Ζώδια

Οι αστρολογικές όψεις του Ποσειδώνα το τριήμερο 30/12/2016 – 1/1/2017

Οι αστρολογικές όψεις του Ποσειδώνα το τριήμερο 30/12/2016 – 1/1/2017
Τελευταίο τριήμερο της χρονιάς και αποχαιρετάμε το 2016, με ό,τι και αν μας έφερε, για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα την χρονιά που έρχεται! Το τοπίο των ημέρων αυτών ωστόσο, φαίνεται πως έχει έναν αρκετά παραπλανητικό χαρακτήρα, μια και γινόμαστε πιο ευάλωτοι, πιο ευσυγκίνητοι… Λίγο το συναίσθημα που κυριαρχεί, λίγο ο απολογισμός της χρονιάς που […]

Τελευταίο τριήμερο της χρονιάς και αποχαιρετάμε το 2016, με ό,τι και αν μας έφερε, για να ανοίξουμε μια νέα σελίδα την χρονιά που έρχεται! Το τοπίο των ημέρων αυτών ωστόσο, φαίνεται πως έχει έναν αρκετά παραπλανητικό χαρακτήρα, μια και γινόμαστε πιο ευάλωτοι, πιο ευσυγκίνητοι… Λίγο το συναίσθημα που κυριαρχεί, λίγο ο απολογισμός της χρονιάς που φεύγει, μπορεί να δημιουργηθεί μια αδιόρατη μελαγχολία, ακόμα και χωρίς εμφανή λόγο. Φυσικά, και τοεξάγωνο του Ηλίου με τον Ποσειδώνα, που κορυφώνεται την ημέρα του Σαββάτου, παραμονή Πρωτοχρονιάς, είναι ένας από τους λόγους που δίνουν μια μεγαλύτερη διάσταση σε ό,τι διαδραματίζεται τώρα…

Ήλιος σε εξάγωνο με Ποσειδώνα στις 31/12/2016Το εξάγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα ενεργοποιεί εκείνες τις πολύ λεπτές χορδές του συναισθήματος, που δημιουργούν ένα πιο φορτισμένο κλίμα, γεμάτο επιθυμίες και ανάγκη για μοίρασμα, για αγάπη, για συναισθηματικές ανταλλαγές! Βεβαίως, οι κοινωνικές συναναστροφές γίνονται πολύ πιο ζεστές, πιο ουσιαστικές, και ερχόμαστε πιο κοντά στα πρόσωπα που αγαπάμε, διανθίζοντας με όμορφα χρώματα και συναισθήματα το κλίμα των ημερών. Κάθε δημιουργική ενασχόληση ή και ό,τι σχετίζεται με τέχνη, τις ημέρες αυτές βρίσκει πρόσφορο έδαφος ανάπτυξης. Αφεθείτε στην μαγεία μιας παράστασης, ζήστε το γιορτινό κλίμα μέσα από τις μοναδικές συγκινήσεις που μπορεί να προσφέρει το θέατρο, το σινεμά, ή η μουσική…Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες, απολαύστε ό,τι μπορεί να σας προσφέρει συγκίνηση και μοιραστείτε το με τους αγαπημένους σας. Και φυσικά, μοιραστείτε μαζί τους όμορφα συναισθήματα και πολύ αγάπη, μια και το κλίμα το ευνοεί!

Άρης σε σύνοδο με Ποσειδώνα την 1/12/2016

Την πρώτη μέρα του χρόνου, την Κυριακή, έχουμε και τον Άρη, ο οποίος έρχεται (ακάλεστος βέβαια) να συντροφέψει το γιορτινό τραπέζι, κάνοντας το κλίμα άνω-κάτω, σχηματίζοντας όψη συνόδου με τον Ποσειδώνα! Φυσικά, η επίδραση της όψης είναι ενεργή όλο το τριήμερο.

Με τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα κάθε μέτρο και όριο ξεπερνιέται, οι οινοποσίες δίνουν και παίρνουν και υπάρχει μια διάθεση υπερβολής, που μπορεί να οδηγήσει σε ξέφρενα γλέντια με υπερκατανάλωση φαγητού, αλλά κυρίως οινοπνεύματος! Φυσικά, μετά έρχονται τα… δύσκολα, συνεπώς καλό είναι να προσέχουμε τι και πόσο τρώμε, ενώ κάτω από την ενέργεια αυτών των δύο πλανητών οι δηλητηριάσεις κυρίως από θαλασσινά, είναι σε πρώτο πλάνο! Επίσης, καλό είναι να προσέξουμε κάθε λογής ποτό που μπορεί να βρεθεί στο τραπέζι μας τις ημέρες αυτές, καθώς υπάρχει κίνδυνος να είναι νοθευμένο.

Και φυσικά, στο πλαίσιο της πρωτοχρονιάς υπάρχουν και τα τυχερά παιχνίδια, όπου και εδώ μπορεί να υπάρξουν μεγάλες απώλειες, αν δεν κρατήσουμε ένα μέτρο στα χρήματα που μπορεί να παίξουμε για το… καλό του χρόνου! Έχει ‘‘ύπουλες’’ και αδιόρατες εκφράσεις η ενέργεια της συνόδου αυτής και χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κυρίως εγκράτεια!

Παράλληλα, προβλήματα που σχετίζονται με το υδάτινο στοιχείο είναι πολύ πιθανό να μας απασχολήσουν, από τα πολύ απλά όπως μια διαρροή στη βρύση του σπιτιού μας, όσο και με μεγαλύτερα προβλήματα που έχουν να κάνουν με την θάλασσα.

Βεβαίως, η όψη αυτή προσφέρεται για… μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, μια και υπάρχει έντονος ερωτισμός στην ατμόσφαιρα, που διοχετεύεται στα πρόσωπα, σε ένα περιβάλλον άκρατου αισθησιασμού, που κάνει τις στιγμές μας μοναδικές!Από την άλλη, οτιδήποτε σχετίζεται με την Τέχνη ενισχύεται και η όψη μπορεί πραγματικά να δώσει μεγάλη έμπνευση στους δημιουργούς, ενώ θέματα που σχετίζονται με την πνευματικότητα μπορούν να εξυψώσουν την ψυχή και το πνεύμα μας!

Ποια ζώδια επηρεάζονται από τη σύνοδο Άρη-Ποσειδώνα

Ιδιαίτερα Ιχθύες, Παρθένοι, Δίδυμοι και Τοξότες, που έχετε τον Ήλιο σας κοντά στην 9η μοίρα των ζωδίων, τις ημέρες αυτές χρειάζεται προσοχή σε ό,τι λέτε, μια και μπορεί να δημιουργηθούν από το πουθενά παρεξηγήσεις ή παρανοήσεις, αλλά και γενικότερα σε ό,τι καταναλώνετε. Αφεθείτε όμως στην ερωτική σας παρόρμηση και απολαύστε μοναδικές στιγμές, που θα ανανεώσουν την ερωτική σας ζωή και θα σας φέρουν πιο κοντά στο ταίρι σας ή σε ένα καινούργιο πρόσωπο!

Ευχές για μια λαμπερή, αισιόδοξη, φωτεινή, δημιουργική και χαρούμενη χρονιά για όλους!

πηγή: www.boro.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments