Ζώδια

Αστρολογία σήμερα Σάββατο 10 12 2016

Αστρολογία σήμερα Σάββατο 10 12 2016
Τη σημερινή μέρα, αρχικά κορυφώνεται μια όψη που εγείρει τη φαντασία μας. Το εξάγωνο Ερμή – Ποσειδώνα βοηθά να συνδυαστούν αρμονικά ο ρεαλισμός με το όνειρο και η λογική με τη φαντασία.

Εκφράζουμε αυτά που σκεφτόμαστε και καταφέρνουμε να περάσουμε τα σωστά μηνύματα στην άλλη πλευρά, να εφεύρουμε πρακτικές ιδέες που μας βοηθούν να αποδράσουμε απο δυσμενείς καταστάσεις και να εμπιστευτούμε το διαισθητικό μας κομμάτι. Παράλληλα, φαίνεται πως καταφέρνουμε να «μαλακώσουμε» τον τρόπο έκφρασής μας και να γεφυρώσουμε πιθανά χάσματα που έχουν δημιουργηθεί στις σχέσεις μας. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την όψη αυτή είναι τα γήινα, Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι και τα υδάτινα Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθείς.

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Κρόνο

Τις μεσημεριανές ώρες, κορυφώνεται μια όψη που μας κάνει ιδιαίτερα παραγωγικούς, ενώ δημιουργεί και ένα μεγάλο αίσθημα ευθύνης. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Κρόνο στο ζώδιο του Τοξότη από τη μία δημιουργεί περιορισμό στην έκφρασή μας και μια τάση για επιφύλαξη απέναντι στις εξελίξεις, όμως από την άλλη μπορεί να βοηθήσει στην υλοποίηση ενός στόχου ή να δημιουργήσει ένα ρεαλιστικό όραμα που μας απελευθερώνει. Θα θελήσουμε να ασχοληθούμε με εκκρεμότητες που είχαν μείνει ανολοκλήρωτες και να καταπιαστούμε με κάθε είδους υποχρέωση, ώστε να νιώσουμε χρήσιμοι και αποτελεσματικοί. Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο είναι τα πύρινα Κριοί, Λέοντες και Τοξότες ενώ θετικά επηρεάζονται και τα αέρινα, Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

Πηγή: zwdiasimera.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments