Ζώδια

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της εβδομάδας από 28 Νοεμβρίου έως 5 Δεκεμβρίου
ΚΡΙΟΣΟ Νοέμβρης κλείνει τον κύκλο του συμπαθητικά και μάλλον στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και οι πρώτες δύο ημέρες του Δεκέμβρη. Θα αναρωτιέστε γιατί όχι και οι τρεις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη. Εδώ λοιπόν υπάρχει το μυστικό: Γιατί έως και τις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής είναι ευνοϊκός ενώ μετά θα σας κάνει… γυμνάσια που […]

ΚΡΙΟΣΟ Νοέμβρης κλείνει τον κύκλο του συμπαθητικά και μάλλον στο ίδιο μήκος κύματος θα είναι και οι πρώτες δύο ημέρες του Δεκέμβρη. Θα αναρωτιέστε γιατί όχι και οι τρεις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη. Εδώ λοιπόν υπάρχει το μυστικό: Γιατί έως και τις 2 Δεκεμβρίου ο Ερμής είναι ευνοϊκός ενώ μετά θα σας κάνει… γυμνάσια που θα κρατήσουν έως τις πρώτες ημέρες του Φλεβάρη. Προσοχή λοιπόν από 3 και μετά σε: Συμφωνίες, λογαριασμούς, αιτήσεις, αποδείξεις, λογαριασμούς, κάρτες, Διαδίκτυο, επικοινωνία, σπουδές, παιδιά και στο μεταφορικό σας μέσο. Οικονομικά και σε επίπεδο σχέσεων ο Δεκέμβρης θα έχει πιο ευνοϊκό υπόβαθρο αλλά όχι από την αρχή του.TIP: Πιο ευνοϊκά: 29, 30, 1, 4.Πιο δύσκολα: Από απόγευμα 1ης έως και Σάββατο.

ΤΑΥΡΟΣΑναμφίβολα από τις 9 Νοεμβρίου και μετά μπορεί με τις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται να έχετε ανησυχία και κάποιες δυσκολίες, αλλά έως και τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη θα έχετε και μια εναλλακτική εύνοια στα δύσκολα. Είναι λοιπόν προς το συμφέρον σας να τρέξετε περισσότερο ακόμα και τα πιο δύσκολα θέματα που μπορεί να σας απασχολούν, γιατί απλούστατα το αποτέλεσμα των ενεργειών σας θα είναι καλύτερο από αργότερα. Το αργότερα προσδιορίζεται με έμφαση από τις 8-18 Δεκέμβρη. Αυτή η εβδομάδα με όλη την πίεση που μπορεί να αντιμετωπίζετε είναι κάπως καλύτερη και για τα επαγγελματικά και για τα οικονομικά και για τις σχέσεις σας. Από τις 3 Δεκεμβρίου έρχεται και ο Ερμής στον Αιγόκερω πιο βοηθητικός σε σας.TIP: Πιο ευνοϊκά: 1, 2, 3.Πιο δύσκολα: 27, 28, 4.

ΔΙΔΥΜΟΙΟ Νοέμβρης δίνει πάσα στον Δεκέμβρη, που τουλάχιστον στο πρώτο μέρος του θα είναι και πιο εύκολος και πιο αποδοτικός για σας. Ο Νοέμβρης όμως στον αποχαιρετισμό του έχει και μια νέα Σελήνη που γίνεται απέναντί σας στον Τοξότη στις 29. Επειδή και ο Ερμής θα βρίσκεται απέναντί σας στο ίδιο ζώδιο έως και τις 2 Δεκεμβρίου, φρόνιμο θα ήταν στις όποιες αποφάσεις να λάβετε υπ’ όψιν σας την αντίδραση των «άλλων». Του συντρόφου σας, στενών συνεργατών αλλά και των πιθανών ανταγωνιστών που μπορεί να σας έχουν βάλει στο… μάτι. Από τις 3 Δεκεμβρίου και ύστερα θα δημιουργείται ένα καλύτερο πλαίσιο για σας. Μεταθέστε τα δύσκολα ή τα ευαίσθητα προς τα εκεί.TIP: Πιο ευνοϊκά: 4.Πιο δύσκολα: Από Τρίτη έως Πέμπτη μεσημέρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣΤόσο οι τελευταίες ημέρες του Νοέμβρη όσο και οι δύο πρώτες του Δεκέμβρη είναι ημέρες που μπορούν να αξιοποιηθούν περισσότερο. Ιδιαίτερα σε τομείς, θέματα και δραστηριότητες που σχετίζονται με: Σπουδές, συμφωνίες, συμβόλαια, επικοινωνία και τα μέσα της -τηλέφωνα, φαξ, διαδίκτυο, ΜΜΕ- κάρτες, λογαριασμούς, αιτήσεις, έντυπα και έγγραφα πάσης φύσεως, μηνύματα, ταξίδια, «παιδιά» και μεταφορικό μέσο. Από τις 3 Δεκεμβρίου και μετά και έως τις αρχές Φλεβάρη μπορεί να υπάρξει μπλέξιμο, βαβούρα, καθυστερήσεις και γενικώς δυσκολία. Αξιοποιήστε επίσης συμβουλές, υποδείξεις και την καλή πρόθεση για βοήθεια του συντρόφου σας, στενών συνεργατών και άλλων. Η νέα Σελήνη στις 29 στον Τοξότη ευνοεί εργασία και υγεία.TIP: Πιο ευνοϊκά: 26, 27Πιο δύσκολα από μεσημέρι Πέμπτης έως και Σάββατο

ΛΕΩΝΤα νέα δεδομένα που ξεκίνησαν να δημιουργούνται -στην εργασία, τα οικονομικά, την αισθηματική σας ζωή- από τις 9 περίπου του Νοέμβρη και μετά είναι φυσικό να σας κρατούν σε εγρήγορση. Από τη μία υπάρχει πίεση και ανασφάλεια που μπορεί να προέρχεται και από παλιές εκκρεμότητες που κάνουν τώρα την εμφάνισή τους και απαιτούν ρύθμιση και από την άλλη ξεκαθαρίζονται και κάποια «πράγματα» για να μπορέσετε να γνωρίζετε πώς θα προχωρήσετε παρακάτω. Η εβδομάδα αυτή έχει μια βοηθητική για σας νέα Σελήνη -γίνεται στον Τοξότη στις 29- αλλά και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη είναι περισσότερο αξιοποιήσιμες παντού.TIP: Πιο ευνοϊκά: 29, 30, 1.Πιο δύσκολα: 27, 28, 4.

ΠΑΡΘΕΝΟΣΣύνθετη η εβδομάδα αυτή, που εμπεριέχει το τέλος του Νοέμβρη αλλά και το ξεκίνημα του Δεκέμβρη. Δίνει κάποια δυνατότητα κέρδους και βοήθεια από την πλευρά ατόμων που σας εκτιμούν αλλά δεν απουσιάζει και μια κάποια ταλαιπωρία. Η νέα Σελήνη που γίνεται στις 29 στον Τοξότη υπογραμμίζει την ανάγκη να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες του σπιτιού, των συγγενικών σας ατόμων, ακόμα με κάποιον άλλο χώρο, ακίνητα ή περιουσιακά. Εως και τις 2 Δεκέμβρη προσοχή σε σπουδές, συμφωνίες, κάρτες, λογαριασμούς, αποδείξεις, Διαδίκτυο, μεταφορικό μέσο και μετακινήσεις. Αυτά μπαίνουν σε καλύτερη φάση από τις 3 και μετά. Παρανοήσεις, καθυστερήσεις και σχόλια έως τις 2 είναι πιθανά.TIP: Πιο ευνοϊκά: 27, 28, από το απόγευμα της Πέμπτης έως και το Σάββατο.Πιο δύσκολα: Από Τρίτη έως Πέμπτη μεσημέρι.

ΖΥΓΟΣΚομβική για κάποια θέματα, τομείς και δραστηριότητες η εβδομάδα αυτή. Εως και τις 2 Δεκέμβρη μπορείτε να κινηθείτε πιο οργανωμένα και αποφασιστικά για να ρυθμίσετε με πιο εύκολο τρόπο θέματα και υποθέσεις που σχετίζονται με: Συμβόλαια, συμφωνίες, έντυπα, έγγραφα, λογαριασμούς, αποδείξεις, κάρτες, σπουδές, ΜΜΕ, τηλέφωνα, Διαδίκτυο, παιδιά, μεταφορικό μέσο. Επίσης ταξίδια και μετακομίσεις. Από τις 3 Δεκέμβρη και έως αρχές Φλεβάρη θα υπάρχουν καθυστερήσεις, ενοχλήσεις και μπερδέματα με αυτά. Από οικονομικής και αισθηματικής απόψεως… φτωχά πράγματα σε αυτήν την εβδομάδα.TIP: Πιο ευνοϊκά: 29, 30, 1, 4.Πιο δύσκολα: Από απόγευμα 1ης έως και Σάββατο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣΟ Νοέμβρης εγκαταλείπει με μια βοηθητική όψη, ιδιαίτερα ως προς τα οικονομικά σας -γίνεται στις 29 στον Τοξότη- έτσι για να απαλυνθεί κάπως η ανασφάλεια αυτού του καιρού. Ανασφάλεια που προκαλείται από μια γενικότερη ρευστότητα αλλά και από θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά. Να βοηθήσετε τον έναν, να μη δυσαρεστήσετε τον άλλον. Δύσκολες λεπτές ισορροπίες δηλαδή. Αυτή η εβδομάδα -όπως και οι πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη- είναι σύνθετη. Ναι μεν κρατάει το δύσκολο κλίμα, αλλά από την άλλη δίνει και ευκαιρίες για να μπορέσετε να επωφεληθείτε με κάποιον τρόπο παντού. Οικονομικά, επαγγελματικά και σχέσεις παίρνουν βελτίωση. Μην κολλάτε μόνο στα αρνητικά.TIP: Πιο ευνοϊκά: 27, 28, 1, 2, 3.Πιο δύσκολα: 4.

ΤΟΞΟΤΗΣΑδιαμφισβήτητοι πρωταγωνιστές αυτής της εβδομάδας που μας αποχαιρετάει ο Νοέμβρης και όχι μόνο εξαιτίας των γενεθλίων σας. Χρόνια σας πολλά, καλά και πιο ξέγνοιαστα σε σύγκριση με αυτά που βιώνετε από τον Δεκέμβρη του 2014 και μετά. Μια νέα Σελήνη γίνεται στο ζώδιό σας στις 29 και αυτή μπορεί να είναι φορέας και κάποιων πιο ευχάριστων – και ίσως και πιο ωφέλιμων- πραγμάτων. Στην εργασία, τα οικονομικά, τις σπουδές, την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Οργανωθείτε καλύτερα και βάλτε στόχους και προτεραιότητες. Αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να ενεργήσετε πιο εντατικά παντού επιδιώκοντας το καλύτερο. Πάντα βέβαια μέσα στα ασφυκτικά πλαίσια του Κρόνου αλλά έχοντας και λίγη… πλάτη από τον Δία.TIP: Πιο ευνοϊκά: 29, 30, 1, 4.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΜε καλές προοπτικές κλείνει ο Νοέμβρης και ξεκινάει ο Δεκέμβριος. Μάλιστα αυτή η εβδομάδα είναι ιδιαίτερη για σας αφού στο ζώδιό σας θα συμβεί ένα αξιοσημείωτο πλανητικό γεγονός. Στις 3 Δεκεμβρίου σας επισκέπτεται ο Ερμής για μια… αρμένικη βίζιτα που θα κρατήσει έως τις αρχές Φεβρουαρίου. Βέβαια εσείς θα σπεύσετε να επωφεληθείτε περισσότερο έως τις 18 Δεκεμβρίου που θα φαίνεται σε ευθεία τροχιά. Αυτό το ιδιαίτερο διάστημα φέρνει στο προσκήνιο αρκετή ή νέα γνώση σε κάποιον τομέα, συζητήσεις, συμφωνίες, συμπράξεις και ρυθμίσεις σε θέματα σπουδών γενικώς, ταξίδια, μετακινήσεις, μετακομίσεις, ό,τι αφορά στο παιδί, κάρτες, λογαριασμούς, Διαδίκτυο, ΜΜΕ. Πολύ μα πολύ μπλα – μπλα που θέλει και κάποια προσοχή. Χρήμα και έρωτα κυνηγήστε τώρα.TIP: Πιο ευνοϊκά: 26, 27, 1, 2, 3.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΤα σκαμπανεβασματα τόσο στη διάθεση όσο και στο γενικότερο κλίμα είναι φυσικά αυτήν την περίοδο, αφού ο Αρης από τις 9 και μετά έχει εγκατασταθεί στο ζώδιό σας. Αυτή η πλανητική παρουσία τη μια στιγμή σας δίνει δύναμη, ορμή και αποφασιστικότητα για να αντιμετωπίσετε ό,τι μπαίνει εμπόδιο στην ησυχία ή στα σχέδιά σας και την άλλη μπορεί να σας γεμίζει αμφιβολία για ενέργειες και αποφάσεις σας και φυσικά ανασφάλεια. Αυτό που χρειάζεται είναι να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μη δραματοποιείτε το κάθε τι. Δεχτείτε συμβουλές από άτομα που έχουν εμπειρία και σας αγαπούν. Ο Δεκέμβρης, όχι από τις πρώτες ημέρες, θα έχει και πολλά θετικά παντού.TIP: Πιο ευνοϊκά: 29, 30, 1, 4.Πιο δύσκολα: 27, 28.

ΙΧΘΕΙΣΗ «μάχη» για την επικράτηση στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο συνεχίζεται αμείωτη και σ’ αυτήν την εβδομάδα, που αποτελείται από το τέλος του Νοέμβρη και το ξεκίνημα του Δεκέμβρη. Η νέα Σελήνη που θα γίνει στις 29 στον Τοξότη μπορεί να ενδυναμώσει την αναγκαιότητα για κάποιες πιο δυναμικές ενέργειες γι’ αυτά που δεν προχωρούν ικανοποιητικά, αλλά θα χρειαστεί προσοχή στους τρόπους και στα μέσα που θα επιλέξετε. Εως και τις 2 Δεκέμβρη που ο Ερμής είναι κόντρα σας, προσέχετε τι λέτε, τι συμφωνείτε, τι γράφετε και υπογράφετε. Ακόμα σπουδές και μετακινήσεις. Υπάρχει όμως και μια μικρή εύνοια σε οικονομικά και αισθηματικά. Πιο καθαρό όμως το τοπίο από 3 και μετά.TIP: Πιο ευνοϊκά: 27, 28 και από Πέμπτη απόγευμα έως και Σάββατο.Πιο δύσκολα: 29, 30 και έως Πέμπτη μεσημέρι.

ΠΗΓΗ: womenonly.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments