Αθλητισμός

“Βλέπει” Καραϊσκάκη ο Τσιγκρίνσκι!

“Βλέπει” Καραϊσκάκη ο Τσιγκρίνσκι!
Ο Ουκρανός αν αισθάνεται «προστατευμένος» με τον ειδικό νάρθηκα που θα βάλει στην Ιταλία τότε «ιατρικά» μπορεί να είναι αποστολή με την Κέρκυρα και εντεκάδα στον Πειραιά.

​Για την Ιταλία και συγκεκριμένα για το Μιλάνο ταξιδεύει σήμερα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Εκεί ο Ουκρανός θα επισκεφτεί την εταιρεία από την οποία είχε αγοράσει ο Πέτρος Μάνταλος την προστατευτική μάσκα για τη σπασμένη μύτη του, με τον Τσιγκρίνσκι να αποκτά έναν ειδικό νάρθηκα, φτιαγμένο αποκλειστικά για το τραυματισμένο χέρι του.

Ο στόπερ της ΑΕΚ με την επιστροφή του στην Αθήνα την Πέμπτη θα ξεκινήσει εκ νέου προπονήσεις. Θυμίζουμε πως 48 ώρες μετά την επέμβασή του ο Τσιγκρίνσκι αρχισε να προπονείται, ενώ εδώ και αρκετές ημέρες βγάζει κανονικά και το πρόγραμμα των υπολοίπων, όπερ σημαίνει από άποψης φυσικής κατάστασης είναι καλά.

Στην ουσία ο Τσιγκρίνσκι «βλέπει» Καραϊσκάκη και τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό την Μ. Πέμπτη. Ιατρικά ο παίκτης είναι απόλυτα καλά κι αν με τον ειδικό νάρθηκα στο χέρι νιώθει ο ίδιος «προστατευμένος» τότε μπορεί να τον δούμε ακόμα και στην αποστολή για το ματς της Κυριακής με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα και από εκεί και πέρα να διεκδικεί θέση για την 11άδα στο Φάληρο.

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments