Ζώδια

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 27/12

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 27/12
Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για τα ερωτικά σου

ΚΡΙΟΣ

Η πέραση που έχεις αυτό το διάστημα είναι μεγάλη και το καταλαβαίνεις σε κάθε σου έξοδο κι όπου πηγαίνεις, αφού τραβάς τα βλέμματα του αντίθετου φύλου πάνω σου. Εφ’ όσον είσαι λοιπόν στα πάνω σου κι η μέρα σε ευνοεί, ίσως πρέπει να κάνει την κίνησή σου και να έρθεις πιο κοντά στο άτομο που σε ενδιαφέρει. Με την ορμή και τον ερωτισμό που έχεις θα είναι δύσκολο να σου αντισταθεί. Αν είσαι σε σχέση, μια συζήτηση με τον σύντροφό σου για ένα πρακτικό θέμα που θα προκύψει θα έχει θετική κατάληξη, αρκεί βέβαια να είστε πρόθυμοι και οι δυο να παραμερίσετε τον εγωισμό σας και να μην σταθείτε στο ποιος φταίει.

ΤΑΥΡΟΣ

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχεις αποκτήσει μια έντονη επιμονή να αλλάξεις την ερωτική σου κατάσταση και η σιγουριά σου ότι θα τα καταφέρεις έχει ενισχυθεί αρκετά. Αυτά τα δύο κάνουν ένα ισχυρό συνδυασμό που σου δίνει τη δύναμη να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο που θα βρεθεί στο δρόμο σου και δε σε αφήνει να ευτυχίσεις. Σήμερα, πιθανόν να ρισκάρεις και να γίνεις λίγο πιο διεκδικητικός/η με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, ίσως θελήσεις να κάνεις κάτι για το οποίο ο σύντροφός σου έχει ήδη εκφράσει τις αντιρρήσεις, όμως εσύ το βρίσκεις σωστό κι αυτό μπορεί να προκαλέσει μια αντιπαράθεση μεταξύ σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Σελήνη στον 7ο οίκο σου, τον Τοξότη, η ενέργειά σου ξεχειλίζει κι ίσως αποφασίσεις να αναλάβεις δράση και να μην περιμένεις πότε θα κάνει την κίνησή του ένα πρόσωπο. Η μέρα άλλωστε σου προσφέρει αρκετές δυνατότητες που οφείλεις να εκμεταλλευτείς στο έπακρο. Δεν αποκλείεται, επίσης, η άνεση κι η φρεσκάδα σου να προσελκύσουν κάποιον/α που θα προσπαθήσει να έρθει πιο κοντά σου και να σε γνωρίσει περισσότερο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, δε θέλεις η σχέση σου να γίνει βαρετή και μίζερη, αλλά έχεις την αίσθηση ότι λίγο ακόμα και εκεί θα καταλήξετε. Γι’ αυτό σήμερα θα προσπαθήσεις να βρεις τρόπους να δώσεις λίγο ένταση, λίγο χρώμα, ώστε να ξαναφουντώσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ίσως έρθεις σε επαφή με ένα άτομο που γνώρισες πρόσφατα και σου είχε προκαλέσει διάφορα συναισθήματα, όμως θα σου δημιουργήσει την αίσθηση ότι κάτι σου κρύβει ή δε θέλει να αποκαλύψει και πολλά πράγματα για την προσωπική του ζωή και γυρνά τη συζήτηση συνεχώς στο αστείο, γεγονός που θα σου δημιουργήσει αρκετές αμφιβολίες και θα αποφασίσεις να το κρατήσεις σε κάποια απόσταση. Αν είσαι σε σχέση, μια μικρή αδιαθεσία, που πιθανόν να οφείλεται σε κάποιες διατροφικές καταχρήσεις ή κούραση των προηγούμενων ημερών, μάλλον θα αλλάξει το πρόγραμμά σας αλλά καλό θα ήταν να κάνετε μια μίνι αποτοξίνωση από όλα. 

ΛΕΩΝ

Είσαι αποφασισμένος/η να αλλάξεις την κατάσταση στα αισθηματικά σου, χωρίς όμως προσπαθήσεις υπερβολικά και να χαθεί ο αυθορμητισμός σου. Είναι πιθανό όμως σήμερα να εκπλαγείς, καθώς ένα πρόσωπο με το οποίο είχατε μια κοινωνική – φιλική επαφή, θα σου εκφράσει το ερωτικό του ενδιαφέρον και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να κάνεις κάτι μαζί του, αφού σου αρέσει. Αν είσαι σε σχέση, το πρόβλημα μιας φίλης ή ενός φίλου σας θα προκαλέσει μια αναστάτωση του προγράμματός σας αφού άλλα είχες κανονίσει για το βράδυ, κι ίσως σε εκνευρίσει, αν διαπιστώσεις ότι δεν ήταν και τόσο σημαντικό όσο το παρουσίαζε. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το ότι περνάς καλά με ένα συγκεκριμένο άτομο δε σημαίνει ότι τρέφεις κι ερωτικά αισθήματα γι’ αυτό. Όμως, όσο είναι νωρίς, οφείλεις να του το ξεκαθαρίσεις ώστε να μην τρέφει ελπίδες και περιμένει να αλλάξει η κατάσταση. Από την άλλη, κάποιος/α από τον επαγγελματικό σου χώρο ίσως ενδιαφέρεται για σένα και προσπαθεί να σε πλησιάσει με χαριτωμένα σχόλια και αστεία, γι’ αυτό δώσε λίγο περισσότερη προσοχή. Αν είσαι σε σχέση, η αδιαφορία που θα δείξει ο σύντροφός σου για ένα οικογενειακό θέμα ίσως σε ενοχλήσει αλλά αν το συζητήσεις μαζί του θα σου εξηγήσει ότι το θεωρεί μάταιο γιατί πιστεύει ότι ό,τι κι αν κάνετε η βελτίωση θα είναι προσωρινή.

ΖΥΓΟΣ

 Ωθείσαι να αφήσεις τους τύπους και τις πολλές αβρότητες και να βγάλεις προς τα έξω μια πιο χαλαρή κι αυθόρμητη συμπεριφορά, προκειμένου να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σου αρέσει, κυρίως αν βλέπεις ότι είναι πιο απλό και αλέγρο. Έτσι κι αλλιώς, έχεις μια πιο ανάλαφρη κι επικοινωνιακή πλευρά, οπότε καλό θα ήταν να μην σκέφτεσαι την έκβαση κι απλά να το δεις σαν ένα ακόμα άνθρωπο, ανάμεσα σε όλα αυτά που έχεις γνωρίσει. Αν είσαι σε σχέση, θα μπείτε σε κανονικούς ρυθμούς καθημερινότητας, διεκπεραιώνοντας τις υποχρεώσεις μιας συνηθισμένης μέρας, κάτι που δε θα σου πολυαρέσει αλλά με το ταίρι σου να σε τονώνει ηθικά, θα το καταπιείς…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι η κατάλληλη στιγμή να βάλεις μπροστά ένα σχέδιο που είχες καταστρώσει, για να μπορέσεις να κατακτήσεις το άτομο που θέλεις. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι να μην υποκύψεις στις συναισθηματικές σου πιέσεις και βιάσεις τα πράγματα γιατί υπάρχει πιθανότητα να βγάλεις υπερβολική ένταση που θα του προκαλέσει επιφυλακτικότητα. Καλύτερα να το πας σιγά-σιγά. Αν είσαι σε σχέση, κάποιες κινήσεις που σκέφτεσαι να κάνεις πιστεύεις ότι θα βοηθήσουν αρκετά τα οικονομικά σας. Εν τούτοις ο σύντροφός σου πιθανόν να έχει διαφορετική αντίληψη και να εκφράσει τις αντιρρήσεις του. Εφ’ όσον το ένστικτό σου όμως είναι δυνατό, δε θα υποχωρήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου ζωντάνια κι ενέργεια και ανεβάζει κατακόρυφα τον ενθουσιασμό σου και την αισιοδοξία σου. Δημιουργείς έντονα συναισθήματα όπου κι αν βρεθείς, γι’ αυτό δε θα περάσεις καθόλου απαρατήρητος/η από το αντίθετο φύλο. Ωστόσο, καλό θα ήταν να είσαι πιο προσεκτικός/η γιατί η επιπολαιότητα ή η απερισκεψία που μπορεί να δείξεις εξ αιτίας του αυθορμητισμού σου, ίσως τελικά σου κοστίσει και απομακρύνει ένα πρόσωπο από κοντά σου. Αν είσαι δεσμευμένος/η, πιθανόν να προκύψουν κάποια προβλήματα ασυνεννοησίας ή οι ανάγκες σου να μη συμπίπτουν με του συντρόφου σου κι αυτό να δημιουργεί εντάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις ότι η κατάσταση στα ερωτικά σου αλλάζει, όχι όμως κι αποδείξεις γι’ αυτό παραμένεις προσγειωμένος/η και, ασυνείδητα, σε αναμονή να δεις την κατάληξη. Πάντως, τελείως από το παρελθόν δεν έχεις αποκοπεί ή αυτό δε σε έχει ξεχάσει αφού είτε οι σκέψεις σου είτε κάποιες απόπειρες επανασύνδεσης από ένα άτομο, δε σε αφήνουν σε ησυχία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, εξ αιτίας μιας ανοργανωσιάς ή μιας προχειρότητας στη δουλειά σου δε θα μπορείς να ολοκληρώσεις ορισμένα πράγματα, με αποτέλεσμα να σου δημιουργηθεί , εκνευρισμός που αργότερα θα τον βγάλεις στο ταίρι σου με την παραμικρή αφορμή που θα σου δώσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η διάθεσή σου για περιπέτεια είναι έντονη σήμερα και δεν αποκλείεται η γνωριμία σου με ένα άτομο χαλαρό, με χιούμορ και οπαδό της ανεξαρτησίας να σε ξεσηκώσει. Το ότι δεν ψάχνεται για δέσμευση, αλλά να περάσει καλά, σου είναι αρκετό για να το θέλεις, αφού οι αντιλήψεις σας συμπίπτουν. Επειδή όμως είσαι και αντιδραστικό ον, δεν αποκλείεται να κολλήσεις εσύ πάνω του και να ξεχάσεις τις θεωρίες σου. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί σήμερα να κανονίσεις να βρεθείς για λίγο με την παρέα σου και να θυμηθείτε παλιές, καλές στιγμές σας, κυρίως όμως να νιώσεις όπως τότε που ελεύθερος/η, χωρίς υποχρεώσεις και ευθύνες, παρά μόνο προς τον εαυτό σου. 

ΙΧΘΥΕΣ

Η γνωριμία σου με ένα ενδιαφέρον άτομο σήμερα, θα είναι αρκετά απολαυστική, αφού θα μιλήσετε, θα γελάσετε, κυρίως όμως θα νιώσεις οικεία μαζί του. Ωστόσο, καλό θα ήταν να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για την εξέλιξη που μπορεί να υπάρξει γιατί δεν αποκλείεται στην πορεία να διαπιστώσεις ότι τα θέλω σας είναι τελείως διαφορετικά και δε θα καταφέρετε να κάνετε χωριό. Αν είσαι σε σχέση, θα χαρείς με την έκβαση μιας επαγγελματικής σου υπόθεσης, ο σύντροφός σου όμως ίσως προσπαθήσει να σε κρατήσει προσγειωμένο/η για να μην αρχίσεις να κάνεις όνειρα, επισημαίνοντάς σου ότι καλύτερα να σιγουρευτείς 100% και μετά να πανηγυρίσεις.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments