Αθλητισμός

Ζήτησαν ακρόαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ο Άρης και ο ΟΦΗ

Ζήτησαν ακρόαση από τον αθλητικό εισαγγελέα ο Άρης και ο ΟΦΗ
Ακρόαση από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σημιτζόγλου, ζήτησαν οι νομικοί τόσο του Αρη και του ΟΦΗ αναφορικά με την υπόθεση της ένστασης, που κατέθεσαν για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι στον αγώνα της Λαμίας με τη Σπάρτη.

Άρης και ΟΦΗ δεν σκοπεύουν να παρατήσουν την υπόθεση της ένστασης που κατέθεσαν κατά της Λαμίας για τη συμμετοχή του Φιορίν Ντουρμισάι. Οπως προκύπτει, οι δύο ομάδες, μέσω των νομικών επιτελείων τους ζήτησαν να πληροφορηθούν το περιεχόμενο του διαβιβαστικού ερωτήματος, που έχει αποσταλεί στον κ. Σημιτζόγλου.

Πιο συγκεκριμένα, η πρωτοδίκης της πειθαρχικής επιτροπής της Football League έχει αποστείλει διαβιβαστικό ερώτημα στον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, ο οποίος είναι αρμόδιος να επιληφθεί της υπόθεσης, γεγονός που προκαλεί πολλά ερωτηματικά στους νομικούς τόσο των «κίτρινων» όσο και των Κρητικών.

Όπως προκύπτει για την ώρα οι δύο ομάδες αναμένουν στο… ακουστικό τους, καθώς για την ώρα τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο, αναφορικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments