Αθλητισμός

Εισιτήρια χωρίς… εκδοτήρια!

Εισιτήρια χωρίς… εκδοτήρια!
Το ερώτημα της εβδομάδας που ξεκίνησε για τον κόσμο του ΠΑΟΚ, δεν είναι άλλο από το πώς θα βρει ο καθένας εισιτήριο για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο τελικό κυπέλλου του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ.

​Τα 8.000 κομμάτια που θα πάρει η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπως γίνεται αντιληπτό, δε φτάνουν ούτε για… «ζήτω», οπότε οι άνθρωποι του Δικεφάλου προσανατολίζονται σε ένα Plan B, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ο μικρότερος δυνατός πανικός, κάτι που θα αποπροσανατόλιζε την ομάδα.

Άλλωστε ο βασικός στόχος είναι η κατάκτηση του τροπαίου και όχι το… πανηγύρι των εισιτηρίων.

Αυτό σημαίνει σε πρώτη φάση ότι εισιτήρια δε θα κυκλοφορήσουν σε εκδοτήρια της Τούμπας για να αποφευχθούν σκηνές ροκ, και με βάση την εμπειρία του τελικού του 2014, θα υπάρξει μια άλλη προσέγγιση του θέματος.

Έτσι, τα «μαγικά χαρτάκια» θα καταλήξουν, πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση, σε συνδέσμους, κατόχους διαρκείας σε σουίτες και VIP, ίσως και σε κατόχους διαρκείας της θύρας 1.

Όλα αυτά και με περισσότερες λεπτομέρειες, αναμένεται να ανακοινωθούν από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αύριο (2/5) το πρωί, και με την επιθυμία, το ζήτημα των εισιτηρίων να έχει τελειώσει μέχρι την Τετάρτη (3/5) το βράδυ, έτσι ώστε η ομάδα να μπορεί να δουλέψει απερίσπαστη για τον αγώνα και την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments