Ζώδια

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου

Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω: Προβλέψεις για τα ερωτικά και τις σχέσεις σου
Πώς θα επηρεάσει η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω τα ερωτικά του ζωδίου σου;

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να τραβήξεις μια κόκκινη γραμμή στα ερωτικά σου, εφ’ όσον τα περιθώρια υπομονής και ανοχής σου έχουν στενέψει και να βάλεις τα όριά σου. Θα έχεις μια ανυπομονησία ή μια ανάγκη να κλείσεις τους παλιούς λογαριασμούς και να ανοίξεις έναν καινούργιο κύκλο γι’ αυτό είναι πιθανό το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα να φλερτάρεις και να βρίσκεσαι σε συνεχή αναζήτηση εκείνου του προσώπου που θα σου αλλάξει τη ζωή και θα σε κάνει να ξεχάσεις τα παλιά. Αν είσαι σε σχέση, τόσο εσύ όσο και ο σύντροφός σου θα αφήσετε πίσω σας διαφορές που σας δημιουργούσαν εντάσεις για να χαρείτε τις γιορτές. Μόλις όμως τελειώσουν, θα ρίξετε όλο το βάρος στα επαγγελματικά σας και σε αποφάσεις σχετικές με αυτά που έχετε βάλει στην αναμονή.

ΤΑΥΡΟΣ

Το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα έχεις τη διάθεση να βάλεις οριστικά ένα τέλος σε αντιλήψεις, ιδέες και απόψεις που σε πιέζουν ή σε κρατούν πίσω. Δεν θέλεις πλέον να υπομείνεις πράγματα και άτομα που το μόνο που προσφέρουν στη ζωή σου είναι ένα προβλήματα. Το ίδιο ισχύει και στα ερωτικά σου που πιστεύεις επιτέλους ότι αξίζεις πολύ περισσότερα και αυτά θα αναζητήσεις. Ένα ταξίδι ή μια γνωριμία μέσω διαδικτύου ίσως είναι η αρχή για κάτι πιο ουσιαστικό στο άμεσο μέλλον. Αν είσαι σε σχέση, μπορεί να βγάλετε από το συρτάρι μια ιδέα που πριν λίγο καιρό σας φάνηκε αρκετά φιλόδοξη, τώρα όμως θα την επανεξετάσετε και με κάποιες αλλαγές πιθανόν να τη βάλετε και πάλι μπροστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τη Νέα Σελήνη στον 8ο οίκο σου, σηματοδοτείται μια περίοδος πολύ ερωτική αλλά χωρίς επιπολαιότητα και κι ανευθυνότητα. Μπορεί τα κριτήριά σου να αλλάξουν και να ψάχνεις κάτι πιο σταθερό στη ζωή σου γι’ αυτό δε θα λειτουργήσεις με τη συνηθισμένη σου ανεμελιά. Αν θέλεις να βελτιώσεις ποιοτικά την προσωπική σου ζωή, σίγουρα είναι η κατάλληλη στιγμή και ευκαιρίες για κάτι καλύτερο θα σου δοθούν αρκετές γι’ αυτό να είσαι έτοιμος/η να τις εκμεταλλευτείς. Αν είσαι σε σχέση, θα αναγκαστείς να πάρεις τον οικονομικό έλεγχο και θα αναλάβεις να κλείσεις εκκρεμότητες και σχετικές υποθέσεις, κάνοντας ταυτόχρονα συνετή διαχείριση, όσο κι αν ο σύντροφός σου προβάλλει αντιρρήσεις ή αντιδράσεις από τα «μέτρα» που θα πάρεις. Αργότερα θα σε καταλάβει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και 7ο οίκο σου, για αρκετό χρονικό διάστημα θα αναγκαστείς να μετριάσεις το συναισθηματισμό που συχνά σε τυφλώνει και σου στερεί την αντικειμενικότητα και θα αρχίσεις να σκέφτεσαι πιο ώριμα τα πράγματα στα ερωτικά σου. Προκειμένου να πραγματοποιήσεις άλλωστε τις όποιες προσδοκίες ή επιθυμίες σου πρέπει πρωτίστως να πιστέψεις στις ικανότητές σου και να κρίνεις και να αξιολογήσεις τις επιλογές που έχεις. Αν δεν είναι ικανοποιητικές, τότε μάλλον θα πρέπει να αναζητήσεις κάτι άλλο. Αν είσαι δεσμευμένος/η, είσαι αποφασισμένος/η να πατήσεις πόδι και να βάλεις ένα τέλος σε στα κακώς κείμενα της σχέσης σου. Έχεις πολλές πιθανότητες να τα καταφέρεις, αν δεν σε πιάσουν οι ανασφάλειές σου και κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή.

ΛΕΩΝ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σου δείχνει ότι η επιτυχία των ερωτικών σου στόχων, εξαρτάται από τη συνέπεια που θα επιδείξεις και δεν αλλάζεις κέντρο του ενδιαφέροντός σου, ανάλογα με τις κολακείες αλλά και τις αλήθειες που ακούς. Ενδεχομένως ένα πρόσωπο από τον εργασιακό σου χώρο να μην φαίνεται στα μάτια σου «κελεπούρι», όμως μπορεί να σε εκπλήξει, αν του δώσεις μια ευκαιρία. Αν είσαι δεσμευμένος/η, θα συνειδητοποιήσεις ότι μια σχέση χτίζεται μέρα με τη μέρα και για να έχει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που θέλεις χρειάζεται, προσωπική δουλειά, υπευθυνότητα και αποφασιστικότητα. Οι εγωισμοί κι ο «τουπές» εδώ δεν χωρούν κι όσο πιο σύντομα το καταλάβεις, τόσο πιο κοντά θα φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το να εμπλουτίσεις τον κοινωνικό σου κύκλο με άτομα ενδιαφέροντα και σοβαρά που θα έχεις κάτι να πάρεις από αυτά, γνώσεις ή εμπειρίες, θα είναι το ζητούμενό σου με αυτή τη Νέα Σελήνη και μέχρι το τέλος της συγκεκριμένης περιόδου ενδεχομένως να το καταφέρεις. Δεν αποκλείεται ωστόσο, να υπάρχει ευτυχής κατάλληλη και στα ερωτικά σου και να βρεθείς ζευγαρωμένος/η, αφού με τόσες γνωριμίες που θα κάνεις είναι πιθανό να βρεις ένα πρόσωπο που θα ταιριάζει πολύ με τα δικά σου στάνταρ. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η κριτική σου πρέπει να γίνεται καλοπροαίρετα και με στόχο τη βελτίωση της σχέσης. Γι’ αυτό, πρέπει να κοιτάς την ουσία και να μην κολλάς σε ασήμαντες λεπτομέρειες που δεν προσφέρουν τίποτα και δημιουργούν προστριβές με τον σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σε τροφοδοτεί με αρκετό κουράγιο, ώστε να μην το βάλεις κάτω, αν δεν έχεις καταφέρει ακόμα να αποκτήσεις αυτό που έχεις βάλει στόχο στην ερωτική σου ζωή. Είσαι αποφασισμένος/η να επιμείνεις και να μη συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο ποιοτικό, για να μην είσαι μόνος/η αλλά και διατεθειμένος/η να κάνεις υπομονή και περιμένεις, προκειμένου να αποκτήσεις αυτό που ψάχνεις. Αν είσαι σε σχέση, οικογενειακά και θέματα σπιτιού θα ανακινηθούν αυτό το διάστημα. Είναι η κατάλληλη στιγμή να τρίξεις τα δόντια σου και να πατήσεις πόδι σε κάποια ζητήματα που μέχρι τώρα έδειχνες ανεκτικότητα ή δεν αναλάμβανες δράση για να μη χαλάσεις τις ισορροπίες. Μια αλλαγή χώρου είναι επίσης πολύ πιθανή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ώριμη σκέψη έτσι κι αλλιώς έχεις, απλά με αυτή τη Νέα Σελήνη ίσως αρχίσεις να περιορίζεις τα πάθη σου, καθώς θα αντιληφθείς ότι υπάρχουν φορές που χάνεις τη λογική σου και κατά συνέπεια τον έλεγχο της κατάστασης στα ερωτικά σου. Θα σου δοθεί πάντως η δυνατότητα να κάνεις πράξη πολλά από αυτά που έχεις στο νου σου, ακόμα κι αν ξέρεις ότι είναι δύσκολα, αφού ο τρόπος που θα τα αντιμετωπίζεις θα είναι διαφορετικός. Αν είσαι σε σχέση, έχεις τη διάθεση να κινητοποιηθείς και να διευθετήσεις κάποια πρακτικά ζητήματα, σχετικά με ένα μεταφορικό μέσο ή την καθημερινότητά σας, ακόμα κι αν ξέρεις ότι ο σύντροφός σου δεν είναι σύμφωνος ή θέλει να τα μεταθέσετε γι’ αργότερα. Ίσως όμως αποδειχθεί στην πορεία ότι είχε δίκιο, γι’ αυτό μην επιμείνεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Νέα Σελήνη στον 2ο οίκο σου σε προσγειώνει στην πραγματικότητα και σε καλεί να αξιολογήσεις τις πραγματικές σου ανάγκες και επιθυμίες, ώστε να βρεις αυτό που είναι ωφέλιμο για το δικό σου χαρακτήρα. Το ίδιο ισχύει και για τα ερωτικά σου, αφού θα διαπιστώσεις ότι δεν πρέπει να σπαταλάς χρόνο και ενέργεια σε άτομα που δεν μπορούν να σου προσφέρουν τίποτα περισσότερο από προσωρινή απόλαυση. Αν είσαι σε σχέση, έτσι κι αλλιώς λόγω της γενικότερης κατάστασης στα οικονομικά έχεις συμμαζευτεί κι εσύ και μετράτε με το σύντροφό σου τα χρήματα που ξοδεύετε. Ωστόσο, δεν αποκλείεται αυτή την περίοδο να υπάρξει μια μικρή αλλαγή προς το καλύτερο που θα σας επιτρέψει να κινηθείτε με μεγαλύτερη άνεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου σπρώχνεσαι σε αλλαγές που έχουν ως στόχο την βελτίωση της ερωτικής σου ζωής. Ενδεχομένως να χρειαστεί να κάνεις την υπέρβαση και να αναθεωρήσεις απόψεις και νοοτροπία ή να καταργήσεις ένα μοντέλο, αφού βλέπεις ότι δε λειτουργεί. Αυτό που χρειάζεσαι επειγόντως είναι να πιστέψεις στον εαυτό σου και τις ικανότητές σου και να τις πλασάρεις προς τα έξω. Πάντως, και μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην τόνωση της αυτοπεποίθησής σου, αλλά θα έχει και αντίκτυπο στο αντίθετο φύλο, οπότε κάτι καινούργιο μπορεί να προκύψει. Αν είσαι δεσμευμένος/η, η υπομονή σου θα ανταμειφθεί και όσο πιο πολύ έχεις προσπαθήσει να βελτιώσεις τη σχέση σου, τόσο πιο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Ωστόσο, θα υπάρχουν και περίοδοι αρκετής φόρτισης ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μιας και φτάνουμε στο τέλος της χρονιάς ένα απολογισμός των πεπραγμένων στα ερωτικά σου είναι απαραίτητος και με τη Νέα Σελήνη στον 12ο οίκο σου μάλλον αυτονόητος. Το ότι δε σου αρέσει να μπαίνεις σε καλούπια είναι γνωστό, όπως επίσης και ο φόβος που έχεις για στενές δεσμεύσεις. Ωστόσο, αν μείνεις για λίγο μόνος/η και μακριά από την ενεργό δράση, ίσως ανακαλύψεις την αιτία που τα προκαλεί όλα αυτά και όταν ξαναμπείς στο παιχνίδι να είσαι πιο συνειδητοποιημένος/η. Αν είσαι σε σχέση, θα σπαταλήσεις αρκετό από τον χρόνο σου για διάφορες δουλειές και άλλες υποχρεώσεις που έχουν συσσωρευτεί με αποτέλεσμα η σχέση σου να περάσει σε δεύτερη μοίρα, τουλάχιστον για ένα μικρό χρονικό διάστημα.

ΙΧΘΥΕΣ

Αν δεν κλείσεις κάθε ερωτική σου εκκρεμότητα με το παρελθόν, δεν μπορείς να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο κι αυτό είναι το μήνυμα της συγκεκριμένης Νέας Σελήνης για σένα. Όσο κοινωνικός/η και αν γίνεις, όσες γνωριμίες κι αν κάνεις, αν δεν έχεις ξεπεράσει ένα πρόσωπο και έχεις ακόμα αισθήματα γι’ αυτό, όλα θα τελειώνουν, πριν καλά-καλά αρχίσουν. Γι’ αυτό κάνε μια απόπειρα επανασύνδεσης, αν είναι δυνατή ή κλείσε το συγκεκριμένο κεφάλαιο και προχώρησε παρακάτω. Αν είσαι σε σχέση και να θέλεις να κρατήσεις μούτρα στο ταίρι σου ή να μην αναφέρεις τι σε ενοχλεί, δεν θα μπορείς, αν και θα τα εκφράζεις, αφού πρώτα τα φιλτράρεις, έχοντας ως σκοπό να μην αφήσεις τίποτα μέσα σου που θα δημιουργήσει απωθημένα.

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments