Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Ιδιοκτήτης Νότιγχαμ Φόρεστ: «Η Football League εμποδίζει τον Μαρινάκη να αγοράσει την ομάδα»
Ιδιοκτήτης Νότιγχαμ Φόρεστ: «Η Football League εμποδίζει τον Μαρινάκη να αγοράσει την ομάδα» | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Μαρτίου 2017, 17:04 14 Μαρτίου 2017, 17:04

Το χθεσινό ρεπορτάζ του «Guardian» περί αναθέρμανσης του ενδιαφέροντος από τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της Νότιγχαμ Φόρεστ, επιβεβαιώνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του αγγλικού συλλόγου, Φαουάζ Αλ Χασάουι.

Παράλληλα, όμως, με δηλώσεις του στη «nottinghampost.com», ο Κουβεϊτιανός ιδιοκτήτης του ιστορικού συλλόγου στην Αγγλία, εξήγησε ότι αυτή τη στιγμή υπάρχουν απλές συζητήσεις:

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ορκίζομαι στην οικογένειά μου ότι δεν υπάρχουν σοβαροί αγοραστές. Νομίζουν ότι υπάρχουν άνθρωποι που συνωστίζονται για να αγοράσουν την ομάδα; Οι Αμερικανοί μιλούσαν πολύ. Δείτε το παρελθόν τους όταν προσπάθησαν να επενδύσουν χωρίς επιτυχία στην Έβερτον και τη Σουόνσι. Το προσπάθησαν και με τη Φόρεστ. Θέλαμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε σωστό deal. Κάτι άλλαζε κάθε μέρα.

Τον Βαγγέλη Μαρινάκη τον γνωρίζω γιατί είναι φίλος μου, όταν ήμασταν στο σχολείο. Είναι φίλος μου εδώ και πολλά χρόνια.

Δεν έχω θέματα μαζί του. Αλλά όταν μας βλέπουν να τρώμε μαζί ή να έρχεται σπίτι μου, προεξοφλούν ότι έχει επιτευχθεί συμφωνία. Μιλάμε για τη Φόρεστ. Δεν το αρνούμαι αυτό, αλλά δεν συμβαίνει τίποτα.

Υπάρχουν θέματα με τη Football League, όταν έρχεται η στιγμή να επενδύσει. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τίποτα. Μιλάμε και με άλλους ανθρώπους επίσης, αλλά δεν υπάρχουν σοβαρές προτάσεις στον ορίζοντα».

Αξίζει να αναφερθεί ότι μετά τη χθεσινή αποκάλυψη του «Guardian» και άλλες μεγάλες αγγλικές ιστοσελίδες (dailymail.com) υποστηρίζουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει επιχειρήσει εκ νέου δυναμικό μπάσιμο για την αγορά των «reds».2017