει ρίγη, πριν ακόμα πιάσουν ο ένας το χέρι του άλλου! Ο δε ταύρος, καταλαβαίνει κατευθείαν, ότι αυτός θα είναι ο έρωτας της ζωής του! Όταν φτάσουν όντως να κάνουν έρωτα, γίνεται σεισμός! Όλο το πάθος του Ταύρου, το διαχειρίζεται με τρομερό τρόπο ο Ιχθύς, που ξέρει να του βγάζει την δύναμη, αλλά και την τρέλα που έχει μέσα του, και δεν την παραδέχεται! Τρομερό ζευγάρι!

Καρκίνος και ΠαρθένοςΟ Καρκίνος είναι ένα από τα πιο ταιριαστά στο θέμα του σεξ πλάσματα για τον Παρθένο! Και αυτό γιατί ο Παρθένος, την τρομερή του σεξουαλική ενέργεια, την βγάζει μόνο σε απέραντη ασφάλεια. Μα ο Καρκίνος, θέλει ακριβώς την ίδια ασφάλεια για να λειτουργήσει! Από την άλλη, και για τους δυο το σεξ είναι μόνο η αφορμή για να εκφραστεί ο πολύ βαθύς εαυτός τους, να βγει στην επιφάνεια μια εσωτερική αναζήτηση, ουσιαστικά, των ορίων της ίδιας της ζωής! Είναι περίπλοκα πλάσματα, μεταξύ τους κάνουν έρωτα ακόμα πιο περίπλοκα, και περνάνε τέλεια!

Ζυγός και ΥδροχόοςΈνα ζευγάρι, που κατά πάσα πιθανότητα μαθαίνει ο ένας τον άλλον σωματικά, πριν μάθουν το όνομά τους! Είναι αφάνταστα μεγάλη η έλξη που νιώθουν κατευθείαν και δεν έχουν την δυνατότητα να την συγκρατήσουν. Συνήθως, κάνει μια προσπάθεια ο Ζυγός να δείξει χαρακτήρα, έτσι, για να μην φανεί πόσο πολύ έχει ανάγκη τον Υδροχόο, αλλά είναι αδύνατον να κρατήσει αυτό για πολύ. Μεταξύ τους έχουν τρομερή χημεία, τρομερή ισορροπία και τρομερή τρέλα! Είναι ικανοί να φτάσουν σε παράτολμα άκρα, γιατί αγαπούν και οι δύο τους πειραματισμούς!

Δίδυμοι και ΑιγόκερωςΕδώ, μιλάει η έλξη των ασύμβατων! Είναι ένα από τα πιο παράξενα ζευγάρια, που αν τα βρίσκουν κάπου, είναι στο σεξ! Εν τω μεταξύ, σαν χαρακτήρες, είναι το άκρο αντίθετο. Ο σοβαρός και μετρημένος Αιγόκερως, μπαίνει σε πολύ μεγάλη περιπέτεια με τον απίστευτα κοινωνικό και κινητικό Δίδυμο. Αλλά επειδή τον αγαπάει, και μάλιστα μοιράζονται και πράγματα, ας μην ξεχνάμε την Αφροδίτη, που είναι κοινή και σα δύο ζώδια, κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, ακριβώς για να μην χάσει τον έρωτά του. Αλλά στο πεδίο του σεξ, ο Αιγόκερως κυριαρχεί με το πάθος του, και κάνει τον Δίδυμο να λιώνει!

πηγή: www.astrologos.tv

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments