Αθλητισμός

Δήλωση φωτιά Πανόπουλου για τις αλλαγές στη Superleague !

Δήλωση φωτιά Πανόπουλου για τις αλλαγές στη Superleague !
Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προχώρησε ο Χρήστος Πανόπουλος μετά το τέλος του Δ.Σ. της Λίγκας και τις αλλαγές που αποφασίστηκαν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

«Εγώ θα σας πω την άποψή μου ως Ξάνθη. Σήμερα είδαμε ένα Δ.Σ. μπάχαλο. Λήφθηκαν κάποιες αποφάσεις αλλά θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε εάν θα υλοποιηθούν. Δεν είμαι πολύ αισιόδοξος. Μάλλον απαισιόδοξος είμαι ως προς το τι θα γίνει. Οι decision makers είναι οι μεγάλοι. Οπως ήδη ξέρετε η αναδιάρθρωση πέρασε με οριακή πλειοψηφία. Είμαι ελεύθερος πολίτης και μπορώ να εκφράζω την άποψή μου.

Σας ξαναλέω ότι ήταν μπάχαλο με τα όσα άκουσα και όσα εκφράστηκαν εκεί. Βγήκαν κάποιες μικρές άκρες από αυτό το μπάχαλο. Συνεχίζουμε να έχουμε ένα τεράστιο ερωτηματικό για την επόμενη μέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα πρέπει να παίξει ρόλο και η Πολιτεία προκειμένου να προφυλάξει το ποδόσφαιρο. Δεν εννοώ με χορηγίες. Μιλάω για το κομμάτι που έχουμε θέσει ως λίγκα για το στοίχημα και τον αθλητικό νόμο σχετικά με την διαφάνεια για το ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Είναι κάτι το οποίο είναι λογικό και θεμιτό αυτό που είπε ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ομάδων. Όσο για τη στάση των μεγάλων, δεν μπορώ να σας διαβάσω ακριβώς τι είπαν. Για την ακρίβεια μπορώ να σας το διαβάσω αλλά δεν θα ήθελα να εκφραστώ. Πίσω από κάθε τους λέξη και στάση μου δείχνουν ότι κρύβεται κάτι άλλο. Υπάρχει ένα μεγάλο ναι μεν, αλλά με τέσσερις προϋποθέσεις», ανέφερε ο Έλληνας επιχειρηματίας μετά το τέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments