Οικονομία

Πρώτα τα μεσοπρόθεσμα και μετά η ψήφιση των μέτρων

Πρώτα τα μεσοπρόθεσμα και μετά η ψήφιση των μέτρων

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τι σχολίαζαν κυβερνητικά στελέχη στο περιθώριο του συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα μέτρα θα ψηφιστούν εφόσον προηγουμένως συμφωνηθούν τα μεσοπρόθεσμα μέτρα για το χρέος.

Αυτό επισημαίνει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, το οποίο επικαλείται πηγές από κυβερνητικά στελέχη, τα οποία δήλωναν τα παραπάνω στο περιθώριο της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιείται σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών.

Άλλη κυβερνητική πηγή ανέφερε ότι η συμφωνία μπορεί να κλείσει αμέσως μετά την εαρινή σύνοδο του ΔΝΤ, έως τις 22 Μαΐου, ή και νωρίτερα με έκτακτο Eurogroup.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.