Lifestyle

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος στην εργένικη ζωή

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος στην εργένικη ζωή
Ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για την απόφαση... ζωής που πήρε.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λίγα 24ωρα πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο έκανε πρόταση γάμου στη Χριστίνα Μπόμπα και εκείνη τη δέχτηκε. Και τώρα μιλάει για την ανάγκη του να το παίξει… Survivor στην προσωπική του ζωή μετά την απόφασή του αυτή.

Μέχρι στιγμής πώς θα περιγράφατε την εμπειρία σας στον Άγιο Δομίνικο;

Μέχρι τώρα είμαι ενθουσιασμένος με όλη την εμπειρία, και μιλάω τόσο για το “Survivor” όσο και για τη διαμονή σε ένα νησί της Καραϊβικής.

Πώς θα χαρακτηρίζατε τις δοκιμασίες;

Πάνω απ’ όλα αθλητικές! Είναι κανονικοί αγώνες και όχι κάτι εύκολο και απλό, σαν ένα τηλεπαιχνίδι. Γι’ αυτό, άλλωστε, και όλοι οι παίκτες έχουν επιλεγεί και βάσει της φυσικής τους κατάστασης. Οι δοκιμασίες μου αρέσουν τόσο πολύ, που πριν ή μετά το γύρισμα προσπαθώ να κλέψω λίγο χρόνο και να αγωνιστώ και εγώ!

Ο… Mr Survivor ετοιμάζεται να εγκαταλείψει την εργένικη ζωή;

Με μεγάλη του χαρά! Αφού δεν με άφησαν να παίξω στο πραγματικό “Survivor” εδώ στον Άγιο Δομίνικο, αποφάσισα να κάνω… Survivor στην προσωπική μου ζωή έτσι για σπάσιμο!!!

Ποιοι είναι οι πραγματικοί σας ήρωες;

Οι πραγματικοί μου ήρωες δεν έχουν πολλά λεφτά, δεν είναι διάσημοι και δεν είναι υπερήρωες της Marvel. Οι δικοί μου ήρωες είναι οι γονείς μου.Που μετά από 55 χρόνια γάμου έχουν καταφέρει να είναι ακόμα ερωτευμένοι, ευτυχισμένοι και να έχουν δημιουργήσει μια δεμένη οικογένεια με αξίες και αρχές. Όταν μεγαλώσω θέλω να γίνω ακριβώς σαν κι αυτούς.

Τι ή ποιον αγαπάτε περισσότερο στη ζωή σας;

Περισσότερο από οτιδήποτε στη ζωή μου αγαπάω τη ζωή! Και δεν εννοώ ότι αγαπάω τη ζωή μου γιατί φοβάμαι το θάνατο, θεωρώ ότι το δώρο της ζωής είναι ό,τι πολυτιμότερο μας έχει δοθεί, και είναι καθήκον μας να το αξιοποιήσουμε, περνώντας μια ζωή γεμάτη εμπειρίες, αναμνήσεις, χαμόγελα, λάθη και πολλή πολλή πολλή αγάπη στους γύρω μας!

Ποιες λέξεις ή φράσεις χρησιμοποιείτε υπερβολικά;

Σ’ αγαπώ.

Για ποιο πράγμα μετανιώνετε περισσότερο;

Που δεν ταξίδεψα όσο θα ήθελα στη ζωή μου… Θα μπορούσα περισσότερο.

Ποια θεωρείτε τη μεγαλύτερη σας επιτυχία;

Το ότι κατάφερα μια απλή ιδέα που είχα πριν αρκετά χρόνια να την υλοποιήσω, να τη δω να πραγματώνεται και να κερδίζει την αποδοχή του κόσμου. Κάπως έτσι γεννήθηκε το “World party” και στη συνέχεια τέσσερις φίλοι ταξίδεψαν τον κόσμο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments