Αθλητισμός

Κινείται νομικά κατά του Ζντοβτς η ΑΕΚ;

Κινείται νομικά κατά του Ζντοβτς η ΑΕΚ;
H AEK και o Γιούρι Ζντοβτς δεν χώρισαν ακριβώς σαν φίλοι.

​Η διαπραγμάτευση για τη λύση του μεταξύ τους συμβολαίου κράτησε πάνω από 24 ώρες και ήταν αρκετά σκληρή, ενώ μερικές μέρες αργότερα δόθηκε συνέχεια.

Ο Ζντοβτς έδωσε συνέντευξη στη σλοβενική ιστοσελίδα dnevnik.si και είπε αρκετά πράγματα που δεν άρεσαν καθόλου στη διοίκηση της ΚΑΕ, η οποία, σύμφωνα με το basketa.gr, εξετάζει πολύ σοβαρά πλέον το ενδεχόμενο να προσφύγει νομικά εναντίον του!

Από τη στιγμή που δεν υπάρχει πια σύμβαση ή άλλη σχέση εργασίας για να καταγγελθεί, ο μόνος τρόπος για να κινηθεί εναντίον του Σλοβένου η ΑΕΚ είναι η κατάθεση αγωγής με αίτημα αποζημίωσης για δυσφημιστικά σχόλια.

Στην Ένωση δεν άρεσαν οι αναφορές του Ζντοβτς περί επέμβασης της διοίκησης στο έργο του, περί του ρόλου που παίζουν οι οπαδοί στις αποφάσεις της διοίκησης, αλλά και οι προσωπικές αναφορές κατά του Μάκη Αγγελόπουλου, ενώ χαρακτηρίζουν τουλάχιστον περίεργα κάποια υπονοούμενα που άφησε για τη διαιτησία του αγώνα στο Μονακό. Πάνω σε αυτά θα επιχειρήσει το νομικό τμήμα της ΚΑΕ να στοιχειοθετήσει τη βάση της αγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του basketa.gr, αγωγή με αίτημα αποζημίωσης για δυσφήμιση σκέφτεται να καταθέσει κατά του Ζντοβτς και ο Μάικ Ντίξον με αφορμή την ίδια συνέντευξη.

Κι αυτό γιατί ο Σλοβένος είπε ότι ο Ντίξον προκάλεσε θανατηφόρο δυστύχημα στις 6 το πρωί “κι όχι μόνο δεν τον άλλαξαν, αλλά του ανανέωσαν το συμβόλαιο επειδή τον αγαπούσαν οι οπαδοί”.

Πηγή: sportotal.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments