Αθλητισμός

Προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τον Κέιθ Λάνγκφορντ

Προχωρημένες επαφές του Παναθηναϊκού με τον Κέιθ Λάνγκφορντ
Σύμφωνα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε πριν από λίγο, ο Παναθηναϊκός κινείται για να αποκτήσει το ερχόμενο καλοκαίρι τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας, που θέλει να φύγει από το Καζάν.

“Φωτιά” στον μπασκετικό Παναθηναϊκό βάζει δημοσίευμα που βγήκε πριν από λίγη ώρα και θέλει τον εξάστερο να βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με τον πρώτο σκόρερ της Ευρωλίγκας, Κιθ Λάνγκφορντ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το Panathinaikos24.gr ο γκαρντ της Ούνικς Καζάν επιθυμεί να αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι από τη Ρωσία, καθώς δεν αντέχει άλλο το κλίμα, ενώ δέχεται πιέσεις και από την οικογένειά του να φύγουν από το Καζάν. Ο Παναθηναϊκός φέρεται πως έμαθε την επιθυμία του παίκτη για αποχώρηση και ήδη έχει κάνει διερευνητική κρούση ώστε να έχει τον πρώτο λόγο στο άμεσο μέλλον.

Όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, ο εκπρόσωπος του παίκτη τα είχε “σπάσει” στο παρελθόν με τη διοίκηση του συλλόγου και συγκεκριμένα από τότε που έφυγε ο Ομπράντοβιτς, αλλά πλέον στον Παναθηναϊκό κοιτάζουν πρώτα το αγωνιστικό συμφέρον του συλλόγου και δεν μένουν στο παρελθόν και σε όλα όσα έχουν συμβεί.

Όσον αφορά τα χρήματα, σίγουρα ο Λάνγκφορντ θα θέλει ένα υψηλό συμβόλαιο, καθώς και στη Ρωσία τα λεφτά είναι πολλά, αλλά όχι κάτι που δεν μπορεί να καλύψει ο Παναθηναϊκός. Άλλωστε, αν καταφέρει να τον αποκτήσει θα πρόκειται για ένα επιθετικό… πολυβόλο, ικανό να αλλάξει τις ισορροπίες στον έξι φορές πρωταθλητή Ευρώπης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments