Πολιτική

Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Ν.Δ., προκαλεί απάντηση του ΥΠΟΙΚ

Αιχμηρή ανακοίνωση από τη Ν.Δ., προκαλεί απάντηση του ΥΠΟΙΚ
Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ Ν.Δ.-Υπουργείου Οικονομικών.

”Οι υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ”εξαιρετική περίπτωση μελέτης του φαινομένου της ψυχολογικής προβολής η ανακοίνωσή σας”, απαντά σκωπτικά το Υπουργείο Οικονομικών.

”Ο κ. Τσακαλώτος ομολογεί την αποτυχία τους και την εξόντωση της μεσαίας τάξης”, λέει η Ν.Δ. και συνεχίζει:. 

”Ο κ. Σκουρλέτης το πρωί καταγγέλλει συμφέροντα και δηλώνει ότι διαφωνεί με την ιδιωτικοποίηση της Δ.Ε.Η. και το απόγευμα παραδέχεται κυνικά ότι θα ψηφίσει “ναι σε όλα”. Ο κ. Τζανακόπουλος με περίσσιο θράσος δηλώνει “χαρούμενος” για μια συμφωνία που θα κόβει τις συντάξεις και θα φέρνει νέους φόρους. 

Δυστυχώς, η χώρα έχει μια αποτυχημένη κυβέρνηση που μόνο βάρη, ανασφάλεια και μιζέρια μπορεί να προσφέρει στις Ελληνίδες και τους Έλληνες. Οι υπουργοί της κυβέρνησης δίνουν ρεσιτάλ αποτυχίας, κυνισμού και θράσους”.

Με ανάλογους τόνους, το υπουργείο Οικονομικών απάντησε στην ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ομιλία του ΥΠΟΙΚ, Ευκλείδη Τσακαλώτου, σε εκδήλωση του Γραφείου Προϋπολογισμού του Κράτους στη Βουλή.

”Εξαιρετική περίπτωση μελέτης του φαινομένου της ψυχολογικής προβολής, αποτελεί η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που επιδίδεται σε ανάλυση της ομιλίας του υπουργού Οικονομικών, στη χθεσινή διημερίδα του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments