Αθλητισμός

Απίστευτο: “Χάρισε” 600.000 ευρώ σε ομάδα της Super League ο Σαββίδης – Ε, τέτοιο πάρε-δώσε δεν ξανάγινε

Απίστευτο: “Χάρισε” 600.000 ευρώ σε ομάδα της Super League ο Σαββίδης – Ε, τέτοιο πάρε-δώσε δεν ξανάγινε
Δεν υπάρχει το ...αλισβερίσι του ΠΑΟΚ με πολύ καλό σύλλογο της πρώτης κατηγορίας! Γιατί το φυσάνε και δεν κρυώνει στην Τούμπα και πώς ετοιμάζονται να ρεφάρουν;

Ο λόγος για το …πάρε-δώσε του ΠΑΟΚ με τον Ατρόμητο τα τελευταία χρόνια, με τον Δημήτρη Λημνιό να είναι ο τρίτος ποδοσφαιριστής που αποκτά ο Δικέφαλος του Βορρά από τους Περιστεριώτες με μεταγραφή! Προηγήθηκαν οι Γιάννης Σκόνδρας και Σαρλ Ιτάνζ, κινήσεις που δεν τις λες και …πετυχημένες όπως αποδείχθηκε.

Τον Ιανουάριο του 2013, ο ΠΑΟΚ έδωσε στον Ατρόμητο 300 χιλιάδες ευρώ και έκανε δικό του τον Σαρλ Ιτάνζ, με καθοριστικό ρόλο στη μεταγραφή του Καμερουνέζου τερματοφύλακα να παίζει ο Γιώργος Δώνης, που τον γνώριζε από τη συνεργασία τους στον σύλλογο του Περιστερίου. Η παρουσία του Ιτάνζ όμως στην Τούμπα μόνο ως …περιπέτεια και …πεταμένα λεφτά μπορεί να χαρακτηριστεί.

Ο Ιτάνζ δόθηκε δανεικός έξι μήνες μετά στην Κόνιασπορ, επέστρεψε στο ξεκίνημα της σεζόν 2014-15 αλλά η επόμενη τον βρήκε και πάλι στην Τουρκία με τα χρώματα της Ρίζεσπορ, φεύγοντας από τον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος. Την ασπρόμαυρη εστία ο Ιτάνζ την υπερασπίστηκε 40 φορές με παθητικό 43 γκολ, έχοντας καταφέρει σε μόνο 15 ματς να την κρατήσει ανέπαφη.

Το καλοκαίρι του 2013 οι “ασπρόμαυροι” έδωσαν στον Γιώργο Σπανό ακόμα 300 χιλιάδες ευρώ για να κάνουν δικό τους τον 23χρονο τότε Γιάννη Σκόνδρα, που θεωρούνταν ο επόμενος δεξιός μπακ της Εθνικής και όχι άδικα με βάση της εμφανίσεις του, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού παρά το νεαρό της ηλικίας του.

Ο “θησαυρός”, όμως, αποδείχθηκε …άνθρακες, με τον Σκόνδρα να φοράει 93 φορές τη φανέλα του ΠΑΟΚ (2 γκολ, 11 ασίστ) αλλά να μην εξελίσσεται στον ποδοσφαιριστή που θα έπαιρνε …σπίτι του τη φανέλα του βασικού όπως θα περίμενε ο Ιβάν Σαββίδης και οι ΠΑΟΚτσήδες όταν ο Τρικαλινός αμυντικός -που πλέον αγωνίζεται στη Σκωτία με την Χάμιλτον- ανηφόριζε στην Τούμπα.

Μέχρι στιγμής λοιπόν, ο Ιβάν Σαββίδης έχει δώσει στον Γιώργο Σπανό περίπου 600 χιλιάδες ευρώ και δεν κέρδισε τίποτα. Ούτε αγωνιστικά, ούτε οικονομικά αφού και ο Ιτάνζ και ο Σκόνδρας αποχώρησαν ως ελεύθεροι.

Τώρα, θα του δώσει 800 χιλιάδες ευρώ για τον Δημήτρη Λημνιό, που στα 19 του χρόνια θεωρείται δικαίως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο νεαρός εξτρέμ θα υπογράψει τη Μεγάλη Δευτέρα τετραετές συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ, με τον Ιβάν Σαββίδη να ελπίζει πως αυτή τη φορά οι άνθρωποί του πέτυχαν …διάνα!

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments