Αθλητισμός

Crash test με Παναθηναϊκό

Crash test με Παναθηναϊκό
​Ο ΠΑΟΚ κερδίζοντας τον Ατρόμητο μέσα στο Περιστέρι με 2-0 και συνδυασμό με την ήττα του Πανιωνίου από τον Παναθηναϊκό με 1-0, πέρασε μετά από καιρό μόνος 2ος στη βαθμολογία.

Με 3Χ3 νίκες στις τρεις αγωνιστικές που μένουν θα κρατήσει τη θέση και θα μπει από καλύτερη αφετηρία στα play off.

Το θετικό ήταν ότι στο Περιστέρι είδαμε μετά από καιρό έναν καλύτερο ΠΑΟΚ. Καιρός ήταν! 

Ο Δικέφαλος έκανε το χρέος του και με το παραπάνω. Καταρχάς πήρε το τρίποντο κερδίζοντας με 2-0 τον Ατρόμητο. Έπειτα πέτυχε το πρώτο του διπλό μετά από σχεδόν δύο μήνες (από το 1-2 στα Πηγάδια στο Κύπελλο με την Ξάνθη είχε να κερδίσει εκτός Τούμπας).

Ακόμη πήρε επιτέλους το πρώτο διπλό στο νομό Αττικής στο φετινό πρωτάθλημα (πριν είχε μόνο ήττες από Ολυμπιακό 2-1, Πανιώνιο 1-0, Παναθηναϊκό 1-0 και ΑΕΚ 3-0). Παράλληλα έκανε και rotation ξεκουράζοντας κάποιους παίκτες. Και όλα αυτά συνδυάστηκαν μετά από καιρό και με μία καλή εμφάνιση.

Χωρίς να είναι σούπερ, ο ΠΑΟΚ ήταν σαφώς καλύτερος από τα ματς των τελευταίων δύο μηνών (μόνο στη Γερμανία με τη Σάλκε ήταν εξίσου καλός…), ήταν πιο σοβαρός και σίγουρα πιο ουσιαστικός. Είδαμε μετά από καιρό καλά τρεξίματα, καλό επιθετικό transition και αντεπιθέσεις με ταχύτητα. 

Και επίσης είδαμε το βάθος του ρόστερ της ομάδας, η οποία παρότι παρατάχθηκε με μία 11άδα χωρίς τους Γλύκο, Βαρέλα, Λέο Μάτος, Σάχοφ, Ενρίκε, Ουάρντα και Αθανασιάδη (και φυσικά χωρίς τους τραυματίες Μυστακίδη και Πρίγιοβιτς και τον τιμωρημένο Πέλκα), τα πήγε περίφημα. Αυτό το βάθος μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό στα συνεχόμενα ματς στα play off.

Ο ΠΑΟΚ έχει χτίσει ένα σερί τριών νικών στο πρωτάθλημα και αυτά τα αποτελέσματα του δίνουν ψυχολογία και αυτοπεποίθηση για τα δύο σερί ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Σε αυτά τα ματς θα πρέπει να δείξει ο Δικέφαλος και χαρακτήρα, αρχίζοντας από το κυριακάτικο ματς της Τούμπας.

Τα ματς με τον Παναθηναϊκό είναι το τελευταίο «crash test» πριν κριθεί οριστικά το πρόσημο της φετινής σεζόν.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments