Αθλητισμός

Κλοπ: “Το δεύτερο γκολ μου προκάλεσε εμετό”

Κλοπ: “Το δεύτερο γκολ μου προκάλεσε εμετό”
Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, δήλωσε απογοητευμένος για τον τρόπο που αμύνθηκε η ομάδα του, στην ισόπαλη με 2-2 αναμέτρηση απέναντι στην Μπόρνμουθ.

​Η Λίβερπουλ όδευε προς μία πολύτιμη νίκη, ανατρέποντας το σκορ και προηγούμενη με 2-1 απέναντι στην Μπόρνμουθ, όταν η ομάδα προέβη σε μία αψυχολόγητη οπισθοχώρηση, παραχωρώντας χώρους στους αντιπάλους της.

Ως συνήθως, η αμυντική λειτουργία παρουσίασε εκ νέου συμπτώματα από τις «παιδικές ασθένειες» που την ταλαιπωρούν, δεχόμενη την ισοφάριση στο 87ο λεπτό, ύστερα από φάση διαρκείας που ξεκίνησε από ένα πλάγιο.

Ο Κλοπ δεν έκρυψε την έντονη δυσφορία του για την απώλεια 2 ακόμη βαθμών, ωστόσο επισήμανε ότι η ισοπαλία ίσως αποβεί χρήσιμη στο τέλος.

«Το γκολ της ισοφάρισης που ξεκίνησε από το πλάγιο, σχεδόν μου προκάλεσε εμετό. Πρέπει να δουλέψουμε άμεσα. Η απογοήτευση μας είναι διάχυτη αλλά ίσως ο ένας βαθμός μας φανεί πολύτιμος.

Δεν ξεκινήσαμε καλά, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και δώσαμε στους αντιπάλους αρκετές ευκαιρίες για γκολ. Ήμασταν πολύ νευρικοί σήμερα».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments