Αθλητισμός

Ήρθε για Τσίμιροτ, έφυγε με Αραούχο

Ήρθε για Τσίμιροτ, έφυγε με Αραούχο
Ο Inspector Gazzet επέστρεψε με τον σκάουτερ της Γαλατασαράι αλλά φέρνει και τις... μαύρες γάτες στην Λεωφόρο που ψάχνουν για ψαράκια στο ντέρμπι!

​Αφού κάναμε και το deal του Ιντέγε και σας έγραψα αγαπητά μου Gazzettόπαιδα όλες τις λεπτομέρειες (ήρθαν να σας πουν μετά από την απόλυση του Μπέντο για την πίεση του Γκονσάλβες να γίνει η μεταγραφή, ενώ το είχατε διαβάσει μεεεεεεεερες εδώ στο Gazzetta.gr) ήρθε η ώρα να σας πω για τους σκάουτερ που έρχονται να τσιμπήσουν… λαβράκια.

Δύο μικρές ιστορίες για εσάς Gazzettόπαιδά μου. Ντέρμπι είχαμε την Κυριακή, ντέρμπι έχουμε κι αυτήν την Κυριακή. Στο προηγούμενο στο ΟΑΚΑ μεταξύ άλλων ήταν και ο άνθρωπος της Γαλατά. Ο Ιγκόρ Τούντορ έδωσε το σύνθημα στον σκάουτερ των Τούρκων. «Πήγαινε Αθήνα και δες το χαφάκι του ΠΑΟΚ. Γκόικο Τσίμιροτ».

Ο σκάουτερ πήρε τις σημειώσεις του, έφτιαξε μια μικρή βαλίτσα και πήρε θέση στο ΟΑΚΑ. Ελα όμως που ο Τσίμιροτ όχι μόνο δεν έκανε καλό παιχνίδι αλλά ήταν κι αρνητικός. Και με άδεια χέρια ο σκάουτερ δεν θα γυρνούσε. «Ιγκορ πήγα τον είδα αλλά αυτόν πρέπει να πάρουμε», του είπε του Κροάτη. Και τσουπ έβγαλε το όνομα. «Σέρχιο Αραούχο. Αυτόν πρέπει να κοιτάμε από εδώ και πέρα». Ο σκάουτερ είχε αναλυτικό report για τον επιθετικό της Λας Πάλμας που παίζει δανεικός στην ΑΕΚ. Σας το λέω de facto. Θα τον κοιτάνε συνέχεια από εδώ και πέρα.

ΟΜΩΣ! Αγαπητά μου Gazzettόπαιδα και κυρίως εσείς φίλοι Αεκτζήδες. Το ότι τον ξεχώρισε ο σκάουτερ της Γαλατά δεν σημαίνει ότι θα γίνει και κάτι δεδομένα γιατί αλλού ψάχνεται ο συγκεκριμένος σύλλογος. Απλά δεν ικανοποίησε ο Τσίμιροτ (στο συγκεκριμένο ματς). Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι ο Αραούχο δεν ψήνεται στο ενδεχόμενο παίξει στην Τουρκία. Και κανείς από το οικογενειακό του περιβάλλον δεν προκρίνει έως… χθες μια τέτοια προοπτική.

Πάμε τώρα και στο ντέρμπι της Κυριακής. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός. Εμαθα λοιπόν πως άνθρωπος της Σάντερλαντ θα είναι στην Λεωφόρο. Θα μάθω και τους άλλους όμως. Τι ψάχνουν όμως οι… μαύρες γάτες στο συγκεκριμένο παιχνίδι; Τον Μπεργκ; Τον Μποτία; Τον Βιγιαφάνιες ή τον Φιγκέιρας; Μα σας παρακαλώ πολύ Gazzettόπαιδά μου. Οι «γάτες» ψάχνουν για «ψαράκια» και τέτοια υπάρχουν.

Ρέτσος, Μανθάτης, Ανδρούτσος. Ποιοι θα παίξουν στο ντέρμπι; Θα μάθουμε την Κυριακή. Αλλά η Σάντερλαντ εχει τσεκάρει ήδη…

Μικρά αλλά σημαντικά νεάκια σε μια νεκρή περίοδο κατα τ’ άλλα. Ερχονται όμως ωραία πραγματάκια.

Συνεχίστε να με ακολουθείτε στο @InspectorGazzet και στείλτε απορίες ή ακομα και ρεπορτάζ που έχετε για να τα επιβεβαιώνω…

Σας αφήνω γιατί στην Αγγλία κλειδώνει το άλλο deal. See ya…

Πηγή: gazzetta.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments