Ζώδια

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου

Το Ωροσκόπιο των Σχέσεων για τη βδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου
Τι μας περιμένει στο ωροσκόπιο των σχέσεων την εβδομάδα 12 έως 18 Δεκεμβρίου 2016;

Κριός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η πρώτη μέρα της εβδομάδας είναι κορυφαία, με μια από τις καλύτερες όψεις του μήνα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Ο δεύτερος μάλιστα βρίσκεται στο ζώδιό σου, κάτι που σημαίνει ότι η όψη έχει έξτρα μπόνους εύνοια, για εσένα φυσικά. Η θέση του Ήλιου στον ένατο οίκο σου δείχνει ένα κύμα αισιοδοξίας προς το μέρος σου, μια επιθυμία να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να έρθεις περισσότερο κοντά στο σύντροφό σου – αν και μοιάζει τη μια να πλησιάζεις και την άλλη να απομακρύνεσαι. Μπορεί να έχεις αρκετές τάσεις ανεξαρτησίας δηλαδή και αυτό να αποτελεί αιτία προβληματισμού για τον άνθρωπο που είναι μαζί σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η εκπληκτική Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον οίκο της επικοινωνίας και των νέων γνωριμιών και μπορεί να είναι άκρως… φλερταριστική και ρομαντική, αν αυτές τις μέρες κυκλοφορείς στον κόσμο βέβαια, γιατί αν όχι, δε θα σου χτυπήσει το φλερτάκι και την πόρτα. Που μάλλον είσαι με κόσμο όμως, γιατί με την Αφροδίτη και τον Άρη στον υπέρ-κοινωνικό Υδροχόο, σίγουρα όλο και κάτι παίζει.

Do it: Τοξότης

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Ταύρος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Μπορεί να έχεις αρκετή δουλειά αυτή την περίοδο, ασυνήθιστα πολλή. Αλλά υπάρχει μια όψη με απίστευτες ενδείξεις ερωτισμού και επιθυμίας για οικειότητα, το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ουρανό. Όταν μιλάμε για τρίγωνο, μιλάμε για την πιο αρμονική όψη που μπορεί να υπάρξει μεταξύ δύο ουράνιων σωμάτων, και η αρμονία μεταξύ των δύο αυτών, του Ήλιου και του Ουρανού δηλαδή, είναι κάτι που δεν περνάει ποτέ απαρατήρητο.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αν καταφέρεις να βρεις ισορροπίες στη δουλειά και χρόνο και για τον εαυτό σου τώρα, που όπως φαίνεται οι μέρες είναι κάπως απαιτητικές, τότε θα μπορέσεις και να εκμεταλλευτείς την απίστευτη θετικότητα της όψης του Ήλιου με τον Ουρανό. Ναι μεν υπάρχει κάτι σκοτεινό και μυστήριο στην ατμόσφαιρα, αλλά ταυτόχρονα υπάρχει κάτι τόσο ερωτικό και τόσο έντονο. Μια γνωριμία μπορεί να εξελιχτεί σε μια πολύ δυνατή συναισθηματική ιστορία, να ξέρεις.

Do it: Ιχθύες

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Δίδυμοι

Δίδυμοι

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εκπληκτική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό μπορεί να φέρει εξελίξεις στη σχέση σου, καθότι ο πρώτος βρίσκεται στο απέναντί σου ζώδιο, που συμβολίζει τη συντροφικότητα και τις σχέσεις γενικότερα. Είναι εξαιρετικά σημαντική μια συνάντηση μεταξύ Ήλιου και Ουρανού σε δύο τόσο καλά σημεία, στον οίκο των σχέσεων και της κοινωνικής σου ζωής δηλαδή. Εν τω μεταξύ, έχεις και τον Δία στον Ζυγό, τον πέμπτο οίκο του έρωτα. Και το καλύτερο όλων αυτές τις μέρες: η Πανσέληνος στις 14, η οποία είναι θετικότατη (ναι, υπάρχουν και τέτοιες) πραγματοποιείται στο ζώδιό σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

1. Ο γενναιόδωρος Δίας βρίσκεται στον οίκο σου που σχετίζεται με τον έρωτα – αυτό κι αν σημαίνει τύχη βουνό. 2. Η εκπληκτική όψη μεταξύ Ήλιου και Ουρανού αφορά την κοινωνική σου ζωή, τη συντροφικότητα και το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας νέας συναισθηματικής σχέσης. 3. Η Πανσέληνος στις 14, η οποία είναι από τις ιδιαίτερα θετικές, πραγματοποιείται στο ζώδιό σου. Καταλαβαίνεις γιατί έχεις τόσους λόγους να κυκλοφορείς και να χαλαρώσεις λίγο.

Do it: Καρκίνος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Καρκίνος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στις 14 είναι πολύ θετική και πραγματοποιείται στο δωδέκατο οίκο σου, που έχει να κάνει με την ψυχολογική σου κατάσταση και το υποσυνείδητο. Μπορεί να περνάς μια φάση προβληματισμού, αλλά τα πάντα μπαίνουν σε σειρά και αυτό έχει σημασία για τη σχέση στην οποία βρίσκεσαι. Είσαι δηλαδή περισσότερο ξεκάθαρος και απέναντι στον εαυτό σου και απέναντι σε αυτόν ή αυτήν που έχεις δίπλα σου. Ο συνδυασμός Άρη και Αφροδίτης στον όγδοο οίκο σου είναι εκρηκτικά ερωτικός και απίστευτα σεξουαλικός, παρεμπιπτόντως.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η συνύπαρξη της Αφροδίτης με τον Άρη στον όγδοο οίκο σου είναι έντονη, θετική (ο Άρης και η Αφροδίτη λειτουργούν απόλυτα συμπληρωματικά) και ερωτική. Ο όγδοος οίκος αφορά και το σεξ και είναι ο πιο μυστηριώδης και συναισθηματικός οίκος, που έχει να κάνει και με την ανάγκη για συντροφικότητα. Η περίοδος μπορεί να είναι πραγματικά μια από τις πιο έντονα ερωτικές.

Do it: Δίδυμοι

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Λέων

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Άρης και η Αφροδίτη βρίσκονται στο απέναντί σου ζώδιο, ένας εκπληκτικός συνδυασμός (και ιδιαίτερα ερωτικός) επηρεάζει τον οίκο της συντροφικότητας. Αυτές τις μέρες το ζητούμενο είναι να βρεις τις ισορροπίες που θέλεις και αυτό φαίνεται εφικτό. Επιτέλους έρχονται μέρες ηρεμίας και αρμονίας. Και η όψη του Ήλιου με τον Ουρανό είναι μια από τις πιο θετικές της χρονιάς και αφορά τη συναισθηματική σου ζωή. Ο Δεκέμβριος, όσο προχωράει γίνεται και καλύτερος.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Ο Άρης και η Αφροδίτη είναι δύο πλανήτες που συμπληρώνουν ο ένας τον άλλον, οι “εραστές”, η αρσενική και η θηλυκή ενέργεια που ενώνονται. Όταν βρίσκονται μαζί, συνήθως αυτό αποτελεί ένδειξη ότι κάτι έντονα ερωτικό συμβαίνει. Όταν μάλιστα συνυπάρχουν στον έβδομο οίκο σου, που έχει να κάνει με τη συντροφικότητα και τις μακροχρόνιες σχέσεις, και είσαι αδέσμευτος, είναι μια ένδειξη ότι το στάτους σου μπορεί σύντομα να αλλάξει με την ξαφνική είσοδο ενός προσώπου στη ζωή σου.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Κριός

Παρθένος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Αυτή η περίοδος έχει δουλειά και μάλλον σκέψη πάνω στη δουλειά και στο κατά πόσο πρέπει να ρυθμίσεις τον όγκο της και το χρόνο που αφιερώνεις σε αυτόν τον τομέα. Γιατί δεν είναι μόνο αυτός ο τομέας, όπως καταλαβαίνεις. Σαφώς, αντλείς ικανοποίηση με την παραγωγικότητα και τη δημιουργικότητα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δε φτάνει αυτό για να είσαι οκ. Αν λοιπόν αποκτήσεις μια διαφορετική καθημερινότητα, επιδιώξεις δηλαδή να την δομήσεις με διαφορετικό τρόπο, τότε θα διαπιστώσεις ότι εκτός από το ψυχολογικό όφελος, θα ωφεληθεί και η σχέση σου. Είναι γεγονός ότι για να τα πάμε καλά με τους άλλους, απαιτείται κατά κάποιο τρόπο να τα πηγαίνουμε πρώτα καλά με τον εαυτό μας.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Είναι πιθανό ο χρόνος σου να είναι λιγοστός αυτή την περίοδο και να χρειάζεσαι επειγόντως μια ανάπαυλα, για να δεις τι πραγματικά συμβαίνει και τι χρειάζεσαι για να είσαι καλά. Και τι χρειάζεσαι σε έναν σύντροφο. Μετά τις 14 φαίνεται ότι αλλάζει και η στάση σου απέναντι στη δουλειά, και κάπως πέφτουν οι ρυθμοί και οι τόνοι. Έχεις ευκαιρίες να κυκλοφορείς και να γνωρίσεις νέο κόσμο, μην τις αφήσεις να χαθούν.

Do it: Σκορπιός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Ζυγός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η εκπληκτική όψη του Ήλιου με τον Ουρανό αφορά κυρίως στην επικοινωνία στη σχέση σου, αλλά σίγουρα όχι μόνο αυτή, αφορά τα πάντα που σχετίζονται με τη σχέση σου. Και με τόση εύνοια από τον Δία, αλλά και από την Αφροδίτη και τον Άρη, που επηρεάζουν την ερωτική σου ζωή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο (δηλαδή με τη συνύπαρξή τους στον πέμπτο οίκο σου), οι μέρες φαίνεται ότι μπορούν να είναι ιδιαίτερα συναισθηματικές και ότι η επαφή με τον άνθρωπο με τον οποίο είστε μαζί, μπορεί να περάσει σε άλλο επίπεδο οικειότητας.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η ταυτόχρονη διέλευση του Άρη και της Αφροδίτης στον πέμπτο οίκο της ερωτικής σου ζωής, είναι μια από τις πιο ερωτικές ενδείξεις της χρονιάς. Οι δύο αυτοί πλανήτες είναι απόλυτα συμπληρωματικοί και μην ξεχνάς ότι ο Άρης και η Αφροδίτης είναι οι “αιώνια ερωτευμένοι”. Και φυσικά, το γεγονός ότι αυτή τη στιγμή επηρεάζουν τον οίκο του έρωτα, σημαίνει πολύ απλά ότι αν δε θέλεις να είσαι μόνος, δε θα είσαι.

Do it: Υδροχόος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Τοξότης

Σκορπιός

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Κάποια πρακτικά ζητήματα (όπως τα οικονομικά σου ή ένα επαγγελματικό θέμα) μπορεί να σε δυσκόλεψαν περιστασιακά το τελευταίο διάστημα, αλλά μέσα από τη δυσκολία οδηγήθηκες σε ένα διαφορετικό δρόμο ή σε μια λύση, όπως συμβαίνει εξάλλου πάντοτε με εσένα: τις δυσκολίες δεν τις αφήνεις να πάνε χαμένες, παρά σπάνια. Ακόμη και αν όλο αυτό σε είχε απορροφήσει αρκετά, φαίνεται ότι επανέρχεσαι δριμύτερος. Με την Πανσέληνο στις 14, αλλά και επειδή πάνε και καλύτερα οι πρακτικοί τομείς της ζωής σου, χαλαρώνεις και ξαναβρίσκεις τον παλιό, καλό, ερωτικό σου εαυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 14 ξυπνάει τον ερωτικό σου εαυτό, όχι πως κοιμόταν ακριβώς, αλλά λέμε τώρα. Σαν η σεξουαλική επιθυμία να καρφώνεται στον εγκέφαλό σου και να μην μετακινείται από εκεί ούτε χιλιοστό. Λογικό, οι Δίδυμοι συμβολίζουν τον όγδοο, το μυστηριώδη και ερωτικό οίκο σου, του συναισθηματικού βάθους. Και μια καλή Πανσέληνος – όπως είναι αυτή – σε αυτό το σημείο, μπορεί να δείξει το δρόμο προς ένα πρόσωπο που πρέπει να συναντήσεις ή να αποκαλύψει την κατάσταση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ή απλώς να σε βουτήξει στις απολαύσεις.

Do it: Παρθένος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Λέων

Τοξότης

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Ο Ήλιος βρίσκεται στο ζώδιό σου και σχηματίζει μια συναρπαστική όψη με τον Ουρανό, τον πιο επαναστατικό, αντιδραστικό και αλλοπρόσαλλο πλανήτη που βρίσκεται στον οίκο σου του έρωτα. Αυτή η όψη δε θα περάσει απαρατήρητη. Σε συνδυασμό με τη θετική Πανσέληνο στους Διδύμους, δύο μέρες μετά, η σχέση σου φαίνεται ότι μπορεί να πάρει τα πάνω της και να ζήσεις ας πούμε μια πρωτόγνωρη οικειότητα. Πρόσεξε, σε αυτό το κομμάτι της πρόβλεψης που απευθύνεται σε όσους έχουν σχέση, μιλάμε για τους εκπροσώπους του ζωδίου σου που έχουν ουσιαστική και πραγματική σχέση, όχι συμβατική. Σε περίπτωση που η σχέση σου σε αφήνει αδιάφορο ερωτικά (ερωτισμός στο μηδέν δηλαδή), αλλά παραμένεις σε αυτήν για τον έναν ή τον άλλον λόγο, τότε είναι πολύ πιθανό να μιλάμε για την παρουσία ενός τρίτου ατόμου στη ζωή σου.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορο το γεγονός ότι ο Ήλιος και ο Ουρανός σχηματίζουν μια εξαιρετική όψη στις 12, ο πρώτος βρίσκεται μάλιστα στο ζώδιό σου και ο δεύτερος στον οίκο του έρωτα, του παράφορου και του ορμητικού. Ο έρωτας μάλιστα φαίνεται ότι έχει ένα επαναστατικό στοιχείο και ένα στοιχείο έκπληξης, αφού εμπλέκεται και ο Ουρανός στην όψη. Είναι καιρός να αποδεχτείς εξ ολοκλήρου κάποια κομμάτια μέσα σου, των οποίων η μη αποδοχή αποτελεί τεράστιο εμπόδιο στο να είσαι αυτός που θες και στο να ζεις όπως θες. Τώρα όχι μόνο έχεις μια καλή ευκαιρία να ξεπεράσεις τον εαυτό σου, αλλά και να ζήσεις ένα δυνατό πάθος.

Do it: Κριός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Παρθένος

Αιγόκερως

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Και η Αφροδίτη και ο Άρης στον Υδροχόο, το δεύτερο οίκο σου, είναι κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους πρακτικούς τομείς της ζωής σου, αλλά τονίζονται έντονα, πολύ έντονα, οι προσωπικές σου επιθυμίες. Και εννοείται ότι αυτό σχετίζεται και με τη σχέση σου, το πόσο επιθυμείς τον άλλο ή την άλλη, το πόσο επιθυμείτε τα ίδια πράγματα, το πόσο επιθυμεί εσένα. Ο συνδυασμός τους βέβαια είναι εκπληκτικός: Άρης και Αφροδίτη αποτελούν το αιώνιο ζευγάρι, είναι οι δύο πλανήτες που συμπληρώνουν απόλυτα ο ένας τον άλλον και που λειτουργούν εξαιρετικά όταν είναι μαζί. Όμως, οι επιθυμίες μερικές φορές, όσο ηδονικές και να είναι, είναι και βασανιστικές. Είναι διπλή η φύση τους.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Αυτό που συμβαίνει αυτή την περίοδο είναι ότι έχουν πέσει όλα τα πρακτικά θέματα μαζί, δουλειά, οικονομικά, καριέρα, διάφορες εκκρεμότητες που έχουν περισσέψει απ’ τα παλιά και οι οποίες πρέπει να κλείσουν. Όμως, ο δεύτερος οίκος σου στον οποίο βρίσκονται η Αφροδίτη και ο Άρης, εκτός από τα οικονομικά φέρνει στην επιφάνεια και τις βαθύτερες επιθυμίες και ανάγκες σου. Η επιθυμία για συντροφικότητα είναι αυτή που θα σε οδηγήσει σε αυτήν τελικά. Προς το παρόν, η διερεύνηση του τι πραγματικά θέλεις, πίσω από τις επιφανειακές επιθυμίες σου δηλαδή, είναι και το πιο σημαντικό.

Do it: Λέων

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ταύρος

Υδροχόος

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Η Πανσέληνος στις 14, η οποία να τονίσουμε ότι είναι εξαιρετικά θετική και ότι αυτό δεν είναι και κάτι πολύ συνηθισμένο, πραγματοποιείται στον πέμπτο οίκο σου, δηλαδή στο σημείο του έρωτα και της δημιουργικότητας. Συμβαίνει όμως και το άλλο συναρπαστικό: η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου, σε ομορφαίνει και συμβάλλει και αυτή με τον τρόπο της στο να ανανεωθεί η συναισθηματική σου ζωή. Στο ίδιο σημείο βρίσκεται και ο Άρης. Το πιο ερωτικό ζευγάρι και η Πανσέληνος είναι με το μέρος σου, δεν το λες και λίγο αυτό.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Το τάιμινγκ φαίνεται ότι είναι υπέροχο αυτή τη βδομάδα (και αυτό τον μήνα συνολικά): 1. Η συναρπαστική όψη του Ηλίου με τον Ουρανό, τον κυβερνήτη σου δηλαδή, στις 14 σε φέρνει κοντά σε κόσμο και πραγματικά μπορεί να φέρει μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Είναι εξαιρετική όψη, που σημαίνει ότι αυτές τις μέρες δεν επιτρέπεται να κλείνεσαι. 2. Η θετικότατη Πανσέληνος στις 14 πραγματοποιείται στον οίκο των ερωτικών σου και φέρνει μια εξέλιξη, ένα “αποτέλεσμα” στην ερωτική σου ζωή. Για παράδειγμα, ξέρεις καλύτερα τι θες, ξεχνάς το χτες και προχωράς με διαφορετικές επιλογές και πεποιθήσεις. 3. Η Αφροδίτη και ο Άρης βρίσκονται μαζί στο ζώδιό σου και σε βλέπω να ερωτεύεσαι παράφορα.

Do it: Ζυγός

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Ιχθύες

Ιχθύες

Έχω σχέση, ευχαριστώ.

Κοίτα, η αποστασιοποίηση μερικές φορές δεν είναι κακό πράγμα, ειδικά όταν θεωρείς ότι είναι ζωτική ανάγκη σου, για να τακτοποιηθούν κάποια πράγματα μέσα σου. Και μπορεί όντως να έχεις για παράδειγμα πολλή δουλειά αυτές τις μέρες ή να έχεις επικεντρώσει όλη σου την προσοχή σε ένα εγχείρημα. Οπότε αν χρειάζεσαι λίγο ποιοτικό χρόνο με τον εαυτό σου ή απλώς χρόνο, να τον έχεις. Φαίνεται ότι έχεις και αμέριστη υποστήριξη από τους άλλους και ιδιαίτερα από το σύντροφό σου, καλό θα ήταν όμως να το χειρίζεσαι έτσι, ώστε η πολλή δουλειά σου να μη φαίνεται ως “παραμέληση” του άλλου. Η Πανσέληνος στις 14 είναι συναρπαστική, αλλά και αυτή σε κλείνει λίγο, ίσως γιατί έχεις ανάγκη από απλά και βασικά πράγματα, όπως το χώρο σου και τις πολύ στενές προσωπικές σου σχέσεις.

Δεν έχω σχέση, τι θα γίνει με την περίπτωσή μου;

Προς το παρόν φαίνεται ότι χρειάζεσαι χρόνο με τον εαυτό σου για να οργανώσεις τις σκέψεις σου και πρακτικά ζητήματα της ζωής σου. Αυτό δε σημαίνει κάτι κακό, αντίθετα οι μέρες είναι εξαιρετικές, με μια υπέροχη Πανσέληνο (κάτι που δε συμβαίνει και πολύ συχνά) και μια πολύ θετική όψη που σχετίζεται με τα θέλω σου, αλλά και με τη δουλειά. Είναι μια ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου, γιατί το να είσαι συντονισμένος με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου είναι ένα από τα πιο απαραίτητα στοιχεία, για να έχεις και πιο ουσιαστική επαφή με τους άλλους.

Do it: Ταύρος

Όχι. Αλλά μ’ αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι. Καρκίνος

Πηγή: e-zwdia.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments