Αθλητισμός

Ξεσηκωμός για το τρόπαιο!

Ξεσηκωμός για το τρόπαιο!
​Ξεσηκωμός για το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ! Το Final 4 του Κυπέλλου στο χάντμπολ θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαρτίου στο Κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη. Οι ΠΑΟΚτσήδες των γειτονικών περιοχών και ειδικότερα οι δυναμικοί ΣΦ ΠΑΟΚ της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της Φλώρινας και της Καστοριάς ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στη διοργάνωση. Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη […]

​Ξεσηκωμός για το τρόπαιο στον ΠΑΟΚ! Το Final 4 του Κυπέλλου στο χάντμπολ θα διεξαχθεί στις 25-26 Μαρτίου στο Κλειστό της Λευκόβρυσης στην Κοζάνη.

Οι ΠΑΟΚτσήδες των γειτονικών περιοχών και ειδικότερα οι δυναμικοί ΣΦ ΠΑΟΚ της Κοζάνης, της Πτολεμαΐδας, της Φλώρινας και της Καστοριάς ετοιμάζονται για δυναμική παρουσία στη διοργάνωση.

Οι παίκτες του Νίκου Γεωργιάδη με την παρουσία τους το τελευταίο διάστημα έχουν ανοίξει την όρεξη στους οπαδούς της ομάδας που περιμένουν πως και πως να έρθει η ώρα για τον πρώτο τίτλο της σεζόν.

Το γήπεδο έχει χωρητικότητα 2.500 θεατών και δεδομένου ότι οι υπόλοιπες ομάδες είναι ο Φίλιππος Βέροιας, η ΧΑΝΘ και ο Πανελλήνιος ετοιμάζεται ένα ασπρόμαυρο πάρτι. Όλοι ελπίζουν στο τέλος του διημέρου, ο αρχηγός του Δικεφάλου, Θοδωρής Πετρίδης, να σηκώσει στον ουρανό της Δυτική Μακεδονίας το τρόπαιο.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments