Ζώδια

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις 1ο 10μερο ΙΑΝ΄17

Τράπουλα Κατίνας: Προβλέψεις 1ο 10μερο ΙΑΝ΄17
Το καινούργιο έτος ανοίγει την αυλαία του και αποδίδει δώρα, ευκαιρίες και πολλή αγάπη σε όλους αυτούς που επιθυμούν πια, να φέρουν σε μια ισορροπία την αισθηματική και την οικονομική τους ζωή. Κριός: Aral – Ο Πασάς του Σμαραγδιού – Δεν μπορείτε να περιμένετε από την άλλη πλευρά να κάνει την κίνηση της, και επιθυμείτε […]

Το καινούργιο έτος ανοίγει την αυλαία του και αποδίδει δώρα, ευκαιρίες και πολλή αγάπη σε όλους αυτούς που επιθυμούν πια, να φέρουν σε μια ισορροπία την αισθηματική και την οικονομική τους ζωή.

Κριός: Aral – Ο Πασάς του Σμαραγδιού – Δεν μπορείτε να περιμένετε από την άλλη πλευρά να κάνει την κίνηση της, και επιθυμείτε να το πράξετε εσείς πρώτα. Προσμετρήστε τα δεδομένα.– Όλοι όσοι έχουν χωρίσει, για ασήμαντους λόγους, το μόνο που επιθυμούν πια, είναι να βρεθεί η ευκαιρία για έναν ουσιαστικό διάλογο.

Ταύρος: Η Μπρατσέρα – Η υπεροχή του λόγου και των πράξεων σας, είναι και αυτή που τελικά θα κάνει μια καινούργια γνωριμία, να σας πλησιάσει σε πιο αισθηματικό βαθμό.– Είσαστε εσείς οι χωρισμένοι, σε ένα μόνιμο άγχος, μήπως το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει με κάποια άλλη αγάπη.

Δίδυμοι:– Αφιερώστε πολύ περισσότερο χρόνο για την σχέση σας, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει γεμίσει με εντάσεις και παρεξηγήσεις.– Νέοι έρωτες περιμένουν τους τολμηρούς, που πια έχουν ξεπεράσει το παρελθόν, και αυτό που αποζητούν είναι μια σταθερή σχέση.

Καρκίνος: Η Καρδιά – Υπάρχει πολύ παρασκήνιο αυτές τις ημέρες, μέσα στον δεσμό σας. Αυτό που είναι άμεσα αναγκαίο, είναι να απομακρύνετε τις τρίτες γνώμες από το μεταξύ σας.– Οι σχέσεις που μέσα στο προηγούμενο έτος, είχαν πολλά σκαμπανεβάσματα, τώρα θα καταφέρουν να βρουν την κοινή τους πορεία.

Λέων: Η Βέρα – Αν τελικά αυτό που ζητάει η καρδιά και το μυαλό σας, δεν είναι αυτό που υπάρχει τώρα μέσα στην προσωπική σας ζωή, κάντε τις αλλαγές σας.– Δεχτείτε τις αλλαγές που σας έχουν προταθεί, από τον σύντροφο σας, καθότι σας ετοιμάζει μεγάλες εκπλήξεις, για το άμεσο μέλλον.

Παρθένος: Το Γράμμα – Είσαστε επηρεασμένοι από το παρελθόν και αυτό σαν κατάσταση δεν σας επιτρέπει να προχωρήσετε σε κάτι νέο – επόμενο.– Στο τομέα των οικονομικών, θα έχετε ευχάριστες ανακοινώσεις και επιτυχίες, που θα κάνουν και την ψυχολογία σας πιο θετική.

Ζυγός: Vaalinde – Το Σκοτάδι – Είναι μια καλή εποχή, που θα δείτε και από την πλευρά να κάνει παραπάνω κινήσεις για εσάς και την σχέση σας. Ανταποκριθείτε ανάλογα.– Αν τελικά επιθυμείτε να βγείτε από δεσμούς – καταστάσεις που δεν σας ταιριάζουν, τότε απλά κάντε και χωρίς άλλες πια καθυστερήσεις.

Σκορπιός: Assyranta – H Σουλτάνα του Εβένου – Όπου και να κοιτάξετε αυτήν την εποχή θα δείτε προβλήματα, που ξεκινούν από την σχέση σας και καταλήγουν στα οικονομικά σας.– Εσείς οι ελεύθεροι έχετε την τύχη με το μέρος σας, όπου αυτό σημαίνει ότι, είναι θέμα λίγου χρόνου, να βρεθεί το έτερον σας ήμισυ.

Τοξότης: Ο Σκύλος – Έχετε πια περιοριστεί μέσα στην σχέση σας, στα βασικά. Αυτό είναι κάτι ανεπίτρεπτο. Ζητήστε από τον σύντροφο σας, αυτά που θέλετε και αναμείνατε.– Όλα για εσάς τους ελεύθερους είναι θετικά τα πράματα. Από το καινούργιο έτος, θα βρείτε καινούργια πρόσωπα που θα σας ενθουσιάσουν.

Αιγόκερως: Το Αστέρι – Αφεθείτε στη χαλαρότητα της εποχής, και θα δείτε ότι και η δική σας ψυχολογία θα πάει προς το πολύ καλύτερο. Ακόμη έχει γιορτές.– Αυτοί που θα κάνουν μια γνωριμία, μέσα στις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, θα την δουν με γοργούς ρυθμούς να εξελίσσεται σε μεγάλη αγάπη.–Υδροχόος: Gamhat- Ο Πασάς του Διαμαντιού – Είσαστε στην κορυφή των εξελίξεων σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε και τα αισθηματικά σας να καλυτερεύουν.– Ανοίξτε τα χαρτιά σας, και πείτε όλη την αλήθεια που υπάρχει μέσα στην καρδιά σας, για τον άνθρωπο που έχετε δίπλα σας.

Ιχθείς: Ο Ήλιος – Είσαστε από τις πιο έντονες προσωπικότητες που υπάρχουν. Αυτό είναι και κάτι που για τους αδέσμευτους, θα φέρει μια καινούργια γνωριμία στο κατώφλι τους.– Εσείς που έχετε τσακωθεί ή απομακρυνθεί από τον άνθρωπο σας, δώστε λίγο χρόνο και θα δείτε ότι όλα θα βελτιωθούν, σύντομα.

Πηγή: astroliveyourdestination.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments