Ζώδια

Σχέση με Αιγόκερω: 10 ερωτικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Σχέση με Αιγόκερω: 10 ερωτικά μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις!
Ερωτεύτηκες Αιγόκερω; Μάθε τώρα 10 σημαντικά ερωτικά μυστικά για την προσωπικότητά του από την Ανδριάννα Σαρρή!

Κύριος ή Κυρία με «Κ» κεφαλαίο! Εμπνέει σεβασμό, έχει κύρος και σου δίνει την εντύπωση πως αυτά τα σκοτεινά μάτια, έχουν εμπειρία 100 χρόνων κι ας είναι μόλις 30! Φιλόδοξος χωρίς όρια αλλά και εκπληκτικά προσγειωμένος. Δεν είναι κακός, αλλά ούτε και καλός! Είναι απλά Αιγόκερως και εδώ είναι τα 10 ερωτικά του μυστικά….

1.Ο ΑμείλικτοςΕίναι προσανατολισμένος στο στόχο του! Όχι, όχι μην φανταστείς όπως ένας Τοξότης… Για τον Αιγόκερω και η τρέλα ακόμα, θέλει μέθοδο. Αν σ’αγαπάει ένας Αιγόκερως θα το καταλάβεις, δεν θα στο πει. Θα γίνεις ο στόχος του, θα υπομείνει πολλά για σένα, θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο, θα αγωνιστεί για την αγάπη σας και θα επιδιώξει με κάθε τρόπο-σπάζοντας μέχρι και τα όρια του-να πετύχει αυτό που ερωτικά έχει επιλέξει. Με πράξεις φυσικά, όχι με λογάκια…

2.Ο ΚαριερίσταςΔουλευταράς; Όχι ακριβώς… Δουλευταράς γίνεται, για να γίνει επιτυχημένος. Θέλει επιτυχία, επαγγελματική αναγνώριση και διάκριση. Η καλή απόδοση και η ακούραστη δουλειά, είναι απλά τα όπλα του για να αγγίξει την κορυφή. Κάπως έτσι λειτουργεί και στον έρωτα. Θα κάνει τα πάντα για σένα με απώτερο σκοπό όμως να έχει εκείνος-ή μαζί-όφελος. Αν αναρωτιέσαι αν βάζει εσένα πρώτα ή τη δουλειά, βάζει τη δουλειά, τελεία και παύλα. Γιατί… «χωρίς δεκάρα, πως θα παντρευτούμε Μανωλιό μου;”

3.Ο ΕιλικρινήςΗ ειλικρίνεια, είναι αντικειμενική… Τι εννοώ; Αν με ρωτάς, αν ο Αιγόκερως είναι ευθύς, όχι δεν είναι. Μετράει πολύ τα λόγια του και τα φιλτράρει από το σοφό μυαλό του πριν τα ξεστομίσει. Αλλιώς στις σχέσεις σου θα ήταν όλο γλυκόλογα και μέλια (ούτε καν όμως…). Αν με ρωτήσεις για τον κυνισμό του, τότε ναι, οφείλεις να είσαι δυνατός, ώριμος και ψύχραιμος να ακούσεις την ωμή αλήθεια χωρίς ωραιοποίηση αυτής. Αν με ρωτάς για την τιμιότητα του στον έρωτα, ναι έχει ήθος, ναι έχει άγραφους ερωτικούς αυστηρούς νόμους, ναι είναι υπέρ της ερωτικής πίστης αλλά ναι…, άνθρωπος είναι κι αυτός. Με τόσα «κουτάκια» και απαγορεύσεις που βάζει στον εαυτό του, είναι πανεύκολο και πολύ πιθανό να εξωκείλει-και χωρίς όρια μάλιστα-και να την κάνει την διαολιά. Φυσικά η διαολιά πλήρως οργανωμένη, ώστε να μην μαθευτεί ποτέ και πουθενά!

4.Ο ΑνταγωνιστικόςΑνταγωνιστική φύση, πνευματική δύναμη, εμπειρία, αδιάψευστη λογική αλλά και συνολική υπεροχή, ίσον, τρομακτικά σέξι συνδυασμός! Του Αιγόκερω όμως δεν του φτάνει! Μπορεί να πατάει γερά στη γη αλλά οι στόχοι και οι φιλοδοξίες του ποτέ δεν σταματούν. Τι σημαίνει αυτό; Καλύτερα να είσαι σύμμαχος του, παρά αντίπαλος του! Αν είσαι λοιπόν σύντροφος του Αιγόκερω και τον συντροφεύσεις και στο… «ανέβασμα» του, να είσαι σίγουρος πως και εσύ θα ανέβεις επίπεδα! Αν όμως προσπαθήσεις να τον ανταγωνιστείς, είσαι χαμένος από χέρι. Ο Αιγόκερως δεν ανέχεται τις τρικλοποδιές ούτε μέσα στη σχέση και «πατάει επί πτωμάτων» για να είναι ξανά-και μόνο-αυτός πρώτος!

5.Ο αντικοινωνικός οικογενειάρχηςΕξήγηση: Αν είσαι σχέση ενός μήνα, θα βάλει σίγουρα προτεραιότητα τον πατέρα του, μετά τη θεία του, μετά το αφεντικό του, μετά τον πελάτη του και αν βρεθεί χρόνος, θα δει και εσένα μωρέ. Αν είσαι η σχέση της ζωής του, θα σε έχει δίπλα του σε όλα τα παραπάνω και θα σε δείχνει, καμαρώνοντας μάλιστα! Δεύτερη εξήγηση: Τον λένε τσιγκούνη. Ναι, είναι τσιγκούνης για την σχέση ενός μήνα, τον περιπτερά, τον γείτονα, τον γνωστό και τον επαίτη μη σου πω! Μήπως όμως έχετε σοβαρή σχέση; Τότε όχι! Τσιγκούνης για τους δικούς του-πολύ δικούς του-ανθρώπους δεν γίνεται ποτέ! Μιζεριάζει που και που, άλλοτε γκρινιάζει, ενίοτε κάνει μαθήματα… οικιακής οικονομίας, αλλά στο τέλος το ανοίγει το πορτοφόλι! Εντάξει μωρέ, λίγη μουρμούρα αντέχεται!

6.Ο απρόσμενα καυτός εραστήςΑπλά αναλογίσου τι έχει να γίνει αν όλα αυτά τα «πρέπει», τα «μη», τα «οφείλω» και τα «απαγορεύεται», σπάσουν μόλις κλείσει η πόρτα της κρεβατοκάμαρας. Χαμός! Καλά κατάλαβες! Δεν είναι μόνο αυτός όμως ο λόγος που οι επιδόσεις του Αιγόκερω στο κρεβάτι βαράνε κόκκινο. Ένας φιλόδοξος άνθρωπος, δεν είναι μόνο φιλόδοξος στη δουλειά ή στο κοινωνικό του στάτους. Είναι και στο σεξ… Και όπως πάντα, ο Αιγόκερως θα εργαστεί σκληρά για να αποδείξει ότι είναι πρώτος ΚΑΙ εκεί! Άσε που αυτό το «Καλόγρια» απ’έξω, «Μεσσαλίνα» από μέσα, τρελαίνει…

7.Ο υπεύθυνοςΠαίρνει πολύ σοβαρά τα πάντα αλλά κυρίως… τον εαυτό του. Με έναν Αιγόκερω σύντροφο μπορείς να είσαι σίγουρος ότι δεν ακούς «μεγάλα ψεύτικα λόγια», ότι οι-σπάνιες-υποσχέσεις του θα τηρηθούν ανεξαιρέτως και πως σε καμία περίπτωση δεν θα παίξει μαζί σου! Βλέπεις στην «κατσικούλα» μας, τα μόνο παιχνίδια που της αρέσουν είναι ή τα οικογενειακά επιτραπέζια ή τα kίnky μετά τα μεσάνυχτα. Αχ, βρε Αιγοκεράκια, με αυτές τις αντιθέσεις σας.

8.Ο περήφανοςΌχι, μην φανταστείς κανένα επιδειξία τύπου Κριού ή Λέοντα. Ο Αιγόκερως γεννήθηκε με υπερηφάνεια, με αξία και πολυτιμότητα. Το θέμα λοιπόν δεν είναι να το δείξει αλλά να το διατηρήσει. Μην προσπαθήσεις ποτέ να καταπατήσεις, να πλήξεις ή να έστω να αμφισβητήσεις την αναμενόμενη και άξια υπερηφάνεια του! Εκεί γίνεται… αγριοκάτσικο, γι’αυτό κρατήσου ταπεινός και ποτέ μην τον εκθέσεις, ακόμα κι αν είσαι ο έρωτας της ζωής του! Δεν θα στο συγχωρέσει…

9.Ο απαισιόδοξοςΟκ, αυτό είναι κουραστικό… Δυστυχώς ο Αιγόκερως βλέπει μισοάδειο το ποτήρι, ακόμα κι αν έχεις πιει μια γουλιά. Πατάει τόσο γερά στη γη αλλά ταυτόχρονα είναι και τόσο έμπειρος, που προτιμά να γκρινιάζει για το ένα κακό που του συνέβη, παρά για τα 100 καλά που έχει, προκειμένου να είναι προετοιμασμένος για το χειρότερο. Μπορεί, ξαναλέω, να είναι κουραστικό, μήπως όμως και εσύ ως σύντροφος, πρέπει να τον πάρεις ως παράδειγμα, ώστε να μην βρεθείς ποτέ προ εκπλήξεως; Λέω εγώ τώρα…

10.Ο κυκλοθυμικόςΕίχες συνηθίσει να το ακούς αυτό για Καρκίνους ή Κριούς, ε; Πίστεψε με, η διάθεση του Αιγόκερω είναι εξίσου απρόβλεπτη, ακόμα κι αν συνάδελφοι, γνωστοί και φίλοι το αρνηθούν κατηγορηματικά, αφού έχουν μπροστά τους ένα άριστα συναισθηματικά συγκροτημένο άτομο. Αν είσαι σε σχέση με Αιγόκερω ή α’ βαθμού συγγενής του, τότε ξέρεις… Ξέρεις πως η Αιγοκερίσια κυκλοθυμία μπορεί να κάνει τα νεύρα σου, μπόλικα κροσσάκια!

πηγή: www.oroskopos.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments