Αθλητισμός

“Βόμβα” στην Ισπανία! Εμπλέκεται σε στημένο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα!

“Βόμβα” στην Ισπανία! Εμπλέκεται σε στημένο παιχνίδι η Μπαρτσελόνα!
Σάλος στην Ισπανία καθώς υπάρχουν σοβαρές υπόνοιες ότι παιχνίδι της δεύτερης ομάδας της Μπαρτσελόνα, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία (Segunda B) της Ισπανίας, ήταν στημένο.

Η αναφορά γίνεται για τον αγώνα στον οποίο η Μπαρτσελόνα Β επικράτησε με 12-0 της Ελντένσε. Ποδοσφαιριστής της ηττημένης ομάδας βγήκε επώνυμα σε ισπανικό ραδιοφωνικό σταθμό και κατήγγειλε ότι ο συγκεκριμένος αγώνα ήταν στημένος! 

Ο Τσείκ Σάαντ, παίκτης της Ελντένσε, δεν δίστασε να πει δημόσια ότι τέσσερις συμπαίκτες του δωροδοκήθηκαν για να χάσουν το παιχνίδι! 

«Γνωρίζω ποιοι συμπαίκτες μου είναι, αλλά δεν θα πω ακόμα τα ονόματά τους. Είναι τέσσερις ποδοσφαιριστές. Ο ένας ήρθε και μου είπε: ‘Αυτό το παιχνίδι έχει πουληθεί. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να παίξεις. Θα έπρεπε να ξέρει την απάντησή μου πριν με ρωτήσει. Του απάντησα αρνητικά και έτσι βγήκα από την αρχική ενδεκάδα. Μετά το τέλος του αγώνα, όταν ανεβήκαμε στο πούλμαν για να φύγουμε, κάποιοι από αυτούς με πλησίασαν και άρχισαν να με κοροϊδεύουν. Ξέρω ποιος είναι ο αρχηγός τους. Αυτός κάνει κουμάντο» ήταν τα λόγια του ποδοσφαιριστή, ο οποίος συμπλήρωσε: 

«Δεν με ενδιαφέρει ότι είχαμε απέναντί μας τη δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Θα έβγαινα να πω την αλήθεια ανεξάρτητα από τον αντίπαλο. Έχω δεχθεί και απειλές, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Όταν θα με καλέσουν να πω τα ονόματα, θα πω». 

Ένα σημαντικό στοιχείο που ίσως δικαιώνει τους ισχυρισμούς του Σάαντ είναι στο συγκεκριμένο παιχνίδι δεν έγινα αλλαγές. «Ο προπονητής μου είπε ότι συνέβαινε κάτι περίεργο στον αγώνα. Κανένας από τους παίκτες που ήταν στον πάγκο δεν ήθελε να μπει ως αλλαγή από φόβο ότι θα τους κατηγορήσουν. Ίσως κάποια στοιχηματική εταιρεία πλησίασε τους τέσσερις συμπαίκτες μου, αλλά δεν ξέρω ποια» ήταν στο σχόλιο του καταγγέλλοντα. 

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα, ο Σάαντ έγραψε στο προφίλ του στο twitter ότι το αποτέλεσμα είναι «αφύσικο» και υποσχέθηκε ότι «θα βγει στο φως η αλήθεια». Οπαδοί της ομάδας του στέλνουν μηνύματα ζητώντας του να κατονομάσει όσους καταγγέλλει για δωροδοκία, αλλά και αυτούς που τον απειλούν. 

Η διοίκηση της Ελντένσε έχει ήδη κατεθέσει μήνυση για εγκληματική πράξη. 

Στο ημίχρονο του αγώνα, που έγινε το περασμένο Σάββατο, το σκορ ήταν 8-0. Το τελικό 12-0 ισοφάρισε το ρεκόρ στη συγκεκριμένη κατηγορία της Ισπανίας, καθώς με το ίδιο σκορ είχε λήξει και η αναμέτρηση της Εξτρεμαδούρα με την Πορτουένσε το 1992.

Δείτε το βίντεο από το παιχνίδι:

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments