Ζώδια

Άρης – Δίας – Κρόνος: Νέα σχέδια με σταθερότητα

Άρης – Δίας – Κρόνος: Νέα σχέδια με σταθερότητα
Ο Άρης βρίσκεται σε εξάγωνο με τον Δία και τον Κρόνο! Μάθε από την Αθηνά Βαγενά πώς θα σε επηρεάσει στις 2-3 Δεκεμβρίου 2016.

Επιτέλους λοιπόν έφτασε η στιγμή να μπούμε σε λίγο πιο εορταστικό κλίμα και να δραστηριοποιηθούμε, να διασκεδάσουμε, να γνωρίσουμε νέους ανθρώπους και επιπλέον… Να τολμήσουμε αυτό που θεωρούσαμε ανέφικτο! Οι μέρες που ακολουθούν είναι αρκετά θετικές για νέα ξεκινήματα, τα οποία θα μπορούν να δομηθούν πάνω σε σταθερές βάσεις!

Στις 2 Δεκεμβρίου ο Άρης από το ζώδιο του Υδροχόου , συναντά με τρίγωνο τον Δία από το ζώδιο του Ζυγού, μία ημέρα μετά, ο Άρης θα βρεθεί σε εξάγωνο με τον Κρόνο από το ζώδιο του Τοξότη! Τι σημαίνουν όλα αυτά; Αυτές τις μέρες θα δοθούν σημαντικές ευκαιρίες τύχης, επέκτασης και δραστηριοποίησης σε αρκετούς εκπροσώπους του ζωδιακού οι οποίες και θα μπορέσουν να στηριχτούν πάνω σε γερές βάσεις! Θα γίνουν νέες γνωριμίες, θα υπάρξουν δυνατότητες για φιλίες, σχέσεις, συνεργασίες, ένα πιο ευδιάθετο και αισιόδοξο κλίμα θα σκορπίσει στην καθημερινότητά μας και επιτέλους θα υπάρξουν εξελίξεις, ικανές για να φέρουν ένα νέο σταθερό ξεκίνημα, το οποίο θα στηρίξει τα προσωπικά σχέδια αρκετών! Πες ΝΑΙ λοιπόν σε : ταξίδια, προτάσεις, προσκλήσεις, αποφάσεις, μία νέα δραστηριότητα, μία νέα σχέση, ένα νέο άνοιγμα, σε αυτό που σκεφτόσουν να ξεκινήσεις αλλά κάτι σε μάγκωνε και δίσταζες!

Ποίοι θα ευνοηθούν; Η τυχερή αυτή όψη τριγώνου Άρη – Δία, θα ευεργετήσει τους εκπροσώπους του 2ου δεκαημέρου σε ζώδια του Αέρα (Δίδυμους, Ζυγούς, Υδροχόους) και σε ζώδια της Φωτιάς (Κριούς, Λέοντες, Τοξότες). Συνάμα, η τύχη θα είναι με το μέρος όσων έχουν πλανήτες κοντά στην 17η μοίρα των παραπάνω ζωδίων!

ΚΡΙΟΣ: Ο κυβερνήτης σου ο Άρης σε θετικές όψεις με τον Δία και τον Κρόνο, σε βοηθούν να επεκτείνεις τους ορίζοντές σου – κυρίως θα σου πρότεινα τους επαγγελματικούς – μέσω γνωριμιών! Το φιλικό σου περιβάλλον και η δικτύωσή σου, θα σε βοηθήσουν αυτή την εποχή να έχεις μία άκρως θετική και τυχερή εξέλιξη! Πες ΝΑΙ σε : Σπουδές, συλλόγους, ένα ταξίδι στο εξωτερικό, επιμόρφωση, σε μία νέα συνεργασία ή σχέση, σε μία αλλαγή που θα σε βοηθήσει να κάνεις το αμέσως επόμενο βήμα!

ΤΑΥΡΟΣ: Οι θετικές αυτές όψεις θα επηρεάσουν άκρως θετικά τον επαγγελματικό και κατά συνέπεια τον οικονομικό σου τομέα! Τώρα μπορείς να κινηθείς δυναμικά και να ξεκινήσεις μία νέα πορεία στην καριέρα σου, η οποία θα αλλάξει κατά κάποιο τρόπο τις συνήθειες και τα χούγια της καθημερινότητάς σου με έναν τρόπο όμορφο! Πες ΝΑΙ σε : αλλαγή εργασίας, απόφαση για γάμο, σε οικονομικές ρυθμίσεις

ΔΙΔΥΜΟΣ: Επιτέλους χαρούμενα νέα για σένα Δίδυμε μου! Το τρίγωνο του Άρη με τον Δία, μπορεί να φέρει μία νέα ερωτική γνωριμία στη ζωή σου, ή ακόμα και ένα ταξίδι αναψυχής! Μία γνωριμία με πρωτότυπο τρόπο, μέσα από το διαδίκτυο, ή από ένα σεμινάριο, ή με άτομο που έχεις διαφορά ηλικίας ή ακόμα και απόσταση, μπορεί να γίνει αυτές τις ημέρες η αρχή για νέα ερωτικά καρδιοχτύπια. Θετικές είναι οι προδιαγραφές για την πραγμάτωση ενός νέου δημιουργικού έργου το οποίο και θα στεφθεί με επιτυχία Πες ΝΑΙ σε : σε ταξίδι, σε ευχάριστες στιγμές με τα παιδιά, την απόφαση για δέσμευση, μία νέα δημιουργική ιδέα, την συμμετοχή σου σε σεμινάριο!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μία ανάσα ανακούφισης έρχεται για σένα αγαπητέ Καρκίνε αφού τις ημέρες αυτές θα μπορέσεις πιο ευέλικτα να τακτοποιήσεις κάποιες οικονομικές σου υποχρεώσεις! Η εργασία σου θα εξελίσσεται σε αρκετά ικανοποιητικά επίπεδο και αυτό θα σε βοηθήσει προκειμένου να κλείσεις εκκρεμότητες και να ανταπεξέλθεις καλύτερα και στις οικογενειακές σου υποχρεώσεις. Παράλληλα αυτό το διάστημα μπορείς να ξεπεράσεις αδυναμίες που έχουν να κάνουν με την φυσική και ψυχολογική σου κατάσταση ! Πες ΝΑΙ: Σε μία νέα δραστηριότητα που θα σε αποφορτίσει από το στρες, σε ευχάριστο χρόνο με την οικογένεια, σε νέες εργασίες που θα σου αποδώσουν οικονομικά, στην ρύθμιση χρεών!

ΛΕΩΝ: Ο Άρης κινείται απέναντί σου στον τομέα που αντιπροσωπεύει τις σταθερές σχέσεις και συνεργασίες σου! Το τρίγωνο του με τον Δία, σε ευνοεί για μία νέα γνωριμία που θα μπορέσει τώρα να αποτελέσει την έναρξη μίας νέας σχέσης ή συνεργασίας. Παράλληλα μία πρόταση, μία είδηση, μία επικοινωνία θα γίνει τώρα το ξεκίνημα για νέα σχέδια που θα πάρουν σταθερή βάση! Είναι βέβαιο ότι αυτές τις μέρες ευνοείσαι αρκετά στις ερωτικές και δημιουργικές σου υποθέσεις και μπορείς να ξεπεράσεις πιο εύκολα προβλήματα που είχαν προκύψει την περασμένη περίοδο! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε μία επαγγελματική συνεργασία, σε ένα αισθηματικό ραντεβού, σε ένα νέο φλερτ, στην προσπάθεια να βελτιώσεις την ήδη υπάρχουσα σχέση σου, στο ξεκίνημα δραστηριοποίησης πάνω σε μία νέα επαγγελματική δραστηριότητα, σε ευχάριστες στιγμές με κοντινά σου πρόσωπα, σε ευκαιρίες και προτάσεις που θα σου γίνουν αυτές τις μέρες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο Άρης , ο Δίας και ο Κρόνος βάζουν τα δυνατά τους για να σου γεμίσουν το πορτοφόλι αυτή την περίοδο αγαπητέ Παρθένε! Είναι μία καλή εποχή, για να δεις τα οικονομικά σου να βελτιώνονται αλλά και για να μπορέσεις μέσα από την εργασία σου να βγεις κερδισμένος , τακτοποιώντας παράλληλα και κάποιες τρέχουσες οικογενειακές υποχρεώσεις, για τις οποίες είχες το άγχος αν θα τα καταφέρεις οικονομικά! Παράλληλα η εποχή, σε βοηθά να ξεπεράσεις προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στο σπίτι και στην οικογένεια! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε οικονομικές συζητήσεις, σε ραντεβού που αφορούν την εργασία σου, σε οικονομικές συμφωνίες – διαπραγματεύσεις, σε μία επαγγελματική εξέλιξη η οποία και θα σε ευνοήσει, σε τακτοποίηση χρηματικών οφειλών, σε αποκατάσταση προβλημάτων στο σπίτι και στην οικογένεια!

ΖΥΓΟΣ: Σε ερωτική κινητοποίηση είσαι αυτές τις μέρες Ζυγέ και ναι, έχεις τα τυχερά σου! Οι αισθηματικές σου υποθέσεις εξελίσσονται σε αρκετά γρήγορους ρυθμούς με γεγονότα που σε κάνουν να περνάς καλά και να απολαμβάνεις τον έρωτα που σου είχε λείψει! Ο Άρης από τον Υδροχόο, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξει αισθηματική δράση, ερωτική απόλαυση, χαρά, διασκέδαση αλλά και έντονος ερωτισμός! Ο Δίας από το ζώδιο σου, φέρνει στο «πιάτο» σου ευκαιρίες και ανοίγματα για να μπορέσεις να κάνεις τις επιθυμίες σου πραγματικότητα! Το μεταξύ τους τρίγωνο λοιπόν θεωρείται άκρως ευεργετικό για να μπορέσεις να περάσεις καλά! Το εξάγωνο του Κρόνου με τον Άρη και τον Δία , συντελεί στις ώριμες και σταθερές αποφάσεις καθώς και στις εποικοδομητικές επικοινωνίες που θα στηρίξουν τα προσωπικά σου σχέδια! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε μία νέα ερωτική πρόκληση – πρόταση, σε μία βραδινή έξοδο γιατί θα έχεις τα τυχερά σου, σε φλερτ, στο να δεχτείς ένα ταξιδάκι, το να βάλεις στα σκαριά την τεκνοποίηση ή ακόμα και την εξέλιξη μίας νέας δημιουργικής ιδέας / δραστηριότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι θετικές όψεις Άρη – Δία Κρόνου σε βοηθούν ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές σε θέματα πρακτικών και οικονομικών υποθέσεων! Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα ξεπεραστεί γεγονός που θα σου προσφέρει ανακούφιση. Παράλληλα θα μπορείς πιο εύκολα να ανταπεξέλθεις στις οικονομικές υποχρεώσεις που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια σου! Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν αυτή την ημέρα, θα αφορούν κυρίως τον επαγγελματικό σου τομέα. Οι εξελίξεις που θα σου δοθούν τώρα, θα μπορέσουν να σε στηρίξουν σε μία καλύτερη πρόοδο τόσο στην εργασία όσο και στα οικονομικά σου! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε μία ανανέωση στο χώρο του σπιτιού, σε μία στήριξη / βοήθεια που μπορεί να δεχθείς ή να πάρεις, σε ευχάριστο χρόνο με οικεία πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να αποβάλεις το στρες της τελευταίας περιόδου, σε νέα επαγγελματικά ανοίγματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι μέρες που ακολουθούν γεμίζουν με ευχάριστα μηνύματα αλλά και έντονη κοινωνική δραστηριοποίηση. Το κέφι σου επανέρχεται, δεν λείπουν όμως και οι ευκαιρίες, οι οποίες θα τονώσουν το ηθικό σου και θα σε βοηθήσουν να δραπετεύσεις από τα αδιέξοδα. Τις ημέρες αυτές ευνοείσαι για νέες γνωριμίες, για δικτύωση, για ευκαιρίες που θα δοθούν μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον. Επιπλέον, είναι η κατάλληλη εποχή για αποφάσεις, πρωτοβουλίες, συμφωνίες αλλά και μετακινήσεις! Δραστηριοποιείσαι λοιπόν, διεκδικείς αυτό που θέλεις και που αξίζεις και μάλιστα … χαμογελάς γιατί έχεις τις κατακτήσεις που θες! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε μία νέα πρόταση , σε προσκλήσεις από φιλικά πρόσωπα, σε μία νέα γνωριμία, σε ένα ταξίδι, σε μία συμφωνία, σε ευχάριστο διασκεδαστικό χρόνο με ανθρώπους που περνάς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα έξοδα μπορεί να τρέχουν, οι επαγγελματικές ευκαιρίες όμως δεν λείπουν! Τις ημέρες που ακολουθούν, μπορείς να βρεις λύση και διέξοδο τόσο σε επαγγελματικές όσο και σε ψυχολογικές υποθέσεις που σε βάραιναν. Έχεις την ικανότητα να κινηθείς δυναμικά για να έχεις μία σημαντική πρόοδο στον τομέα που δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά – ιδιαίτερα αν είσαι ελεύθερος επαγγελματίας- ! Επιπλέον τις ημέρες αυτές είναι πολύ πιθανό να συζητηθεί ή και να γίνει μία μορφή επαγγελματικής επέκτασης ή ακόμα και επένδυσης, η οποία και θα σου αποδώσει! Από συναισθηματικής πλευράς, είσαι σε μία φάση που σταδιακά νιώθεις περισσότερη δύναμη και σιγουριά και σύντομα! ΠΕΣ ΝΑΙ: Σε νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, σε διευθέτηση οικονομικών υποθέσεων, σε μία επένδυση που αφορά το μέλλον, στην προβολή της εργασίας σου με τον καλύτερο τρόπο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Διανύεις ένα πολύ θετικό διάστημα, όπου μπορείς να κατακτήσεις σημαντικούς στόχους και να πετύχεις σε υποθέσεις που είναι για σένα αρκετά σπουδαίες… Ο Άρης από το ζώδιο σου, σου χαρίζει δυναμισμό, αποφασιστικότητα και σε δραστηριοποιεί…. το εξάγωνο που σχηματίζει με τον Δία, είναι άκρως θετικό για να επικεντρωθείς σε υποθέσεις που αφορούν την προσωπική σου επέκταση. Τι μπορεί να είναι αυτό; Ένα ταξίδι, δουλειά στο εξωτερικό, ένα σεμινάριο, ένα νέο project, μία μεγάλη πρόταση … Παράλληλα το εξάγωνο που θα σχηματίσει ο Άρης από το ζώδιο σου με τον Κρόνο, σε βοηθά να σταθεροποιήσεις κατά κάποιο τρόπο τα σχέδια και τις επιθυμίες σου, επομένως Υδροχόε, τώρα είναι η ευκαιρία σου! ΠΕΣ ΝΑΙ: Μετακινήσεις, ταξίδια, σεμινάρια, νέους φίλους, κοινωνική δραστηριοποίηση, γνωριμίες, αποφάσεις και αλλαγές!

ΙΧΘΥΣ: Το ενδιαφέρον σου είναι επικεντρωμένο αυτό το διάστημα σε επαγγελματικά, οικονομικά και υποχρεώσεις που αφορούν δάνεια, χρωστούμενα, ή χρήματα που σχετίζονται άμεσα με τρίτους! Το βέβαιο είναι Ιχθύ ότι θα μπορέσεις να βάλεις σε μία τάξη, τις βασικές εκκρεμότητες που σε απασχολούν τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο. Παράλληλα έχεις την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα πρόγραμμα, έναν διακανονισμό, ή να έχεις κάποιο νέο που αφορούν μία οικονομική υπόθεση που περίμενες εδώ και καιρό! Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι ψυχολογική σου διάθεση βελτιώνεται σημαντικά! ΠΕΣ ΝΑΙ : Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις , σε επαγγελματικές συζητήσεις, σε έξυπνες οικονομικές επενδύσεις!

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments