Αθλητισμός

Καπελώματα έγιναν κι από Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους – Τρελό τι έγινε με Μάντζαρη!

Καπελώματα έγιναν κι από Γιαννακόπουλους και Αγγελόπουλους – Τρελό τι έγινε με Μάντζαρη!
Ποιον παίκτη επέβαλλε η "πράσινη" ΚΑΕ στον τεράστιο Ζοτς και ποιους οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού στον σοφό Ίβκοβιτς;

​Πολλά και διάφορα είπε ο πρώην προπονητής της ΑΕΚ, Γιούρε Ζντοβτς, στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε σε σλοβένικο ΜΜΕ.

Μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι “η ΑΕΚ άλλαζε παίκτες χωρίς τη θέλησή μου”. Δεν είναι μακριά από την αλήθεια αυτό. Συνηθίζεται, άλλωστε, στην Ελλάδα να γίνεται κάτι τέτοιο και αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζει ο Σλοβένος προπονητής, που είχε περάσει ήδη από την χώρα μας, παίζοντας σε Ηρακλή και Πανιώνιο, και ασκώντας για λίγο το επάγγελμα του προπονητή στον “Γηραιό”.

Είναι κάτι, μάλιστα, που έχει παρατηρηθεί και σε άλλες μεγάλες ομάδες. Η φημολογία της εποχής ήθελε τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να φέρνει τον σπουδαίο παίκτη του ΝΒΑ, Τόνι Ντελκ, παίκτης που δεν ήταν της έγκρισης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς!

Επίσης, αναφερόταν συχνά ότι οι Αγγελόπουλοι δεν ήθελαν τους Ματ Χάουαρντ και Κεϊλίν Λούκας, που είχε επιλέξει ο Ντούσαν Ιβκοβιτς στο ξεκίνημα της σεζόν 2011-2012. Τον πίεζαν να τους αλλάξει και μετά από καιρό τα κατάφεραν, με τους Εϊσι Λο και Τζόι Ντόρσεϊ να έρχονται. Τη συνέχεια τη γνωρίζουν όλοι με τον Ολυμπιακό να κατακτά πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.

Επίσης, οι Αγγελόπουλοι είχαν πάρει την ίδια χρονιά μόνοι τους τον Βαγγέλη Μάντζαρη, παίκτη που δεν ήξερε ο Ιβκοβιτς και προηγουμένως είχε αγνοήσει ο Παναθηναϊκός, παίρνοντας στη θέση του τον Αλέξανδρο Κυρίτση!

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments