Αθλητισμός

Βόκολος: “Ο Ουζουνίδης είναι προπονητής, βλέπετε όλοι την αλλαγή”

Βόκολος: “Ο Ουζουνίδης είναι προπονητής, βλέπετε όλοι την αλλαγή”
Ο Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε στην δουλειά που έχει κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης στον Παναθηναϊκό αφήνοντας αιχμές για τον Αντρέα Στραματσόνι.

​Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρώην τεχνικός διευθυντής του τριφυλλιού:

-για το χθεσινό παιχνίδι: «Ήταν ένα ματς αντάξιο της δυναμικής και των δύο ομάδων. Ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος ειδικά στο 2ο ημίχρονο. Ανέβασε ρυθμό και δημιούργησε προβλήματα στον ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι το αποτέλεσμα είναι δίκαιο».

-για την επιλογή του Ουζουνίδη να ξεκουράσει παίκτες στην Τούμπα: «Ο Μαρίνος γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα την ομάδα. Είναι καλύτερος από τον οποιοδήποτε για να κρίνει τι χρειάζεται.. Είναι ένας προπονητής με όλη τη σημασία της λέξης και το αποδεικνύει. Ότι έβαλε εννέα παίκτες στην Τούμπα δεν είναι κατακριτέο. Και αυτοί παίκτες του Παναθηναϊκού είναι. Και πρέπει να δείξουν ότι μπορούν. Φυσικά όταν πρόκειται για εννέα παίκτες που δεν έχουν ρυθμό σαφώς και πρόκειται για ένα θέμα, όμως εάν δεν το έκανε τότε θα λέγαμε μετά ότι δεν ξεκούρασε παίκτες. Ο στόχος του ΠΑΟ τα πλέι-οφ και το Κύπελλο και για τη χρονική στιγμή αυτή, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ το χθεσινό ήταν το σημαντικότερο».

-για το ενδεχόμενο κούρασης στον Παναθηναϊκό: «Δεν είναι εύκολο που ο Παναθηναϊκός βασίζεται σε μικρό αριθμό παικτών. Είναι λογικό να πρέπει να ξεκουραστούν οι παίκτες. Πρέπει να ξέρει και ο κόσμος ότι ο Μαρίνος δεν έχει καμία σχέση με τον εφετινό σχεδιασμό της ομάδας. Πιστεύω οτι ο Μαρίνος διαχειρίζεται την κατάσταση στον Παναθηναϊκό με τον καλύτερο τρόπο. Είναι προπονητής. Ο Μαρίνος είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την ομάδα του και προσπαθεί να βελτιώσει όλα τα στοιχεία της. Και το έχει πετύχει. Με το ίδιο ρόστερ βλέπετε όλοι την αλλαγή που έχει η ομάδα».

-για τον ΠΑΟΚ και την ψυχολογία των παικτών του όταν κατεβαίνουν στην Αθήνα: «Θεωρώ ότι τα τελευταία χρόνια ο ΠΑΟΚ έχει αλλάξει. Έχουν γίνει σοβαρές κινήσεις. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Έχει τύχει απλώς να μην πάρει τα παιχνίδια. Είναι μια σοβαρή ομάδα με έναν σοβαρό προπονητή. Δεν έχει να κάνει τίποτα με την έξοδο από τη Θεσσαλονίκη. Αυτό που ξέρω όμως είναι η ατμόσφαιρα της Τούμπας».

-εάν ο ΠΑΟΚ χρειάζεται ηγέτες: «Δεν χρειάζεται ηγέτες, αλλά προσωπικότητες. Έχει παίκτες που έχουν χρόνια στην ομάδα. Έχουν γίνει κινήσεις, νομίζω όμως ότι δεν είναι αυτό το κύριο πρόβλημα.

-για τις πιθανότητες πρόκρισης του ΠΑΟΚ: «Δεν έχει κριθεί τίποτα. Έχει ισχυρή έδρα και σε αυτή είναι πιεστικός. Αν πάνε καλά τα πράγματα στην αρχή τότε δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Και ο Παναθηναϊκός είναι καλή ομάδα».

-για το Ολυμπιακός – ΑΕΚ: «Περιμένω να δω έναν Ολυμπιακό που θέλει να πάρει το Κύπελλο. Έχει δυνατότητες και έχει το προβάδισμα γιατί παίζει στο γήπεδο. Αλλά και η ΑΕΚ είναι σε καλή κατάσταση».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments