Ελλάδα

Ρόδος: Συνελήφθη 14χρονος ληστής

Ρόδος: Συνελήφθη 14χρονος ληστής
Με τις υποδείξεις 19χρονου λήστευαν ηλικιωμένες γυναίκες και μάλιστα ασκώντας βία.

Ανυπεράσπιστες ηλικιωμένες με τη βοήθεια του 19χρονου “καθοδηγητή” του λήστευε ένα αγόρι 14 ετών στη Ρόδο. Μάλιστα, όπως αποδείχθηκε από την προανάκριση μετά τη σύλληψή τους, και οι δυο Έλληνες δράστες ήταν ιδιαίτερα βίαιοι!

Οι δυο νεαροί προσήχθησαν στην Ασφάλεια ως ύποπτοι για την επίθεση που είχε γίνει σε μια ηλικιωμένη, ενώ κινούνταν πεζή στην πόλη της Ρόδου, το απόγευμα της περασμένης Τρίτης. Η γυναίκα αναγνώρισε στα πρόσωπά τους αυτούς που την είχαν χτυπήσει και σπρώξει βίαια για να αρπάξουν την τσάντα της. Και δεν ήταν η μόνη, καθώς τους αναγνώρισε και άλλη μια ηλικιωμένη στο σπίτι της οποίας είχαν εισβάλει στις 22 Νοεμβρίου, την είχαν χτυπήσει και είχαν αρπάξει όσα χρήματα είχε και κάποιες θρησκευτικές εικόνες!

Οι δράστες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για διάπραξη ληστειών από κοινού. Μαζί τους, παραπέμφθηκε και η μητέρα του 14χρονου που επίσης συνελήφθη και της ασκήθηκε δίωξη με την κατηγορία της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments