Αθλητισμός

Μια ανάσα απ’ το 44ο πρωτάθλημα

Μια ανάσα απ’ το 44ο πρωτάθλημα
Ο Ολυμπιακός πέρασε με 2-0 από την Κέρκυρα χάρη στα γκολ των Φορτούνη και Μάρτιν και απέχει πλέον μία νίκη από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος.

Μια νίκη μακριά από την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, του 44ου στην ιστορία του, βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Τάκη Λεμονή πέρασε και από την Κέρκυρα με 2-0, κάνοντας το 2/2 με τον Τάκη Λεμονή στον πάγκο της και αγκάλιασε τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Πειραιώτες ήταν το απόλυτο αφεντικό κι άνοιξαν το σκορ με τον Φορτούνη στο 20’, ενώ είχαν πολλές ευκαιρίες και για περισσότερα τέρματα. Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έκανε πολύ καλή εμφάνιση και είχε και δοκάρι στο 28’.

Στο δεύτερο οι Φαίακες έπαιξαν πιο επιθετικά και για κάποια λεπτά ισορρόπησαν το παιχνίδι, όμως οι ερυθρόλευκοι «καθάρισαν» το τρίποντο με τυπικές διαδικασίες. Έπειτα από έξυπνη κάθετη του Ανσφαριφάρντ, ο Μάριν (ήταν εκατοστά πιο μπροστά) βγήκε απέναντι στον Κουτζαβασίλη και με ψύχραιμο πλασέ πέρασε την μπάλα από πάνω του διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (77’).

Κέρκυρα (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Βενέτης, Ζαραδούκας, Νίκιτς (86’ Ανδρεόπουλος), Ντιόγκο (81’ Γεωργακόπουλος), Ιωάννου, Σιόντης, Κόντος (76’ Επστάιν), Γεωργίου, Γκόμες, Τουράμ Στον πάγκο: Αραμπατζής, Ζορμπάς, Σπίνουλας, Αντιλέχου 

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Καπίνο, Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Ρομαό, Καμπιάσο (67’ Μάρτινς), Φορτούνης, Μάριν (82’ Τσόρι), Σεμπά, Καρντόσο (67’ Ανσαριφάρντ) Στον πάγκο: Λεάλι, Ελιουνούσι, Ρέτσος, Ανδρούτσος

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments