Αθλητισμός

Απίστευτο – Δες τι ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός μέσα στη Λεωφόρο – Είναι να μη γίνει το “έλα να δεις”;

Απίστευτο – Δες τι ετοιμάζεται να κάνει ο Ολυμπιακός μέσα στη Λεωφόρο – Είναι να μη γίνει το “έλα να δεις”;
Άνω-κάτω την ομάδα του «τριφυλλιού» θέλουν να κάνουν οι πρωταθλητές! Με ποιον τρόπο; Διάβασε ποιο είναι το ερυθρόλευκο πλάνο για το παιχνίδι της Κυριακής και θα καταλάβεις...

Ικανοποίηση και υποσχέσεις άφησε στον Ολυμπιακό η ταυτόχρονη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο στο ματς κόντρα στον Ατρόμητο των “παροπλισμένων”, μέχρι σήμερα, Τσόρι Ντομίνγκες και Μάρκο Μάριν, καθώς και του ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου, Κώστα Φορτούνη.

Οι δύο ξένοι παίκτες προσέφεραν κατά διαστήματα ποιότητα στο παιχνίδι των Ερυθρολεύκων, αλλά ήταν και εμφανές ότι τους έλειπε ο αγωνιστικός ρυθμός και η “χημεία”, πολλές φορές, στις συνεργασίες με τους συμπαίκτες τους. Ήταν, πάντως, εξαιρετικά φιλότιμοι, μόχθησαν, πήραν πρωτοβουλίες και θέλησαν να στείλουν ξεκάθαρα μηνύματα και απαντήσεις στον άνθρωπο από την Ιβηρική, που τους έβαλε στην …κατάψυξη και ξέχασε να τους βγάλει από εκεί.

Στον Ολυμπιακό, μπορεί, επισήμως, κανείς να μη θέλει να μιλήσει ακόμα για το ντέρμπι που έρχεται με τον Παναθηναϊκό, όμως είναι κοινό μυστικό ότι το συγκεκριμένο ματς βρίσκεται ήδη στο πίσω μέρος του μυαλού των περισσότερων παικτών του ερυθρόλευκου συλλόγου. Μπορεί να προηγείται χρονικά η μεγάλη αναμέτρηση με την Μπεσίκτας την Πέμπτη, αλλά στον Ρέντη δεν μπορούν να το κρύψουν ότι κάποιοι ήδη σκέφτονται και λειτουργούν σαν το επόμενο ματς της ομάδας να είναι αυτό με το “Τριφύλλι” στη Λεωφόρο.

Ειδικά ο Τσόρι Ντομίνγκες, ο οποίος δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις μεσοβδόμαδα, δεν το έκρυψε χθες πως “το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό το περιμένουμε γιατί ξέρουμε πόσο ιδιαίτερο είναι για την ομάδα μας” κι ενώ όλοι στον Ολυμπιακό δεν το κρύβουν ότι θέλουν να πανηγυρίσουν “πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο”, όπως τους ζητούσε επιτακτικά χθες ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο!

Στο Λιμάνι θέλουν να προτάξουν την ερχόμενη Κυριακή όχι μόνο δύναμη (με Μποτία, Ντα Κόστα και πιθανότατα Ρομαό και Καμπιάσο) αλλά και τέχνη, καθώς πιστεύουν και είναι βέβαιοι ότι ο Παναθηναϊκός δεν διαθέτει τις ποιοτικές μονάδες που υπάρχουν στον Πειραιά. Στο “Τριφύλλι” δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή ούτε Τσόρι, ούτε Μάριν, αλλά ούτε και Φορτούνης, γι’ αυτό και το τεστ κόντρα στον Ατρόμητο μπορεί να εκληφθεί και ως “πρόβα τζενεράλε” από πλευράς Βασίλη Βούζα για την ομάδα που σκέφτεται να παρατάξει την Κυριακή.

Οι τρεις …σωματοφύλακες της ερυθρόλευκης μεσοεπιθετικής γραμμής αγωνίστηκαν για πρώτη φορά φέτος μαζί, είδαν πώς μπορούν να συνεργαστούν και να ταιριάξουν τα “χνώτα” τους και κατά πάσα πιθανότητα, θα προσπαθήσουν την Κυριακή να κάνουν άνω-κάτω την άμυνα του Παναθηναϊκού, ώστε να πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός μια αναγκαία για τον ίδιο “επίδειξη δύναμης” μέσα στη Λεωφόρο, καθώς και γύρο θριάμβου στο “άντρο” του αιωνίου αντιπάλου του!

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments