Αθλητισμός

Σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Σημαντικές εξελίξεις στον Ολυμπιακό
Τι κι αν για ένα διάστημα μέσα στη σεζόν πολλοί θεώρησαν ότι δε θα έχουν θέση στο νέο ρόστερ, κατάφεραν τελικά με τις επιδόσεις τους να διαψεύσουν όλα τα προγνωστικά.

​Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος σήμανε ουσιαστικά και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν για τον Ολυμπιακό. Από τη στιγμή που ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν μόνο το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο είναι άνευ σημασίας, αφού έχουν ήδη κατακτήσει τον τίτλο.

Αυτό σημαίνει πως ο σχεδιασμός για την επόμενη σεζόν ξεκινά πλέον και επίσημα. Η χρονιά έλαβε τέλος, οι ευκαιρίες στους παίκτες των οποίων το μέλλον δεν έχει ξεκαθαρίσει εξαντλήθηκαν και έφτασε η ώρα για μεταγραφές και ξεσκαρτάρισμα.

Ένας από αυτούς που σίγουρα κέρδισαν πόντους το τελευταίο διάστημα είναι ο Αλεξί Ρομαό. Από την ημέρα που αποχώρησε ο Μπέντο από τον πάγκο του Ολυμπιακού ο Τογκολέζος έγινε βασικός και πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις. Ειδικά στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ ο Ρομαό ήταν ο κορυφαίος των «ερυθρολεύκων» και ουσιαστικά κέρδισε θέση στο ρόστερ της επόμενης περιόδου.

Ούτως ή άλλως, ο Τογκολέζος είχε συμβόλαιο για έναν ακόμα χρόνο, αλλά τις προηγούμενες σεζόν έχει αποδειχθεί ότι αυτό δεν έχει μεγάλη σημασία για τον Ολυμπιακό, που συνήθως βρίσκει τρόπο να «σπάει» τα συμβόλαια των παικτών που δεν του κάνουν.

Παράλληλα, παρόμοια τύχη με τον Ρομαό είναι πολύ πιθανό να έχει και ο Μάρκο Μάριν. Ο Γερμανός είναι… άλλος παίκτης στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και η λογική λέει πως θα παραμείνει και αυτός. Το ίδιο ισχύει και για τον Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος διέψευσε τις αρχικές εκτιμήσεις του καλοκαιριού και αποτέλεσε τον βασικό δεξιό μπακ της ομάδας καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Συμπερασματικά, λοιπόν, από όλες τις μεταγραφές ξένων του περασμένου καλοκαιριού, λογικά μόνο οι τρεις προαναφερθέντες δείχνουν να έχουν τις πιθανότητες με το μέρος τους για να συνεχίσουν και του χρόνου.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments