Αθλητισμός

Γκιστ: «Τώρα που γύρισα, να πάμε στο επόμενο επίπεδο»

Γκιστ: «Τώρα που γύρισα, να πάμε στο επόμενο επίπεδο»
Αποφασισμένος να συμβάλει με την επιστροφή του στην προσπάθεια του Παναθηναϊκού να πάει στο Final Four και να πάρει το πρωτάθλημα δηλώνει ο Τζέιμς Γκιστ. Τι λέει για τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Κάλεσμα σε όλους να πιστέψουν πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να διεκδικήσει μέχρι τέλους και να πετύχει τους μεγάλους στόχους του Final Four και της κατάκτησης του πρωταθλήματος απευθύνει ο Τζέιμς Γκιστ. Μιλώντας στην «Πράσινη» ο Αμερικανός φόργουορντ περιγράφει πώς βίωσε τη μακρά αποχή του, δηλώνει έτοιμος να προσφέρει και ανυπόμονος για τα επόμενα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. 

Αναλυτικά ο Τζέιμς Γκιστ μίλησε για: 

-την κατάστασή του μετά τον τραυματισμό του: «Νιώθω εξαιρετικά που είμαι πάλι κομμάτι της ομάδας, που είμαι κοντά στους συμπαίκτες μου και πάλι μαζί τους στα αποδυτήρια. Σίγουρα χρειάζεται χρόνος, αλλά δεν φοβάμαι κιόλας. Νιώθω ότι είμαι σε καλή κατάσταση, όχι σε τέλεια κατάσταση, αλλά με τον καιρό θα φτάσω εκεί που θέλω. Ο κόσμος με βοήθησε πάρα πολύ. Θέλω να δώσω ό,τι έδινα πάντα, την καρδιά μου». 

-το ρόλο του στα αποδυτήρια: «Θέλω να κρατήσω την ομάδα δεμένη και να συνεχίσουμε όλοι μια γροθιά ως το τέλος. Εδώ είναι το σπίτι μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι μπορώ να φτάσω σε αυτό το σημείο και να βρω ένα τέτοιο σπίτι. Είμαι περήφανος που αποτελώ κομμάτι αυτής της ομάδας και της ιστορίας της. Είναι υπέροχο συναίσθημα». 

-την πορεία της ομάδας: «Δεν πήγαν όλα όπως τα θέλαμε και τα περιμέναμε. Μια ομάδα με τόσα νέα πρόσωπα, με μεταγραφές, με αποχωρήσεις και με τραυματισμούς είναι δύσκολο να δέσει. Έχουμε πολύ καλούς παίκτες, έναν πολύ καλό προπονητή με εξαιρετική φιλοσοφία και τώρα ειδικά που παίζουμε όλοι μαζί πρέπει να πάμε την ομάδα στο επόμενο επίπεδο. Τώρα είναι που ή προχωράς ή πέφτεις και θα πρέπει να πάμε μέχρι τέλους. Πιστεύω πως μπορούμε να πάμε στο Final Four και να πάρουμε το πρωτάθλημα». 

-τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι το μεγαλύτερο ντέρμπι στον κόσμο και έχω να θυμάμαι πολλά από αυτό. Σίγουρα πόνεσαν οι περσινοί και οι προπέρσινοι τελικοί, όπως και οι φετινές ήττες, αλλά να που τους κερδίσαμε στο Κύπελλο και στο ΟΑΚΑ. Πονά να είσαι εκεί και να μη μπορείς να βοηθήσεις την ομάδα. Τώρα που γύρισα θέλω να τους κερδίσω».

Πηγή: sport-fm.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments