Ζώδια

Το SMS εβδομάδας 26/12 ως 1/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!

Το SMS εβδομάδας 26/12 ως 1/1/2017 για κάθε ζώδιο. Πάρε το δικό σου!
…και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Η εβδομάδα πριν την αλλαγή του έτους φέρνει εκπλήξεις και σε πολλούς ευχάριστα γεγονότα. Ο Άρης εισέρχεται στους Ιχθείς, ξυπνώντας μέσα μας την ανιδιοτέλεια, τη διαίσθηση και το ρομαντισμό. 

Η όψη εξαγώνου του Ήλιου και του Ερμή με το Ποσειδώνα φέρνει εκπλήρωση ονείρων, ενώ λόγω των ημερών, μας υπενθυμίζει την ύπαρξη της ανιδιοτελούς αγάπης και της προσφοράς χωρίς ανταπόδοση. Καλή Πρωτοχρονιά!

Το SMS της εβδομάδας 26 Δεκεμβρίου ως 1 Ιανουαρίου για το ζώδιό σου

 …και οι προσωπικές προβλέψεις σου

Κριός

Ο κυβερνήτης σου Άρης πέρασε στους Ιχθείς, γεγονός που ευνοεί το παρασκήνιο και τις κινήσεις τρίτων εναντίον σου. Ο Άρης, ο οποίος είναι μία ένδειξη για το πού βρίσκεται το ενδιαφέρον σου, διελαύνει τον δωδέκατο οίκο σου. Αυτό δείχνει μία στροφή προς τα μέσα, μαζί με μία μελαγχολική διάθεση, ενώ ίσως βρεθείς σε αντιπαράθεση με τις επιλογές σου, προσωπικές ή επαγγελματικές. Η αισιοδοξία θα πρέπει να γίνει το σήμα κατατεθέν σου τις γιορτινές ημέρες.

Ταύρος

Με τον Άρη να εισέρχεται στους Ιχθείς, καταλαβαίνεις κι εσύ πως σε κάποια θέματα θα πρέπει να είσαι ευέλικτος και να συμβιβάζεσαι πιο εύκολα. Φωτεινές ιδέες και μεγαλόπνοα σχέδια που υλοποιούνται χωρίς κόπο, την εβδομάδα αυτή προωθούν βασικούς τομείς της ζωή σου και αυξάνουν τις φιλοδοξίες σου. Από κάποια άτομα ίσως αντιμετωπίσεις κατηγορίες, που σκοπό έχουν να σε βλάψουν. Ωστόσο, οι μέρες θα κυλήσουν με προσκλήσεις, επαφές και εξόδους.

Διδυμοι

Με πολύ δυναμισμό ξεκινάς την εβδομάδα αυτή, αφού ο Άρης στους Ιχθείς, σε φορτίζει με παρορμητισμό, αποφασιστικότητα και αρκετή φιλοδοξία, ώστε να επιβληθείς στον επαγγελματικό στίβο. Αν επιτρέψεις στον εαυτό σου να αποφασίσει με το ένστικτο και λιγότερο με τη λογική, θα λυθούν αυτόματα πολλά προβλήματα που σε απασχολούν. Στον έρωτα, φρόντισε να αποφεύγεις τη κριτική και αφέσου στις ωραίες στιγμές με το σύντροφο.

Καρκίνος

Με μία πρωτοφανή αισιοδοξία ξεκινά η εβδομάδα αυτή. Οι πλανητικοί σχηματισμοί, ενεργοποιούν παλιές υποθέσεις, οικονομικές εκκρεμότητες και θέματα που έχουν τις ρίζες τους στο παρελθόν και καλό είναι να διευθετηθούν. Ο ανάδρομος Ερμής δεν ευνοεί την οργανωτική σκέψη, γι’ αυτό ας αναβάλεις σχέδια και αποφάσεις για αργότερα. Όμορφες στιγμές αναμένονται με το σύντροφο, μέσα σε γιορταστική ατμόσφαιρα.

Λέων

Ο Άρης από τους Ιχθείς σε προτρέπει να δραστηριοποιηθείς, δίνοντας λύση μέσα στις γιορτές σε θέματα που είχαν αποδειχτεί χρονοβόρα και κουραστικά. Η αναδρομή του Ερμή στον Αιγόκερω, σε βάζει σε διαδικασία να ανακαλέσεις αποφάσεις και να δώσεις δεύτερες ευκαιρίες σε κάποιες ερωτικές υποθέσεις. Μία γνωριμία μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα, θα λειτουργήσει ανανεωτικά για τον ψυχισμό σου, που το τελευταίο διάστημα βίωσε κάποια βάρη.

Παρθένος

Με έναν υπερφορτωμένο πέμπτο οίκο, ανακαλείς αναμνήσεις και περιστατικά από την ερωτική σου ζωή. Ίσως κάτι ή κάποιος σου λείπει, ειδικά τις μέρες αυτές. Ωστόσο, έχεις τη διάθεση να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο, κάτι που σε ανανεώνει και σε βγάζει από την πλήξη, όπως είναι μία νέα ερωτική ιστορία ή μία απόδραση. Ο Άρης στους Ιχθύες, ανεβάζει το ταμπεραμέντο, τον ανταγωνισμό, αλλά μαζί και το θερμόμετρο.

Ζυγός

Ο Άρης στους Ιχθείς, σε φέρνει σε δίλημμα σχετικά με μία απόφαση ή το μέλλον μίας σχέσης, που τελευταία σε έχει απασχολήσει. Η ευνοϊκή όψη του Δία με την Αφροδίτη, φέρνει στη ζωή σου ψυχική ηρεμία, βελτιώνει τις σχέσεις σου και δημιουργεί νέες ευκαιρίες, που θα σε βοηθήσουν να διαπρέψεις. Άτομα που νιώθεις πως δε σε βοηθούν να εξελιχθείς και δεν ταιριάζουν με το δικό σου τρόπο ζωής, τα παραμερίζεις χωρίς ενοχές.

Σκορπιός

Την εβδομάδα αυτή θα προσπαθήσεις να βάλεις σε σειρά τις εκκρεμότητες και τις υποχρεώσεις που έχεις, ώστε να σε βρει το νέο έτος απαλλαγμένο από τα παλιά βάρη. Ίσως χρειαστεί να δώσεις προσοχή στα παράπονα του συντρόφου και στην οπτική που αυτός έχει για τη σχέση σας. Επαγγελματικά, ο Άρης στους Ιχθείς σε οπλίζει με νέες ιδέες, όρεξη για το καινούργιο, ενώ ενδέχεται να σχετιστείς με το εξωτερικό.

Τοξότης

H αναδρομή του Ερμή στον Αιγόκερο δυσχεραίνει την επικοινωνία σου με την οικογένεια από τη μία, ενώ από την άλλη, ίσως βρεις έξυπνους τρόπους να συσφίξεις τις σχέσεις σου με κάποιους συνεργάτες. Τις μέρες αυτές, με τον ΄Άρη στους Ιχθείς, δίνεις αξία και χρόνο σε ό,τι έχει αληθινή για σένα σημασία, κλείνοντας οριστικά υποθέσεις που σε έχουν κουράσει και καλωσορίζοντας με πολλή αισιοδοξία το νέο έτος.

Αιγόκερως

Η αναδρομή του Ερμή στο ζώδιό σου σε προτρέπει να λειτουργήσεις πιο προσεκτικά με δηλώσεις και υποσχέσεις. Τα σχέδιά σου χρειάζονται μία ανάπαυλα, ενώ το μυαλό σου ξεκούραση και ηρεμία. Απόφυγε να ανοίγεις συζητήσεις που σε κουράζουν, καλύτερα να σιωπαίνεις όταν βλέπεις αδιέξοδο. Ο Άρης στους Ιχθείς φέρνει στην επιφάνεια την καλά κρυμμένη σου ευαισθησία, την ανάγκη σου για επικοινωνία και τη προσπάθειά σου να διορθώσεις καταστάσεις. Πριν το νέο έτος, θα εξετάσεις εκ νέου ό,τι δε σε ικανοποιεί.

Υδροχόος

Το πολύ θετικό τρίγωνο μεταξύ της Αφροδίτης και του Δία, σε καθιστά πρωταγωνιστή των γιορτινών ημερών, αφού αυτά που επιθυμείς διακαώς, φαίνεται να αποκτούν σάρκα και οστά. Έτσι, μπορεί να είναι ένας νέος έρωτας, μία ισχυρή γνωριμία που σου δίνει επαγγελματική ώθηση ή μία πόρτα που ανοίγει και περνώντας την μπορείς να αλλάξεις τη ζωή σου. Ενδέχεται να φέρεις ξανά το παρελθόν στη καθημερινότητά σου ωστόσο, κινδυνεύοντας να επαναλάβεις λάθη. Το νέο έτος σε βρίσκει σε άριστη διάθεση.

Ιχθείς

Ερωτικά, παίρνεις πρωτοβουλίες, γεγονός που εκπλήσσει ευχάριστα το άτομο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε προδιαθέτει για περιπέτεια, ρομαντισμό και άγριες διαθέσεις. Υπάρχει όμως και η πιθανότητα να ξαναβρεθείς με άτομα από το παρελθόν, κάτι που θα σε κάνει να νοσταλγήσεις και να φορτιστείς με μία γλυκιά μελαγχολία. Στον επαγγελματικό τομέα, ίσως δεν μπορέσεις να δείξεις σταθερότητα σε μία κατάσταση, με αποτέλεσμα να ταλαντεύεσαι.

πηγή: myastro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments