Ζώδια

Άστρα Weekend Love! Ο έρwτας το Σαββατοκύριακο 10 ως 11 12 2016.

Άστρα Weekend Love! Ο έρwτας το Σαββατοκύριακο 10 ως 11 12 2016.
Πάμε να δούμε τι μας περιμένει το διήμερο 10-11 Δεκεμβρίου 2016; Ποια ζώδια θα κάνουν νέα γνωριμία, πώς θα πάει η σχέση τους και ποια θα έχουν επανασύνδεση; Astraweekend love για τα 12 ζώδια του διήμερου αυτού.

​ΚΡΙΟΣ

Αυτό το διήμερο, αγαπημένε μου Κριέ, θα συμβεί το εξής περίεργο για εσένα, που είσαι μοναχούλης. Από τη σκέψη σου θα περνούν πολλές ιδέες, όπου και να κοιτάξεις είναι όλα στολισμένα, όπου και αν σταθείς ακούς συζητήσεις που κανονίζουν διακοπές, βλέπεις αγαπημένα ζευγάρια παντού να περπατούν χέρι-χέρι. Δε θέλει πολύ για να αισθανθείς μια απέραντη μοναξιά. Εδώ και τώρα πρέπει να αποκτήσεις ένα ερωτικό ενδιαφέρον, όχι μόνο για την περίοδο των Χριστουγέννων, αλλά γενικά χρειάζεσαι δίπλα σου έναν άνθρωπο, με τον οποίο θα μοιραστείς στιγμές ευτυχίας. Κάνεις μια πολύ αξιόλογη προσπάθεια να κοινωνικοποιηθείς και να φλερτάρεις, όμως η προσέγγισή σου αυτή γίνεται με πιο ώριμο τρόπο και αυτό είναι σε οδηγεί ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη του στόχου σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιό σου αυτό το σαββατοκύριακο και μιλάμε σίγουρα για ένα χαλαρωτικό, ήρεμο και γαλήνιο διήμερο. Είτε διαθέτεις μια σχέση είτε όχι, αποζητάς μια όμορφη συζήτηση, ένα τρυφερό χάδι και μια ρομαντική κουβέντα. Αν έχεις ένα ταίρι πλάι σου, τότε εκφράζεις την ανάγκη σου αυτή με ευθύ τρόπο και χωρίς μισόλογα. Αν όμως είσαι αδέσμευτος, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να βρεθείς τη σωστή στιγμή με τα σωστά άτομα. Και για να το καταφέρεις αυτό δε χρειάζεται τύχη, αν σκεφτείς λογικά και ώριμα σε ποιο μέρος μπορείς να βρεις εκείνο το τρυφερό χάδι που ζητάς, τότε θα πετύχεις η ανάγκη σου να γίνει πραγματικότητα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο σε γεμίζει με διάφορες υποχρεώσεις αυτό το διήμερο και περνά από το μυαλό σου ότι οι άνθρωποι που σε περιβάλλουν, δε σε κατανοούν όπως θα ήθελες. Το ότι έχεις κάποιες υποχρεώσεις να φέρεις εις πέρας, αυτό σε οδηγεί στο να επιζητάς την απομόνωση. Μέγα λάθος! Είσαι από τη φύση σου εκφραστικός άνθρωπος, τι πιο λογικό από το να εκφράσεις στο ταίρι σου το συναισθηματικό βάρος, που ίσως νοιώσεις αυτό το σαββατοκύριακο; Τι πιο απλό από το να ζητήσεις ακόμη και βοήθεια (ηθική ή πρακτική); Μην κάνεις τα πράγματα πιο δύσκολα και πελαγώνεις μέσα σε όλα αυτά. Ακόμη και αν δε διαθέτεις μια ερωτική συντροφιά, οι καλοί σου φίλοι ή και η οικογένειά σου μπορούν να είναι στο πλάι σου και να σε βοηθήσουν, ώστε να μη νιώθεις μοναξιά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Έχει μια όμορφη αστρολογική όψη αυτό το σαββατοκύριακο, που σίγουρα θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα ενισχύει τη διαίσθησή σου και σε κάνει να βλέπεις πίσω από τις λέξεις. Αυξάνει επίσης την τηλεπαθητική σου σκέψη με ένα ή και παραπάνω άτομα, οπότε δεν αποκλείεται να σκέφτεσαι το πρωί ένα πρόσωπο και εκείνο να σε καλεί. Δεν αποκλείεται επίσης να έχεις στο μυαλό σου ένα πρόσωπο και να το συναντάς τυχαία. Η ερωτική σου ζωή αποκτά τρελό νόημα αυτό το διήμερο και το καλό που σου θέλω να το απολαύσεις με όλο σου το είναι. Εκμεταλλεύσου την ευμενή επιρροή αυτών των δυο ημερών λοιπόν και μη φοβηθείς να θέσεις έναν υψηλό ερωτικό στόχο.

ΛΕΩΝ

Είναι όμορφο το σαββατοκύριακο αυτό και τολμώ να σου τάξω ότι διαθέτει και πολλές εκπλήξεις στον ερωτικό τομέα. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Ότι ενώ έχεις βάλει πιτζάμες, έχεις πάρει μια καταπληκτική ταινία που εδώ και καιρό ήθελες να δεις, έχεις χουχουλιάσει στο ζεστό καναπέ σου και πάνω που πας να πατήσεις το play, ακούγεται ένα περίεργο ντριν του τηλεφώνου. Το πρόσωπο που σε καλεί στην άλλη γραμμή είναι λακωνικό και σταράτο, «να είσαι έτοιμος-η σε δέκα λεπτά, θα βγούμε». Και κάπως έτσι απλά, αλλά τόσο ξαφνικά, μπορεί να αλλάξει η ερωτική σου ζωή. Εκεί που θα πας, να είσαι προετοιμασμένος-η για νέες γνωριμίες, θα έχεις πολύ ενδιαφέρουσες επαφές και συζητήσεις. Οπότε, με κέφι και μπρίο, φύγαμε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο και η Σελήνη στον Ταύρο, από τη μια σου προκαλούν άγχος, προκειμένου να φέρεις εις πέρας εκκρεμότητες, από την άλλη σε αποζημιώνουν το βράδυ με χαλαρωτική έκπληξη. Μπορεί να έχεις πολλά να κάνεις αυτό το διήμερο, όμως κατά τις βραδινές ώρες δε διαπραγματεύεσαι τη χαλάρωση και την ηρεμία σου για κανένα λόγο. Έχεις σαφή θέλω απέναντι στο ταίρι σου, ξεκάθαρη επιθυμία να απολαύστε μια ήρεμη βραδιά. Αν δεν έχεις μια σχέση, αλλά δεν επιθυμείς και να μείνεις μέσα ταυτόχρονα, τότε σίγουρα θα προτιμήσεις να συναντηθείς με άτομα που δε σου προκαλούν άγχος, δεν αποκλείεται να σου δημιουργηθεί και η ανάγκη για επανασύνδεση. Να βρεθείς με άτομο από το παρελθόν σου, που στο κομμάτι της ηρεμίας είχε πάρει άριστα.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη έχει περάσει στον Υδροχόο, οπότε για κανέναν λόγο δεν πρέπει να μείνεις σπίτι αυτό το σαββατοκύριακο. Σε επηρεάζει πολύ η Αφροδίτη και σου φέρνει νέες γνωριμίες, αποκτάς καινούριους φίλους και σίγουρα μπορείς να ελπίζεις σε μια νέα ερωτική αρχή. Αν δεν έχεις μια σχέση αυτό το διάστημα, εκπέμπεις γοητεία και ερωτισμό, πράγμα που δεν περνά απαρατήρητο. Μια φιλία μπορεί να μεταμορφωθεί ξαφνικά σε μεγάλο έρωτα και αυτό προκύπτει από το ότι έχεις μια ανάλαφρη και φιλική διάθεση προς όλους. Αφήνεσαι και είσαι ο εαυτός σου, πράγμα που είναι ερωτεύσιμο, όχι μόνο για ένα άτομο, αλλά για… πολλά! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που έχεις, χωρίς να λάβεις την πρόβλεψη μου υπόψη σου, γιατί ίσως το ότι σου τάζω γνωριμία – σχέση μπορεί να σε αγχώσει. Κάνε ότι δεν το διάβασες (χιχιχι)!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Ερμής κάνει ένα πολύ όμορφο και ενδιαφέρον εξάγωνο με τον Ποσειδώνα αυτό το σαββατοκύριακο και σου φέρνει μια αυξημένη διαίσθηση στα αισθηματικά σου. Είναι σαν να αισθάνεσαι ότι ένα άτομο σε ποθεί, να μην σου το εκφράζει καθόλου, αλλά εσύ να νιώθεις τη σιγουριά ότι ισχύει και να διεκδικείς μια θέση στην καρδιά του ή να το προκαλείς να εκδηλωθεί. Επίσης, το εξάγωνο αυτό σε κάνει να θες να ακούσεις και να επιλύσεις τα προβλήματα των γύρων σου. Είναι ιδανικό αυτό το σαββατοκύριακο για να έρθεις πολύ κοντά με άτομα που έχεις πολύ καιρό να δεις και να ακούσεις νέα τους. Και επειδή σίγουρα θα με ρωτήσεις «βρε Αγγέλικα, θα είναι ερωτικό το διήμερο αυτό;», να ξέρεις πως φυσικά και θα είναι, αυτά δεν τα ρωτάνε όταν ανήκεις στο πιο… καυτό ζώδιο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ήλιος σχηματίζει σύνοδο με τον Κρόνο αυτό το σαββατοκύριακο και αυτό σημαίνει πως έχεις πολλές ανειλημμένες υποχρεώσεις, που δεν αναβάλλονται. Φίλοι και οικογένεια, οι σταθερές σου με λίγα λόγια, χρειάζονται τη προσοχή και τη σημασία σου. Σταθερά επίσης είναι και η αγάπη, οπότε αυτό το διήμερο αισθάνεσαι ότι πρέπει να τακτοποιήσεις την ερωτική σου ζωή. Αν έχεις μια σχέση, θα θελήσεις να την ισχυροποιήσεις, να νιώθεις σιγουριά μέσα σε αυτή και να υπάρχει το ενδεχόμενο για επίσημο μέλλον (βέρες, γάμος, συμβίωση). Αν δε διαθέτεις μια σχέση και σου αρέσει ένα πρόσωπο, δεν αποκλείεται καθόλου να εκφράσεις την πρόθεσή σου για σοβαρό δεσμό. Αν πάλι είσαι εντελώς… ελεύθερο πουλί, τότε μια σοβαρή και πολλά υποσχόμενη γνωριμία είναι σίγουρο γεγονός αυτού του διημέρου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πρόκειται για ένα πολύ περίεργο, αλλά συναρπαστικό διήμερο. Μπορώ να σε ρωτήσω κάτι, αγαπημένε μου Αιγόκερε; Σου έχει τύχει να σκέφτεσαι πολύ έντονα ένα πρόσωπο και ξαφνικά να εμφανίζεται μπροστά σου ή να σε καλεί στο τηλέφωνο; Κάτι ανάλογο να περιμένεις, με τον Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα. Όποιο πρόσωπο σκεφτείς έντονα αυτό το διήμερο, ίσως να σε σκέφτεται και εκείνο ακριβώς την ίδια στιγμή, μιλάμε για μια μοιραία και συμπαντική τηλεπάθεια, που σίγουρα δεν πρέπει να αφήσεις να πάει χαμένη. Έρχεσαι πολύ κοντά με το άτομο που πόθησες πολύ ή αισθάνεσαι έντονα την αγάπη του συντρόφου σου. Επίσης, θα συμβεί το εξής παράδοξο για τα δεδομένα σου αυτό το διήμερο: Αφήνεις τη φαντασία σου ελεύθερη να σε οδηγήσει, επιτέλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Τα έμαθες; Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σου και δε χρειάζεται να σου πω κάτι παραπάνω. Καλά, θα σου πω. Γνωριμίες, φίλοι, κοινωνικότητα, διασκέδαση, έρωτες, λάμψη και φλερτ, είναι μερικά από αυτά που θα σου συμβούν μέσα στο διήμερο. Μιλάμε σαφέστατα για ένα υπέροχο και γεμάτο ευκαιρίες σαββατοκύριακο, που πρέπει να εκμεταλλευθείς με κάθε τρόπο. Αν είσαι μόνος-η, είναι απλά τα πράγματα, ξεχνάς το σπίτι σου και είσαι όλη μέρα έξω. Αν έχεις κάνει μια γνωριμία, αλλά για δεσμό δεν ακούς κάτι, δείχνεις τι νιώθεις χωρίς να φοβάσαι τίποτε. Αν διαθέτεις μια σχέση, δε χρειάζεται να κάνεις τίποτε εκπέμπεις λάμψη και γοητεία, οπότε ο δεσμός σου γίνεται καυτός και ερωτικός.

ΙΧΘΕΙΣ

Με Ήλιο σε σύνοδο με τον Κρόνο και Ερμή σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα, αυτό το σαββατοκύριακο έχει λίγο από όλα. Από την μια τρέχεις σε συγγενείς, γονείς, φίλους και υποχρεώσεις, και από την άλλη συναντάς άτομο από το ερωτικό σου παρελθόν. Ένα απωθημένο σου έρχεται ξανά στο προσκήνιο με πολύ παράξενο τρόπο, είναι σαν να σκεφτόσασταν ο ένας τον άλλον ταυτόχρονα, την ίδια στιγμή. Κάνετε κίνηση προσέγγισης και μπλέκεστε με έναν τηλεπαθητικό τρόπο. Πρέπει να κάτσεις να σκεφτείς τι θα γίνει με το πρόσωπο αυτό, γιατί το σύμπαν σού στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα… Μήπως πρέπει να το αξιοποιήσεις με κάποιον τρόπο;

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments