Ζώδια
pagenews.gr / Ζώδια / Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/12 Τετάρτη
Επανασυνδέσεις και αστρολογια σχέσεων 28/12 Τετάρτη | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Δεκεμβρίου 2016, 16:43 27 Δεκεμβρίου 2016, 16:43

Κριός: Η κριτική που έχετε ασκήσει στον άνθρωπο σας, ίσως και να είναι η σοβαρή αιτία, που τον βλέπετε να είναι αυτό το χρονικό διάστημα, απόμακρος.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

Ταύρος: Έχετε πολλές ακόμη συναισθηματικές εκκρεμότητες να επιλύσετε με τον σύντροφο σας, και ειδικά για ζητήματα, που ανήκουν στο πρόσφατο παρελθόν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Ιχθείς

Δίδυμοι: Μια χαλαρωτική δραστηριότητα, θα σας εκτόνωνε σαν ζευγάρι. Κάντε τις αλλαγές επίσης που χρειάζονται και στην εξωτερική σας εμφάνιση.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Αιγόκερως

Καρκίνος: Εσείς για να είστε ευτυχισμένοι, θέλετε έναν και καλό σύντροφο, στην καθημερινότητα σας. Το νέος έτος, σίγουρα θα πραγματοποιήσει αυτήν την επιθυμία.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Λέων

Λέων: Είναι ένα μεταβατικό διάστημα, όπου και θα πρέπει να σκεφτείτε τι είναι αυτό, που δεν πρέπει να κουβαλήσετε στον καινούργιο χρόνο. Άτομα και καταστάσεις.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Ζυγός

Παρθένος: Το ταίρι σας, σας έχει πραγματική ανάγκή. Είστε από τα πιο σταθερά ζώδια και αυτό είναι κάτι, που θα πρέπει να το αποδείξετε, ακόμη μια φορά.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Σκορπιός

Ζυγός: Είσαστε ενθουσιασμένοι με όλα αυτά, που σας συμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Απολαύστε το, τώρα που υπάρχει και εξελίσσεται.
Αστρολογική εύνοια με: Τοξότης και Ιχθείς

Σκορπιός: Τα λόγια σας πρέπει να κρατηθούν λίγα και ώριμα. Κάποιος περιμένει να ακούσει από εσάς, προτάσεις για το μέλλον το κοινό.
Αστρολογική εύνοια με: Παρθένος και Τοξότης

Τοξότης: Δεχτείτε να ακούσετε τα παράπονα που έχει το ταίρι σας. Ίσως και μέσα από αυτό να βρείτε και την καλή σας πορεία και πάλι.
Αστρολογική εύνοια με: Κριός και Ταύρος

Αιγόκερως: Έχετε στην διάθεση σας, λίγες μόνο ημέρες, για να λύσετε τους γόρδιους δεσμούς με ερωτικές υποθέσεις, που πια μόνο σας ταλαιπωρούν.
Αστρολογική εύνοια με: Καρκίνος και Λέων

Υδροχόος: Είσαστε ανάμεσα σε ένα σταυροδρόμι αποφάσεων. Μην το καθυστερείτε όμως. Σκεφτείτε και αποφασίστε ποιον τελικά θέλετε μέσα στην ζωή σας.
Αστρολογική εύνοια με: Λέων και Ιχθείς

Ιχθείς: Χαμόγελα και πολλές επιτυχίες, έχει το μενού για τις επόμενες ημέρες. Μέσα σε αυτά και μια καινούργια γνωριμία, που θα σας απογειώσει.
Αστρολογική εύνοια με: Ταύρος και Λέων

πηγή: astro-live.gr

Ετικέτες: 


2016