Αθλητισμός

Κάτι συμβαίνει με Πρίγιοβιτς!

Κάτι συμβαίνει με Πρίγιοβιτς!
Γιατί κάθεται σε... αναμμένα κάρβουνα ο επιθετικός του ΠΑΟΚ; Τι περιμένει;

Σε… αναμμένα κάρβουνα κάθεται το τελευταίο διάστημα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς που περιμένει εναγωνίως να ξεκαθαρίσει η κατάστασή του και να αγωνιστεί με την φανέλα της Εθνικής Σερβίας.Το θέμα για τον… killer του ΠΑΟΚ, ωστόσο, δεν είναι αρκετά εύκολο καθώς στην υπόθεση εμπλέκονται δύο ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες και η FIFA. Ο Πρίγιοβιτς είναι κάτοχος δύο διαβατηρίων (σερβικού και ελβετικού), καθώς ναι μεν κατάγεται από την Σερβία, όμως γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Σεντ Γκάλεν της Ελβετίας.

Μάλιστα, ο 26χρονος επιθετικός έχει αγωνιστεί και με τα μικρά ηλικιακά κλιμάκια της Σερβίας (U15, U17, U18), αλλά και με αυτά της Ελβετίας (U20, U21). Κάπου εδώ η κατάσταση περιπλέκεται, αφού ο Πρίγιοβιτς είχε το δικαίωμα να επιλέξει μέχρι τα 24 του σε ποια από τις δύο Εθνικές ομάδες θα αγωνιζόταν.

Τουτέστιν, τώρα που είναι 26 έχει χάσει αυτό το δικαίωμα, κάτι που βάζει στο… παιχνίδι την FIFA. Οι Σέρβοι θέλοντας να τον καλέσουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας τους, εξαιτίας των εξαιρετικών εμφανίσεων που πραγματοποιεί με τον Δικέφαλο, απευθύνθηκαν στην Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η Σερβική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία καθώς και ο Πρίγιοβιτς, περιμένουν την απάντηση της FIFA, η οποία καθυστερεί, καθώς πρώτα θα πρέπει να εξεταστούν όλες οι παράμετροι, αλλά να ενημερωθεί και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας, που θα πρέπει να ανάψει με την σειρά της το πράσινο φως, κάτι που σημαίνει πως θα παραιτηθεί παράλληλα από το δικαίωμα της να… διεκδικήσει τον παίκτη.

Έτσι έχει η κατάσταση με τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, ο οποίος βρίσκεται στη μέση, έχοντας εκδηλώσει -ωστόσο- την επιθυμία του, να αγωνιστεί με τα χρώματα της Σερβίας…

πηγή: paok24.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments