Αθλητισμός

Απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε
Απέρριψε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης ο Βαλβέρδε

Αρνητικά απάντησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε σε πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Aυτό συνέβη στο τέλος της σεζόν 2014-15 όταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ είχε αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Κάρλο Αντσελότι, παρά τις έντονες αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών της ομάδας, και πριν τελικά προσλάβει τον Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος τελικά απομακρύνθηκε στα μισά της επόμενης περιόδου για να αντικατασταθεί από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού χαίρει μεγάλης εκτίμησης στην πατρίδα του. Προτάσεις έχει πολλές, αλλά ο ίδιος πάντα εμφανιζόταν διστακτικός στο ενδεχόμενο να αφήσει τη Μπιλμπάο για κάποια από τις «μεγαλύτερες» θεωρητικά ομάδες της Πριμέρα Ντιβιζιόν.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της καταλανικής εφημερίδας «El Mundo Deportivo», ο Βαλβέρδε, ο οποίος συνηθίζει να υπογράφει μονοετή συμβόλαια, είχε εκείνη την περίοδο στα χέρια του πρόταση από τους Μαδριλένους, οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπό του τον ιδανικό διάδοχο του Αντσελότι.

Η απάντηση του Ισπανού προπονητή στη «βασίλισσα» ήταν αρνητική καθώς το «μυρμήγκι» ήθελε να συνεχίσει τη δουλειά του στην Αθλέτικ, η οποία ολοκλήρωνε εκείνη τη σεζόν έχοντας πάρει και πάλι μέρος στο Τσάμπιονς Λιγκ και είχε μπροστά της τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments